107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selam kizlar burdan bildirim gelmedigi icin unuttum bende. Sabah tartilmistim 87.8 geldim. Bu 5 gundur falan acayip yedim. Oyle boyle yemek degil yani. O yuzden boyle şiştim. Bu akşam pazara cikip sebzeler alcam kendime boyle iyi gitmiyorum cunku...

Kizlar cok yogunum kilomu bildireyim
Bugun reglin 5 ci gun yine odem oldum kilo aldim gecen hafta kilo 76,5 du
Bugun 77,8 dikkatli beslenemiyorum adapte olamıyorum evde olmadigim icin:KK43:
Evde olmayınca zor oluyor diyet,ödem gider yağ olmasında ,bende de vardı birkaç gün önce dukan birası yaptım iyi geldi bana.

Evde olmayınca zor oluyor diyet,ödem gider yağ olmasında ,bende de vardı birkaç gün önce dukan birası yaptım iyi geldi bana.
Yeni odemim indi gibi yarin dis randevum var gelince bir tartilayim inş,ya hastalandigimdan beri yiyorum halsizligim kansizligim gitsin die,bide dogru durust yemek yapmiyorum gecenlerde iki defa kabak yemegi pisirdim dolapta bekledi hic yemeden cope gitti onceden bayılırdım kabak yemeğine hic canim istemiyor sebze yemegi yemek zorundayim boyle giderse kilo alirim,bahceden bol yesillik topluyorum hic gozum yok,para versem gozum düşer heral :/

Yeni odemim indi gibi yarin dis randevum var gelince bir tartilayim inş,ya hastalandigimdan beri yiyorum halsizligim kansizligim gitsin die,bide dogru durust yemek yapmiyorum gecenlerde iki defa kabak yemegi pisirdim dolapta bekledi hic yemeden cope gitti onceden bayılırdım kabak yemeğine hic canim istemiyor sebze yemegi yemek zorundayim boyle giderse kilo alirim,bahceden bol yesillik topluyorum hic gozum yok,para versem gozum düşer heral :/
Hemde bahçeden taze taze çok şanslısın , yoğurtlu yapabilirsin sebzeleri seviyorsan.

slm kızlar
dün 3 saatlik uykuyla işe gittim ruh gibiydim resmen. bugün biraz daha dinlendim. iş çıkışı pazar yaptım geldim. şimdi dinlenirken size bakayım dedim. sonra eşim gelir yemek yeriz. yemekten sonra da valiz yerleştirme işine bakarım. daha fermuarlarını bile ellemedim :KK48:

Hemen mi başlıyorsun işe hayırlısı olsun canım tatilin de çok kısa oldu
Bulamiyorum Bulamiyorum işe mi başlıyorsun cnm. Uzun aradan sonra çok zor oluyor. Ama ben evde kalmayı hiç sevmiyorum. Çalışmayı evde kalmaya tercih ederim.
malesef tatilimi yarıda kesip dönmek zorunda kaldım.
tayinim ücretsiz izinde olduğum için sisteme düşmüyormuş başlangıç yapmam gerekiyormuş. dün dilekçe verip iş başı yaptım bakalım ne zaman sisteme düşecek. sisteme düşünce ayrılış yapcam sonra yeni yerde başlangıç yapıp tekrar ücretsiz izin alcam. ücretsiz izine ayrılacağım zaman yıllık izinlerim yanacak diye hepsini kullandım hiç iznim kalmadı şimdi tıpış tıpış gidiyorum işe

Kızlar malesef 96 oldum. Oysaki tatilde dikkat etmeye çalışmıştım :KK43: başarılı olamamışım demekki...

