100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

kilo problemi ahlaksızlıkgibi bişey değil oyüzden utanılcakta bişye değil zaten sağlık sorunu ama bu kilolalara teslim olmamak böyleyim madem kabulleyim dememek gerek vermeye çalışın sabırlı ve azimli olun size kolaylıklar diliyorum utanmayın tabikide ama kurtulmaya çabalayın formda günler hepinize

Canım ya sana uzun bir mesaj yazdım silindi sinir oldum neyse şimdi acelem var ama seninle paylaşacağım şeyler var...

Günaydın dün aksam yemek yemedi m bugün kendimi çok rahat hissediyorum henüz kahvaltı yapmadım ama yapmak üzereyim dün çok karamsardım tartı beni çok üzdü amma şu anda bir buçuk kilo daha az çıkıyor demekki şişkinlik di inşaallah dikkat ede ede bu işi götüreceğiz çok katı kurallar insanı sadece yıpratıyor o yüzden gene çok katı kural yok sadece normal yediğinden az yemek birinci kural geç saatlerde yememek ikinci bol su içmek üçüncü ve sık sık bir şey yemek dördüncü kuralım bir de beşinci olarak sevmedim şeyleri yemeyeceğim diyelim akşam iki çeşit yemek var biri sevdiğim diğeri sevmediğim ya sanki zorunda gibi ikisinide yer dururuz neden ki sadece sevdiğimden bir tabak yer kalkarım artık böyle bu yaşta yemek seçeceğim hem çocukların kalanını yemek de yok...evet bunlar aslında basit bir kaç kural yapıldığında mutlaka insanı zinde tutacak kurallar belki az kilo verdirir ama sağlıklı verileceği muhakkak birde ben çok hareketli olduğum için çok işe yarıyor kızlar bana başarılar dileyin bugün gene çok yoğunum öğlen ev için hayırlı olsun a gideceğiz akşamda eşimin arkadaşları gelcek normal yemek yok yani hep pasta börek ama seçmek elemek ve ölçmek bana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum sevgiler

Asumancım çok güzel konu açmışsın tatlım. Bende 116 kiloydum. Şuan 105 kiloyum. İnşaallah gidecek bu kilolar. Ilk mesajından son mesajına ve verilen cevaplara kadar okudum. Umarım bende istediğim kiloya erişebilirim. Sizin azminiz bana ilham veriyor. Herkese. ALLAHım kolaylık versin. Hayırlı günler...

Burdayım canım inşallah burdayım dikkatli beslenme durumum devam ediyor aslında sürekli yazmak benim gibi yoğun insanlara zor geliyor ama en güzeli bu galiba sen nerdesin bebişini güle güle büyüt kaç aylık oldu adı ne oldu haberler sende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah kahvaltım birr dilim ekmek ve bir kaç dilim sucuk iki bardak çay

arkadaşlar tüp mide ameliyatı düşünüyorum ciddi ciddi...

sürekli kilo alıp vermek hem metabolizmayı bozuyor hem moralimi....

ileri yaşlarda diyet olayıda zorlaşacak...

tüp mide ameliyatı yada gastrik bypass ile bu işi halletmek istiyorum....

bütün hayatım diyetle geçti... bıktım yani artık...

Canım bende düşünmüyorum desem yalan olur ama bu işi normal yoldan başaran insanlar bana bende yaparım hissi veriyor imkânın varsa bence ol benim eşim de ameliyata çok karşı

Kızlar öğle yemeğimi yazacaktım ama vazgeçtim yaaa bu böyle boğuyor beni neyse genede yazıyım az bi şey makarna ve bol salata yedim az sonrada akşam yemeği bir kase çorba iki biber dolması yoğurt ve salata

Daha önce yazmıştım sana bilmem hatırlarmısın seni sevemed i bursalı bir bayan vardı tüm sayfaları okudum gunlerce ben o siralar 90 ustuydum sanırım ve hiç motivasyonum yoktu bikmistim verip almaktan sonbikac yıldir salmıstip sizler beni gaza getirdiniz spora basladim tabi diyetede 82 ye indim sonra agır bır grip bitti hersey aylarca rahatca yedim sadece 2 kilo aldim ki ben cocuklugumdan beri yaptigim diyetlrde haftada 5 verir bir aya kalmaz 10 alirdim sporla verilen kilo kalıcıymış bunu yasadim gordum vee sonbir toparlama birbucuk ay oldu sanırım burada arkadaslarim sayesinde çok motive oldum ve 83 84 ten kisa zamanda 75 e inmeyi basardim tüm bunlar asuman senin sayende oldu sen bana bunu sagladın uzun zaman yeni bisiler okumak için girdim ama yoktun hadi gözüm üzerinde destekcinim

