- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.721
Tebrikler canım çok iyi kilo vermişsinSlm kızlar
Geçen hafta 76.5
Bugün 75.0
-1.5 kilo ödem gitti sanırım regl olunca bende beklemiyordum ama
Bu arada İstanbuldan döndüm annemşerdeyim onların terazisinde tartıldım doğrudur diye düşünüyorum ama emin değilim annem de tartıldı o doğru diyor ama burada olduğum sürece onda tartılacağım için doğru olarak kabul ediyorum eve dönünce anlarım artıl
Geçen pazartesi: 86.5
Bugün : 85 .4
Fark : _ 1 . 100 gr
Slm kızlar
Geçen hafta 76.5
Bugün 75.0
-1.5 kilo ödem gitti sanırım regl olunca bende beklemiyordum ama
Bu arada İstanbuldan döndüm annemşerdeyim onların terazisinde tartıldım doğrudur diye düşünüyorum ama emin değilim annem de tartıldı o doğru diyor ama burada olduğum sürece onda tartılacağım için doğru olarak kabul ediyorum eve dönünce anlarım artıl
Hasibe G cok guzel kilo vermistiniz .Ben epeydir sizi takip ediyorum.Lutfen birakmayin.
Bende bu hatfa sabitim kilo ayni
Herşey yoluna girecek yeter ki sağlık olsun canım, başaracaksın .Slm kizlar
Cumartesi temizlik yaptim koltuklari vs de yikadim cok yoruldum. Pazar gunu annemi garaja birakip duzceye gectik. Aksam gec vakitte donduk. Sabah ise git gel derken anca gelebildim.
Babam bugun yine dr gitmis. Enf. Doktoru renkli dopler usg istemis bakalim ne cikacak sonucu. Sanirim antibiyotik takibiyle tekrar degerlendirip durumuna gore amputasyon karari verecekler.
Kizlar listeyi yapicam kizlar uyuyunca insallah. Zaten bir tek ucunuz bildirim yapmis sagolun.
benibosver slm cnm. Aslinda birakmak istemiyorum cok kilo aldim su an sadece kendime kiziyorum bu kadar emegine yazik oldu ne oldu o iraden nerde daha once yaptin yine basarabilirsin diyorum kendime. Her sabah guzel baslicam sozu veriyorum ama aksama yine bir seyler ters gitmis oluyor. Tabi bunun hic bir bahanesi olamaz. Tayin islemlerimi halledebilirsem Allahin izniyle tekrar siki bir donus yapmayi planliyorum.
üyeler | başlangıç | 01.07.2019 | 08.07.2019 | 15.07.2019 | 22.07.2019 | 29.07.2019 | haftalık fark | aylık fark |
| 99.3 | 86,9 | 86,9 | 86,5 | 86,2 | 85.4 | -0,8 | -1.5 |
[TD] S sdctnsn | 84.0 | 76,6 | 77,0 | 77,0 | 76,5 | 75.0 | -1.5 | -1.6 |
| 83.9 | 76,1 | 76,0 | 76,5 | 77,8 | sabit | sabit | +1.7 |
@aijoo | 101,8 | 88,1 | 87,2 | 86,6 | ||||
| 77,0 | - | 68,8 | bildirmedi | 68,8 | bildirmedi | - | bildirmedi |
| 99,5 | izinli | izinli | izinli | 96,0ddďxď | bildirmedi | - | bildirmedi |
Y Yasamenerjisi | 74,9 | 63 | 62,3 | 61,6 | bildirmedi | bildirmedi | bildirmedi | bildirmedi |
Amin cnm insallahHerşey yoluna girecek yeter ki sağlık olsun canım, başaracaksın .