Slm kızlar
Geçen hafta 77.0
Bugün 76.5
-500 gr

Geçen hafta = 86.5
Bugün = 86.2

Kizlar cok yogunum kilomu bildireyim
Bugun reglin 5 ci gun yine odem oldum kilo aldim gecen hafta kilo 76,5 du
Bugun 77,8 dikkatli beslenemiyorum adapte olamıyorum evde olmadigim icin:KK43:

Ben gene 68,8 im almamakta iyi en azından diyor kendımı teselli edıyorum

kızlar listeği akşam yapcam inşallah. anca gelebildim kendime. tartıya çıkmaya korkuyorum kilo aldım hissediyorum yanaklarım doldu gıdım çıktı göbeğim şişti hemen :KK43:

Bugünkü menüm
08:30 Kahvaltı
5 zeytin, 2 kaşık kadar tulum peyniri, 1 domates

13:30 Öğlen
3 kaşık bamya yemeği, 1 dilim ekmek

18:00 Akşam
1 kâse yoğurdun içine 2 taze kayısı ,2 hurma,2 ceviz

3 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

malesef tatilimi yarıda kesip dönmek zorunda kaldım.
tayinim ücretsiz izinde olduğum için sisteme düşmüyormuş başlangıç yapmam gerekiyormuş. dün dilekçe verip iş başı yaptım bakalım ne zaman sisteme düşecek. sisteme düşünce ayrılış yapcam sonra yeni yerde başlangıç yapıp tekrar ücretsiz izin alcam. ücretsiz izine ayrılacağım zaman yıllık izinlerim yanacak diye hepsini kullandım hiç iznim kalmadı şimdi tıpış tıpış gidiyorum işe

kızlar listeği akşam yapcam inşallah. anca gelebildim kendime. tartıya çıkmaya korkuyorum kilo aldım hissediyorum yanaklarım doldu gıdım çıktı göbeğim şişti hemen :KK43:
Allah kolaylık versin canım, kilo aldıysan bile vereceksin kiloları yeterki bırakma diyeti ,insan her zaman düzenli olamıyor işte beslenme konusunda.

Allah kolaylık versin canım, kilo aldıysan bile vereceksin kiloları yeterki bırakma diyeti ,insan her zaman düzenli olamıyor işte beslenme konusunda.
Evet cnm verecez insallah kilolari

Ben yokken burayi bos birakmadiginiz icin hepinize tesekkur ederim :KK68:

Bu arada forumun yeni rengi guzel olmus benim hosuma gitti

Evet cnm verecez insallah kilolari

Ben yokken burayi bos birakmadiginiz icin hepinize tesekkur ederim :KK68:

Bu arada forumun yeni rengi guzel olmus benim hosuma gitti
Bu sayfa benim yeni üye olduğumda ilk yazdığım sayfa , burası aktif olduğu sürece ben buradayım 🥰🥰🥰

Slm kizlar

Dun pcyi actim liste yapayim diye gozumu azicik kapatmistim bir actim pc uyku moduna gecmis insallah eve gider gitmez ilk is liste yapmak olacak kusura bakmayin kizlar ozur dilerim

Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum :mad:

Bu sayfa benim yeni üye olduğumda ilk yazdığım sayfa , burası aktif olduğu sürece ben buradayım 🥰🥰🥰

Sagol cnm destegin icin. Insallah bende hem psikolojik hem de fiziki acidan hazir olunca geri donus yapicam :KK43:

Slm kizlar

Dun pcyi actim liste yapayim diye gozumu azicik kapatmistim bir actim pc uyku moduna gecmis insallah eve gider gitmez ilk is liste yapmak olacak kusura bakmayin kizlar ozur dilerim

Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum :mad:

Sagol cnm destegin icin. Insallah bende hem psikolojik hem de fiziki acidan hazir olunca geri donus yapicam :KK43:
İnşallah kısa sürede hazır hissedersin kendini canım ,yoksa bu kilolarla hayatımız çok zorlaşıyor , ama vereceğiz mutlaka.