Son düzenleme:
Benimde acil kilo vermem lazım gebelik için 80 kg şu anki kilom yardım lütfen kendimi motive edemıyorum ayeıca tiroid hastasıyım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hatırladım seni inan çok sevindim bende şu an spora başladım inşallah senin başarın bizede nasip olur

Benimde acil kilo vermem lazım gebelik için 80 kg şu anki kilom yardım lütfen kendimi motive edemıyorum ayeıca tiroid hastasıyım

Canım inan bana insan mucizevi bir varlık vee kilo vermek aslında çok kolay bir şey sorun sadece şu uzun süreli bir yolculuk maalesef 3 gün adıç durup 5 kilo verilmiyor hele de ucun da bebek varsa inan bana başarırsın

Arkadaşlar sabah bir minik peynirli börek yedim şimdi bi kase yoğurt yiyorum

Arkadaşlar sabah bir minik peynirli börek yedim şimdi bi kase yoğurt yiyorum

Canim kahvaltidan hic cekinme gun icinde iradeni kahvaltin etkiliyor o minik borek yerine 1 2 dilim iyi ekmek yanina bol domates sqlatalik yesillik zeytin peynir bitanede yumurta alsan daha saglıkli ve direncli olacaksın benim canim pek kahvaltı istemez o zaman yulaf ezmesi sut tercih ederim çok uzun sure tok tutuyor ben gec uuyandigim icin iki ogunle yasiyorum genelde akşam yemegi içinde kısıtlamam yok ama zararsız seyler yapiyorum patlican kozlemesi mesela kocaman bir tabak yiyorum hic ekmeksiz yaninda yogurt salata ayran ve ev halkina pisen seylerden bir iki catal tadimlik aksam yemeginde kısaca seni doyuracak zararsız bir tabagın olsun sporada baslamissin goreceksin bak insan o emege kiyamiyor o kadar yoruldum bunu yiyip ziyan edemem cabamı diyor bak tartı bir iki kilo insan insanlar fark etmeye baslasin gerisi çorap söküğü gibi gelecek

Şimdiye kadar resmen ac kalıp dıyetler yaptım basarılı da oldum aslında. Sonrası facia tiroidler çalışmamaya başladı ve hızla kilo almaya basladım şu an kilo oturdu 1 yıl içerisinde 32 kilo aldım. Benım için inanılmaz bir yıkımdı 3 yıldır gitmedıgım diyetisyen kalmadı 3-5 kilo veriyorum. Sonra hop geri alıyorum hemde uzerıne eklenerek. Beni önceden tanıyan insanlar ilk etapta tanıyamaz oldu. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Çevre baskısı var. Sürekli o diyetisyen şöyleymiş bu ilaç varmıs kullansana spor yapıyomusun sabahları yürüsene....herkes basıma seyda coskun kesildi. Çok sinir bozucu herkes konusmayı hak görüyor. İnsanların ağzını kapatmak istiyorum. Kadın olarak özgüven kazanmak istiyorum. Rabbim bana hidayet verir inş.

Canım haklısın da bugün günüm vardı nolur nolmaz diye sabahtan acık kısmak istedim ama korktuğum başıma gelmedi günde bol bol bitki çayı ve acık şekersiz çayın yanında sadece iki mercimek köftesi yarım kase buğday salatası bir lokma poğaça ve bir lokma börek yedim daha sonra da sadece bir lokma kek ve bir top dondurma yedim akşam menüm ise sadece balık ve salata belki de ekmeksiz

Ya bide ben artık o çorap sökülsün istiyorum canım ya ilmeği yakaladım inş sökmeye başladım tek sorunum çorabım çooooook büyümüş sabır sabır sabır inşallah sonu gelecek

İnan canım o hidayete hepimizin ihtiyacı var geçen hafta bir hadis duydum pey.efendimiz buyurmuş ki ahir zamanda çok kilolu çooooook yiyen insanlar olacak onlar benim ümmetimin en çirkinleri demiş çok üzüldüm anlatamam hadi durma sende bişeyler yapmaya çalış bak çok da üzülme yalnız değilsin ki biz varız aynı durumdayız şimdi ben bir ay diyet le sporla 5 6 kilo versem keşke bende yapsa idim demeyecek misin bak ben yola tekrardan yeni başlıyorum bu kararı almak çok zor istersen bana katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…