Yaşın çok genç ,metabolizman daha hızlıdır çok rahat verirsin , ben geç öğrendim sağlıklı beslenmeyi o yüzden derim ki pes etme ,biliyorum kolay değil ama kilolu olmak daha zor
üyeler başlangıç 01.07.2019 08.07.2019 15.07.2019 22.07.2019 29.07.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 86,9 86,9 86,5 86,2 85.4 -0,8 -1.5 [TD] S sdctnsn 84.0 76,6 77,0 77,0 76,5 75.0 -1.5 -1.6 BitmeyenUmidim 83.9 76,1 76,0 76,5 77,8 sabit sabit +1.7 @aijoo 101,8 88,1 87,2 86,6 Tombuldut 77,0 - 68,8 bildirmedi 68,8 bildirmedi - bildirmedi fantastikaaa 99,5 izinli izinli izinli 96,0ddďxď bildirmedi - bildirmedi Y Yasamenerjisi 74,9 63 62,3 61,6 bildirmedi bildirmedi bildirmedi bildirmedi
S sdctnsn veUmutdeniz4 muhtesem gidiyorsunuz kizlar Allah nazarlardan saklasin.
Iyi ki varsiniz sizinle beraber ben de vericem insallah bu kilolari
Insallah cnm yaa. Su an yeniden baslangic yapmaya gucum yok gibi hissediyorum. Bayrami bi atlatalim baslicam insallah.Yaşın çok genç ,metabolizman daha hızlıdır çok rahat verirsin , ben geç öğrendim sağlıklı beslenmeyi o yüzden derim ki pes etme ,biliyorum kolay değil ama kilolu olmak daha zor
Merak etme cnm ben de aldim bayramdan sonra nasipse baslamayi dusunuyorumBulamiyorum canım kusura bakmayın cok aktıf degılım cunku cok yogunum kılo konusundada 69.5 olmusum git gide kotuye gıdıyorum. bana neoldu anlamıyorum
Bayramdan sonra azimli bir şekilde bekliyoruz seni o zaman canım, herşeyden önce sağlığın için devam et derim.Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.
Insallah cnm yaa. Su an yeniden baslangic yapmaya gucum yok gibi hissediyorum. Bayrami bi atlatalim baslicam insallah.
Merak etme cnm ben de aldim bayramdan sonra nasipse baslamayi dusunuyorum
Insallah cnm. Insan ne yaparsa kendine kendi yapiyor. Oglen yemek yiyorum eve gidince sanki yemek yememis gibi yemege saldiriyorum. 2 gundur bu duruma son verdim. Kahve veya meyveyle gecistiriyorum. Kendimi yavastan hazirlamaya basladim.Bayramdan sonra azimli bir şekilde bekliyoruz seni o zaman canım, herşeyden önce sağlığın için devam et derim.
Ne kadar güzel düşünmüşsün bir anne olarak adaletli olmaya çalışmanı takdir ettim herkes yapamaz çünkü , işlerinde düzene girer inşallah bir an önce, hep birlikte verelim kiloları ,bu yolculuğa birlikte başladık birlikte bitirip korumaya geçeriz inşallahInsallah cnm. Insan ne yaparsa kendine kendi yapiyor. Oglen yemek yiyorum eve gidince sanki yemek yememis gibi yemege saldiriyorum. 2 gundur bu duruma son verdim. Kahve veya meyveyle gecistiriyorum. Kendimi yavastan hazirlamaya basladim.
Bu arada bugun misafirlerim var. Is arkadaslarim gelecek meryeme dis bugdayi yapcam. Aslinda yas gunu yaklasti yapasim yoktu ama ablalarina yaptim simdi ona yapmazsam haksizlik olur. Dogum gunundede duzcede olcaz nasipse. Bu yuzden burda dis bugdayi yapayim dedim duzcedede dogum gunu yaparim diye dusundum.
Bugun tartildim ve durumlar hic ic acici degil tamamen basa sarmisim resmen.Ne kadar güzel düşünmüşsün bir anne olarak adaletli olmaya çalışmanı takdir ettim herkes yapamaz çünkü , işlerinde düzene girer inşallah bir an önce, hep birlikte verelim kiloları ,bu yolculuğa birlikte başladık birlikte bitirip korumaya geçeriz inşallah
Her düşüste tekrar kalkamk lazim.Yapacak baska bisey yok.Bugun tartildim ve durumlar hic ic acici degil tamamen basa sarmisim resmen.
Ama çok şükür isteyince verebiliyoruz ya hiç kilo veremeseydik , yapabilirsin daha önce yaptın ,moralini bozma bayram sonrası sıkı bir başlangıç olacak inşallahBugun tartildim ve durumlar hic ic acici degil tamamen basa sarmisim resmen.