107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Tebrikler canım çok iyi kilo vermişsin

Bugünkü menüm
09:00 Kahvaltı
2 dilim peynir, 1 çay k. fıstık ezmesi, domates, salatalık, 1 su bardağı kefir

13:00 Öğlen
3 kaşık yoğurtlu kabak sote

14:00
çeyrek muz ,2 kare bitter çikolata, türk kahvesi

16:00
yeşilçay, soda,8 vişne,1 kayısı ,1 parça limon blendırda çektim , buz ekledim soğuk çay oldu

17:30 .Akşam
1 köfte büyüklüğünde tavuk ciğer sote ,közlenmiş biber,patlıcan,1 su bardağı kefir

3.5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş

Slm kizlar

Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.

Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.

Geçen pazartesi: 86.5
Bugün : 85 .4
Fark : _ 1 . 100 gr
Hasibe G cok guzel kilo vermistiniz .Ben epeydir sizi takip ediyorum.Lutfen birakmayin.
Bende bu hatfa sabitim kilo ayni

Kizlar listeyi yapicam kizlar uyuyunca insallah. Zaten bir tek ucunuz bildirim yapmis sagolun.

benibosver slm cnm. Aslinda birakmak istemiyorum cok kilo aldim su an sadece kendime kiziyorum bu kadar emegine yazik oldu ne oldu o iraden nerde daha once yaptin yine basarabilirsin diyorum kendime. Her sabah guzel baslicam sozu veriyorum ama aksama yine bir seyler ters gitmis oluyor. Tabi bunun hic bir bahanesi olamaz. Tayin islemlerimi halledebilirsem Allahin izniyle tekrar siki bir donus yapmayi planliyorum.

Herşey yoluna girecek yeter ki sağlık olsun canım, başaracaksın .

üyelerbaşlangıç01.07.201908.07.201915.07.201922.07.201929.07.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 99.386,986,986,586,285.4-0,8-1.5
[TD] S sdctnsn 84.076,677,077,076,575.0-1.5-1.6
BitmeyenUmidim 83.976,176,076,577,8sabitsabit+1.7
@aijoo101,888,187,286,6
Tombuldut 77,0-68,8bildirmedi68,8bildirmedi-bildirmedi
fantastikaaa 99,5izinliizinliizinli96,0ddďxďbildirmedi-bildirmedi
Y Yasamenerjisi 74,96362,361,6bildirmedibildirmedibildirmedibildirmedi

S sdctnsn ve Umutdeniz4 muhtesem gidiyorsunuz kizlar Allah nazarlardan saklasin.
Iyi ki varsiniz sizinle beraber ben de vericem insallah bu kilolari

Yaşın çok genç ,metabolizman daha hızlıdır çok rahat verirsin , ben geç öğrendim sağlıklı beslenmeyi o yüzden derim ki pes etme ,biliyorum kolay değil ama kilolu olmak daha zor

Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.
Yaşın çok genç ,metabolizman daha hızlıdır çok rahat verirsin , ben geç öğrendim sağlıklı beslenmeyi o yüzden derim ki pes etme ,biliyorum kolay değil ama kilolu olmak daha zor
Insallah cnm yaa. Su an yeniden baslangic yapmaya gucum yok gibi hissediyorum. Bayrami bi atlatalim baslicam insallah.

Bulamiyorum canım kusura bakmayın cok aktıf degılım cunku cok yogunum kılo konusundada 69.5 olmusum git gide kotuye gıdıyorum. bana neoldu anlamıyorum
Merak etme cnm ben de aldim bayramdan sonra nasipse baslamayi dusunuyorum

Bayramdan sonra azimli bir şekilde bekliyoruz seni o zaman canım, herşeyden önce sağlığın için devam et derim.

Bugünkü menüm
08:30 Kahvaltı
1 su bardağı süt, 3 kaşık yulaf ezmesi , 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

13:30 Öğlen
1 tabak bamya yemeği

16:00 Ara
1 fincan şekersiz salep, 5 badem
18:30 Akşam
2 salatalık, 5 kaşık yoğurt, 1 domates,1 dilim beyaz peynir
2.5 litre su

Bayramdan sonra azimli bir şekilde bekliyoruz seni o zaman canım, herşeyden önce sağlığın için devam et derim.
Insallah cnm. Insan ne yaparsa kendine kendi yapiyor. Oglen yemek yiyorum eve gidince sanki yemek yememis gibi yemege saldiriyorum. 2 gundur bu duruma son verdim. Kahve veya meyveyle gecistiriyorum. Kendimi yavastan hazirlamaya basladim.
Bu arada bugun misafirlerim var. Is arkadaslarim gelecek meryeme dis bugdayi yapcam. Aslinda yas gunu yaklasti yapasim yoktu ama ablalarina yaptim simdi ona yapmazsam haksizlik olur. Dogum gunundede duzcede olcaz nasipse. Bu yuzden burda dis bugdayi yapayim dedim duzcedede dogum gunu yaparim diye dusundum.

Ne kadar güzel düşünmüşsün bir anne olarak adaletli olmaya çalışmanı takdir ettim herkes yapamaz çünkü , işlerinde düzene girer inşallah bir an önce, hep birlikte verelim kiloları ,bu yolculuğa birlikte başladık birlikte bitirip korumaya geçeriz inşallah

Bende bugün diyetisyen kontrolüne gittim, 1 ayda 1.2 kg vermişim ,kilo vermem durmuştu 1.5 aydır direnci kırıldı yeni verdim bu 1.2 kg 'da, diyetisyen rakamlara fazla takılma dedi, 3/4 ay sürebiliyormuş direnç, sen erken kırmışsın direnci dedi ,2 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.

Bugünkü menüm
05: 30 şekersiz türk kahvesi
( diyetisyende tartılacağım için kahvaltı yapmadan gittim)

11:45 kahvaltı
1 yumurta az yağda pişmiş
2 k.k. kaşar peyniri, 2 zeytin ,salatalık domates

15:30 Ara
1 yemek k. dut kurusu, 1 yemek k. Kayısı çekirdeği

17:30 Akşam
2 dilim çavdar ekmeği, 4 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

1.5 litre su
35 dk tempolu yürüyüş

Bugun tartildim ve durumlar hic ic acici degil tamamen basa sarmisim resmen.

Bugun tartildim ve durumlar hic ic acici degil tamamen basa sarmisim resmen.
Ama çok şükür isteyince verebiliyoruz ya hiç kilo veremeseydik , yapabilirsin daha önce yaptın ,moralini bozma bayram sonrası sıkı bir başlangıç olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…