- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
-
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.661
Kızlar merhaba, herkese zayıflama yolunda bolca sabır azim ve kolaylıklar diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum kurallarınız ya da şartlarınız var mı nasıl dahil olabilirim?
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. O halde bende dahil oluyorum. Şans bu ya, bende pazartesi tartılarak diyete başlama kararı aldım. 9 aylık bebeğim var emziriyorum. Pazartesi itibari ile kilom 78.2
Bugünkü menüm
Aç karna 500 ml su içine 1 yk elma sirkesi
09.30 KAHVALTI 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin söğüş 1 dilim tam buğday ekmeği
11.00 ARA 1 kuru incir, 1 kupa emziren anne çayı
13.00 ÖĞLE 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye 1 kase yoğurt
16.00 ARA 1 kupa emziren anne çayı 1 şeftali
18.00 AKŞAM 200 gram haşlanmış et, salata
3 litreye yakın su, 1 maden suyu, 1 sade türk kahvesi gün içinde içtim.
Akşam 9 da 40 dk tempolu açık hava yürüyüşü.
Yazarım cumalari tartiliyorum canım.
bide tatildesin Eğlen sen beni sonra eve gelince eklersin canım benim.
iyi geceler
Merhaba canım, teşekkür ederim tatilde zaman ayırıp yazdın, iyi tatiller bu arada... diyetisyene gidiyorum canım bu hafta başladım pazartesi. Haftaya salı kontrolüm var. İki kilomu da haftaya bildiririm sana. Listem emziren anneler için çok uygun, ben hala sütümde azalma hissetmedim. Diyetisyenim listeye uyarsan 7 kilo falan verirsin dedi. Bakalım hep beraber inşallahHosgeldin cnm
Pazartesi gunu bildirim yaparken baslangic kilonuda yaz tatilde oldugum icin not defterim evde unuturum kilonu.
Birbirimize destek amacli menu paylasiminda bulunuyoruz. Djyetisyene giden arkadaslar aldiklari onerileri bizimle paylasiyor. Gunluk spor listesi yapiyoruz ama bu hafta spor yapan pek olmadi 1 veya 2 spor bildirimi okumustum. Spor listesini yarin vaya obur gun anca toplarim simdi gec oldu yaticam.
Her hangi bir kuralimiz yok sadece 3. Haftada mazeretsiz kilo bildirimi yapilmazsa o hafta listeden siliyorum.
Hayirli olsun diyelim.
Bu arada menn cok guzel tam dengeli olmus. Emzirdigin icin ara ogunlerine dikkat etmissin. Boe giderse hem sutunun kalitesi artar hem de kilo verirsin. Insallah booollll boooollllll sutun olur ammiinnnn. Listeni kendin mi olusturuyorsun diyetisyene mi gidiyorsun
üyeler başlangıç 01.07.2019 08.07.2019 15.07.2019 22.07.2019 29.07.2019 haftalık fark aylık fark Umutdeniz4 99.3 86,9 86,9 86,5 -0,4 Bulamiyorum 107 94,2 94.2 izinli - @elifimm39 103.5 91,4 91,4 bildirmedi S sdctnsn 84.0 76,6 77,0 77,0 sabit BitmeyenUmidim 83.9 76,1 76,0 bildirmedi @aijoo 101,8 88,1 87,2 86,6 -0,6 Tombuldut 77,0 - 68,8 bildirmedi fantastikaaa 99,5 izinli izinli izinli - @Yasamenerjisi 74,9 63 62,3 61,6 -0,7
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim zaten 3 kişiler azminiz daim olsun kızlar ( S sdctnsn eminim haftaya sen de güzel bir eksi göreceksin)
yine de sıralama yapacak olursak
haftanın birincisi @Yasamenerjisi
haftanın ikincisi @aijoo
haftanın üçüncüsüUmutdeniz4
Bende ıkızlerden fırsat bulamıyorumyazdım sanıyorum sanırım yazmamısımda. Kılom aynı ne alıyorum ne verıyorum... bu gıdısle alıcam dahada ;( aylardır veremıyorum tutamıyorumda. 14 kg verdım sanırım bıkkınlık var üstümde
Nasıl motive olacagım bılmıyorum da.
İyi tatiller canımSlm kızlar ben de yarın itibariyle tatile gidiyorum önce İstanbula sonra ailemin yanına istanbulda tartımayabilirm onun için beni izinli yazarsınBulamiyorum
Hayırlısı olsun canım, inşallah işlerinizi rahat bir şekilde yoluna koyarsınız.Pazar gunu ben de donuyorum esimle beraber. Atamamin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam lazimmis. Pazartesi is basi var yani. Insallah en kisa surede sisteme duser de obur tarafta baslangic yapip tekrar izine ayrilirim. Bir kez daha izmire gelmek nasip olur mu ayarlayabilir miyim bilmiyorum. Olmazsa anca seneye bir daha gelirim artik Allah omur verirse.
Amin cnm insallahHayırlısı olsun canım, inşallah işlerinizi rahat bir şekilde yoluna koyarsınız.
Hemen mi başlıyorsun işe hayırlısı olsun canım tatilin de çok kısa olduGeldik eve cok sukur. Bursada cok trafik vardi dura dura geldik resmen. Sabah nasil kalkip ise gidicez cok merak ediyorum.
Amin cnm insallah
slm kızlar
şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.
şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle
tamam cnm haftaya bildirim yaparken geçen hafta sabittim diye hatırlat düzeltirim listeyi. tatilden döneyim beraber gazlanırız inşallah