107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
1 tane yumurta ( 3 minik parça sucuk ,1 dilim kaşarlı )
domates, salatalık ,1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( kendim yaptım)

17:40 Akşam
1 su bardağı kefir, 1 şeftali ,1 kayısı,
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ( 190 kalori)
1.5 litre su
yine dışarıdaydım suyu az içebildim devam ediyorum ama
sporuda yapınca yazarım

selamun aleykum hanımlar foruma yeni katıldım tam da anlayamadim nasıl takip edeceğimi vs. ama kilom 124 birlikte kilo vermeyi cok isterim
A.s. canım hoşgeldin, hep birlikte verelim kiloları

Kizlar Allahim kolaylik versin. Hepimize .
Bende 17 haziranda basladim bu seruvene .
Boyum 1.57 baslangic kilom 84.4 suan 77.8 cok sukur yavas yavas gidiyor . Herkesin devamini getirmesi dilegiyle .
Hoşgeldin canım, inşallah ömür boyu sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz ,hedeflerimize ulaşıp korumaya geçmek ümidiyle devam

Slm kizlar

Ilk is haftasini geride biraktik cok sukur. Bugun dikkkat edeyim dedim ama ipin ucunu birakinca geri donuste baya zorlandim. Hafta sonu biraz daha dikkat edip toparlanip pazartesiden itibaren biraz daha duzene girerim insallah.

Gunahiyla sevabiyla uzun zaman sonra menu paylasayim

07.30 2 haslama yumurta domates salatalik maydanoz dereotu 1 dlm peynir 2 sivri biber
12.15 1 kase corba tas kebabi (azicik koymuslar) firin sutlac (kucuk kaselerde)
16.15 eve gelince cok aciktim 2 dlm kepek ekmegine 1 dlm peynir koydum yedim yaninda sade kahve
19.30 1 kase mercimek corbasi 1 tabak patlican yemegi 1 kase cacik 1 dlm kepek ekmek

Pazar gunu annem donecek izmire babamin ayak parmaginda uzun zamandir yara vardi ayni zamanda seker hastasi. Enfeksiyon parmak kemigini eritmis. Parmagini alacaklarmis. Ondan erken donmek zorunda kalacak. Insallah sadece parmakla kalir ayaga sicramaz. Bu ara biz ne kadar planlar yapsakta Allah sizin planiniz degil benim planim isler diyor. Nasip diyelim ne yapalim. Pazar gunu annemi arabaya bindirip kv yanina gitcez duzceye gelirken onuda getircez insallah. Yarinda temizlik gunu olur. Benden haberler boyle iste. Sizler iyisiniz insallah.

Masallah cnm cok iyi gidiyorsunuz

selamun aleykum hanımlar foruma yeni katıldım tam da anlayamadim nasıl takip edeceğimi vs. ama kilom 124 birlikte kilo vermeyi cok isterim
Kizlar Allahim kolaylik versin. Hepimize .
Bende 17 haziranda basladim bu seruvene .
Boyum 1.57 baslangic kilom 84.4 suan 77.8 cok sukur yavas yavas gidiyor . Herkesin devamini getirmesi dilegiyle .
Hosgeldiniz kizlar
Ramazandan sonra adaptasyonum gitti sonra tatildi vs derken yeni yeni toparlamaya baslicam insallah. Sagolsun kizlar bos birakmadilar burayi. Gunluk menu ve spor bildiriyoruz. Dusunce ve duygu durumlarimizi paylasiyoruz. Her acidan birbirimize destek olmaya calisiyoruz. Guzel arkadasliklarimiz oluyor burda. Eger yolunuza bizimle devam etmek isterseniz pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. Pazartesi kilonuzu yazarken baslangic kilonuzuda tekrar yazarsiniz.