üyelerbaşlangıç01.07.201908.07.201915.07.201922.07.201929.07.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.386,986,986,586,2-0,3
Bulamiyorum Bulamiyorum 10794,294.2izinliizinliizinli
elifimm39 elifimm39 103.591,491,4bildirmedibildirmedibildirmedi
S sdctnsn 84.076,677,077,076,5-0,5
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.976,176,076,577,8+1,3
Aijoo Aijoo 101,888,187,286,6:anneadayı::anneadayı:
Tombuldut Tombuldut 77,0-68,8bildirmedi68,8-
fantastikaaa fantastikaaa 99,5izinliizinliizinli96,0-
Y Yasamenerjisi 74,96362,361,6bildirmedibildirmedi

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim zaten 2 kişiler azminiz daim olsun kızlar

yine de sıralama yapacak olursak

haftanın birincisi S sdctnsn :KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

haftanın ikincisi Umutdeniz4 Umutdeniz4 :KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:

Dünkü menüm
11:00 Kahvaltı
domates,biber karışık sote
1 dilim beyaz peynir, salatalık, maydanoz

17:45 Akşam
tavuk dürüm ( yarısından fazlasını oğlum yedi )
salata,1 bardak ayran ,3 parça karpuz

20 dk tempolu yürüyüş ( yine yürüyüş yaparım birazdan)
bugün su içemedim dışarıda işlerim vardı

Bugünkü menüm
08:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin , 1 dilim beyaz peynir, salatalık, domates

10:30 Ara
1 bardak ayran, 2 ceviz

6 kaşık yoğurtlu kabak sote , 2 dilim ekmek

4 kaşık kabak sote, 1 avuç içi yer fıstığı

3 litre su

45 dk leslie 5K

üyelerbaşlangıç01.07.201908.07.201915.07.201922.07.201929.07.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.386,986,986,586,2-0,3
Bulamiyorum Bulamiyorum 10794,294.2izinliizinliizinli
elifimm39 elifimm39 103.591,491,4bildirmedibildirmedibildirmedi
S sdctnsn 84.076,677,077,076,5-0,5
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.976,176,076,577,8+1,3
Aijoo Aijoo 101,888,187,286,6:anneadayı::anneadayı:
Tombuldut Tombuldut 77,0-68,8bildirmedi68,8-
fantastikaaa fantastikaaa 99,5izinliizinliizinli96,0-
Y Yasamenerjisi 74,96362,361,6bildirmedibildirmedi

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim zaten 2 kişiler azminiz daim olsun kızlar

yine de sıralama yapacak olursak

haftanın birincisi S sdctnsn :KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

haftanın ikincisi Umutdeniz4 Umutdeniz4 :KK9::KK9::sampiyon::sampiyon:
Sağol canım onca işinin arasında uğraşıyorsun bide bu hafta verdik ama az maalesef şimdi de regl oldum pazartesi kesin fazla çıkarım Bi de tatildeyim diye biraz da yemeği kaçırdım malum bir başkasının evinde olunca ne varsa onu yiyorsun bakalım kısmet artık

Dünkü menüm
11:00 Kahvaltı
domates,biber karışık sote
1 dilim beyaz peynir, salatalık, maydanoz

17:45 Akşam
tavuk dürüm ( yarısından fazlasını oğlum yedi )
salata,1 bardak ayran ,3 parça karpuz

20 dk tempolu yürüyüş ( yine yürüyüş yaparım birazdan)
bugün su içemedim dışarıda işlerim vardı

Bugünkü menüm
08:00 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin , 1 dilim beyaz peynir, salatalık, domates

10:30 Ara
1 bardak ayran, 2 ceviz

6 kaşık yoğurtlu kabak sote , 2 dilim ekmek

4 kaşık kabak sote, 1 avuç içi yer fıstığı

3 litre su

45 dk leslie 5K
Canım grubu sırtladın gidiyorsun hem diyet listenle hem sporunla tebrikler 🎊 🎁 🎉 gerçekten inşallah emeğinin karşılığını alırsın

X