107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim
Hepinize iyi geceler.

17.00de yerli muz yedim
19.30da 1kase tarhana corba 1 tabak karisik sebze( dun kiremite sigmayanlari az suda tencerede pisirmistim onu yedim) telefon cocuktaydi resim cekemedim
Canım geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. .

Hayırlı akşamlar bu gün çok yoğundum bakamadım sayfalar birikmiş hepsini okudum yarın sabah bende tartılcam bakalım ne çıkacak kabızlık sorunu yaşıyorum o yüzden tartı ne gösterir bilemiyorum. ...
Bu gün kahvaltıda
Iki ince dilim ekmek
Bir yumurtadan az fazla tavada yumurta
7 tane zeytin
25 gr peynir ve çay

Öğlen komşudaydım küçük bir kase kısır ve çok küçük kek yedim akşamda küçük bir tabak taze fasulye yedim
Sabah sahilde yürüdüm

Hayırlı akşamlar bu gün çok yoğundum bakamadım sayfalar birikmiş hepsini okudum yarın sabah bende tartılcam bakalım ne çıkacak kabızlık sorunu yaşıyorum o yüzden tartı ne gösterir bilemiyorum. ...
Bu gün kahvaltıda
Iki ince dilim ekmek
Bir yumurtadan az fazla tavada yumurta
7 tane zeytin
25 gr peynir ve çay

Öğlen komşudaydım küçük bir kase kısır ve çok küçük kek yedim akşamda küçük bir tabak taze fasulye yedim
Sabah sahilde yürüdüm
Su içiyormusun canım ben suyu az içersem kilo veremiyorum .zaten metabolizma yavaş.

slm kızlar

Canım çok geçmiş olsun iyice istirahat et sen ıhlamur, nane limon falan iç.Görüşmek üzere.
Canım geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. .

teşekkür ederim kızlar
akşam çok kötü oldum. gece 4.30da ilaç aldım üşemeye başlamıştım yine ateşim çıkacaktı.
çok şükür sabaha ateşim geçmişti kızı okula hazırlayabildim.
saat 10 gibi yine üşemeye başladım birşeyler atıştırıp ilaç aldım yine
8 saat arayla grip ilacını düzenli alayım diyorum saat 12:30da içcem onu yine

Bu kür ne işe yarıyor acaba birden konuya atladım ama
dukan birası diye geçiyor cnm hem ödem attırıyor hem ya yağ yakımına yardımcı oluyor

sitede güncelleme olduğu için telefondan giremedim hesabınız kitlenmiştir diyor. pc den bağlandığım için bugun resim atamıcam. telden girmeye başlarsam atarım.

sabah 10da cnm bir şey yemek istemedi ağzım zehir gibi acıydı. 5 yk müsli koydum kaseye üzerine kutudaki sütü boşalttım yaklaşık yarım bardak kadar vardı. sonra üzerine sıcak su döktüm boğazım acıyor diye. oyle yedim yediğimdende bir tat almadım zaten :KK43:

Evet canım geçen hafta 700 grm vermiştim bu hafta 1.4 gitti ben diyorum bak bu hafta zencefilli yoğurt kürünü düzenli kullandım işe yaradı bi de haftanın 5 günü spor yaptım
Maşallah canım tebrik ederim çok güzel inşallah bende peşinizden geliyorum bu akşam deneyeceğim yoğurt kürünü

tartıldım cnm

01.03.2019 cuma kilom: 98.5

geçen haftaya göre 1.2
bu hafta adetliydim bir ara 100.1e cıktım çok şükür gitti ödemler
Maşallah canım bende ödem atmak için lahana çorbası içiyorum 2 gündür yanında hayvansal protein alıyorum halsiz düşmemek için, diyetisyen tavsiyesi ile.

Cnm hicbir sey yemek istemiyor.

Oglen sirf birseyler yemem lazim diye 2 yumurta kirdim yedim bir de 10 cig badem yedim

Az once yesil elma yikadim kendime kizlar elimden aldilar gittiler bende muz yedim. Ortanca yarim elmayi kemirip birakmis onuda yedim ama hic tat almadim. Simdi naneli yesil cay iccem ilimistir.

:KK14:inşallah iyileşirsin bir an önce bir evde anne hasta olunca çok zor helede küçük çocuk varsa .

:KK14:inşallah iyileşirsin bir an önce bir evde anne hasta olunca çok zor helede küçük çocuk varsa .
Sorma biraz iyi hissettigimde hemen onlara yemek yediriyorum ac kalmasinlar diye. Bebegide surekli yere koyuyorum bir tek mama yedircegim zaman kucagima aliyorum onada bulastirmayayim diye

X