gecmis olsun babana. İnsallah sicramaz ayagina menun gayet güzel. Evdeki duzenini oturtunca menulerde duzene girer merak etme yeterki vazgecme

gecmis olsun babana. İnsallah sicramaz ayagina menun gayet güzel. Evdeki duzenini oturtunca menulerde duzene girer merak etme yeterki vazgecme
Cok kilo aldim hissediyorum yuzum sisti onum arkam cikti tartilmaktan korkuyorum.
Cumaya kadar duzenimi oturtup o gun tartilcam insallah en azindan biraz odem vs atarsam daha duzgun bir rakamla karsilasirim

Baban için çok geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin, senin işler iyice düzene girsinde diyetinide yaparsın kilolarıda verirsin yeterki pes etme canım.

Cok kilo aldim hissediyorum yuzum sisti onum arkam cikti tartilmaktan korkuyorum.
Cumaya kadar duzenimi oturtup o gun tartilcam insallah en azindan biraz odem vs atarsam daha duzgun bir rakamla karsilasirim
Bir başladımı hızlıca gider zaten çoğu ödem oluyor.

yolculuk yaptin, işe basladin. Odem fazladir sende. Yesilcay ve kiraz sapi cayi ic hemen farkeder odem iner. Bende dikkat etmeyince bir anda aldim bu hafta göbek önden önden gidiyo

Cok gecmis olsun canim babana rabbim acil sifalar versin,gercektende dunyada ne is çabalasan rabbim bir guzel uyariyor sen ne icin cabaliyorsun benden istemiyorsun senin planını alt ust edeyimde bana dön kulum diyor ben son bir bucuk aydir oyle oldum ve ust uste hastalik kaza bela geldi,rabbim beterinden korusun ins,bende bu yuzden toparlanamadim diyetede adepte olamadim hep bir stres icindeyim rabbim imtihanimizi kolaylastirsin ins...

Baban için çok geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin, senin işler iyice düzene girsinde diyetinide yaparsın kilolarıda verirsin yeterki pes etme canım.
Tesekkur ederim cnm

Bir başladımı hızlıca gider zaten çoğu ödem oluyor.
Insallah cnm yaa

yolculuk yaptin, işe basladin. Odem fazladir sende. Yesilcay ve kiraz sapi cayi ic hemen farkeder odem iner. Bende dikkat etmeyince bir anda aldim bu hafta göbek önden önden gidiyo
Sabah kahvaltida yesilcay icmistim bak yazmayi unutmusum. Gun icersindede icerim insallah

Tesekkur ederim cnm insallah

Bugünkü menüm
09:00 Kahvaltı
1 su bardağı kefir, 1 şeftali, 1 kayısı, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

13:00 Öğlen
200 gr tavuk ciğer sote, 1 salatalık

15:30 Ara
7 zeytin,1 su bardağı kefir

20:00 Akşam
3 kaşık yoğurt, 2 salatalık, maydanoz,nane,dereotu,pulbiber, 1 tatlı kaşığı Chia tohumu

3 litre su
25 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie 5K

Bazen herşey üstüste geliyor ama ne sıkıntılar nede güzellikler kalıcı değil ,Allah hep güzel ,sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin inşallah.

Bugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, salatalık, bol maydanozlu lor peyniri, 1 tane domates ,1 tatlı kaşığı kakaolu fıstık ezmesi (ev yapımı ) , yarım su bardağı kefir

15:00 Ara
1 şeftali , 1 su bardağı süt

18:30 Akşam
2 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 6 kaşık yoğurtlu kabak sote

3 litre su + 2 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie 5K yaptım

20 dk yürüyüş

Slm kızlar
Geçen hafta 76.5
Bugün 75.0
-1.5 kilo ödem gitti sanırım regl olunca bende beklemiyordum ama
Bu arada İstanbuldan döndüm annemşerdeyim onların terazisinde tartıldım doğrudur diye düşünüyorum ama emin değilim annem de tartıldı o doğru diyor ama burada olduğum sürece onda tartılacağım için doğru olarak kabul ediyorum eve dönünce anlarım artıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…