Canım ya sana uzun bir mesaj yazdım silindi sinir oldum neyse şimdi acelem var ama seninle paylaşacağım şeyler var...slm cnm :))) hayırlısıyla bi doğsaydı bu kilolar şeker beni bu sefer perişan etti hayırlısıyla buda geçer benim diyet hep devam 8 kilo aldım ama verdiklerimden :)) oyüzden şanslıyım iyiki dikkat etmişim yediklerime( sende tam yokoldun bu sefer azmet bırakma doğumdan sonra yanındayım :))
Daha önce yazmıştım sana bilmem hatırlarmısın seni sevemed i bursalı bir bayan vardı tüm sayfaları okudum gunlerce ben o siralar 90 ustuydum sanırım ve hiç motivasyonum yoktu bikmistim verip almaktan sonbikac yıldir salmıstip sizler beni gaza getirdiniz spora basladim tabi diyetede 82 ye indim sonra agır bır grip bitti hersey aylarca rahatca yedim sadece 2 kilo aldim ki ben cocuklugumdan beri yaptigim diyetlrde haftada 5 verir bir aya kalmaz 10 alirdim sporla verilen kilo kalıcıymış bunu yasadim gordum vee sonbir toparlama birbucuk ay oldu sanırım burada arkadaslarim sayesinde çok motive oldum ve 83 84 ten kisa zamanda 75 e inmeyi basardim tüm bunlar asuman senin sayende oldu sen bana bunu sagladın uzun zaman yeni bisiler okumak için girdim ama yoktunKızlar öğle yemeğimi yazacaktım ama vazgeçtim yaaa bu böyle boğuyor beni neyse genede yazıyım az bi şey makarna ve bol salata yedim azo sonrada akşam yemeği bir kase çorba iki biber dolması yoğurt ve salata
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha önce yazmıştım sana bilmem hatırlarmısın seni sevemed i bursalı bir bayan vardı tüm sayfaları okudum gunlerce ben o siralar 90 ustuydum sanırım ve hiç motivasyonum yoktu bikmistim verip almaktan sonbikac yıldir salmıstip sizler beni gaza getirdiniz spora basladim tabi diyetede 82 ye indim sonra agır bır grip bitti hersey aylarca rahatca yedim sadece 2 kilo aldim ki ben cocuklugumdan beri yaptigim diyetlrde haftada 5 verir bir aya kalmaz 10 alirdim sporla verilen kilo kalıcıymış bunu yasadim gordum vee sonbir toparlama birbucuk ay oldu sanırım burada arkadaslarim sayesinde çok motive oldum ve 83 84 ten kisa zamanda 75 e inmeyi basardim tüm bunlar asuman senin sayende oldu sen bana bunu sagladın uzun zaman yeni bisiler okumak için girdim ama yoktunhadi gözüm üzerinde destekcinim
Benimde acil kilo vermem lazım gebelik için 80 kg şu anki kilom yardım lütfen kendimi motive edemıyorum ayeıca tiroid hastasıyım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kahvaltidan hic cekinme gun icinde iradeni kahvaltin etkiliyor o minik borek yerine 1 2 dilim iyi ekmek yanina bol domates sqlatalik yesillik zeytin peynir bitanede yumurta alsan daha saglıkli ve direncli olacaksın benim canim pek kahvaltı istemez o zaman yulaf ezmesi sut tercih ederim çok uzun sure tok tutuyor ben gec uuyandigim icin iki ogunle yasiyorum genelde akşam yemegi içinde kısıtlamam yok ama zararsız seyler yapiyorum patlican kozlemesi mesela kocaman bir tabak yiyorum hic ekmeksiz yaninda yogurt salata ayran ve ev halkina pisen seylerden bir iki catal tadimlik aksam yemeginde kısaca seni doyuracak zararsız bir tabagın olsun sporada baslamissin goreceksin bak insan o emege kiyamiyor o kadar yoruldum bunu yiyip ziyan edemem cabamı diyor bak tartı bir iki kilo insan insanlar fark etmeye baslasin gerisi çorap söküğü gibi gelecekArkadaşlar sabah bir minik peynirli börek yedim şimdi bi kase yoğurt yiyorum
Canım inan bana insan mucizevi bir varlık vee kilo vermek aslında çok kolay bir şey sorun sadece şu uzun süreli bir yolculuk maalesef 3 gün adıç durup 5 kilo verilmiyor hele de ucun da bebek varsa inan bana başarırsın
Canim kahvaltidan hic cekinme gun icinde iradeni kahvaltin etkiliyor o minik borek yerine 1 2 dilim iyi ekmek yanina bol domates sqlatalik yesillik zeytin peynir bitanede yumurta alsan daha saglıkli ve direncli olacaksın benim canim pek kahvaltı istemez o zaman yulaf ezmesi sut tercih ederim çok uzun sure tok tutuyor ben gec uuyandigim icin iki ogunle yasiyorum genelde akşam yemegi içinde kısıtlamam yok ama zararsız seyler yapiyorum patlican kozlemesi mesela kocaman bir tabak yiyorum hic ekmeksiz yaninda yogurt salata ayran ve ev halkina pisen seylerden bir iki catal tadimlik aksam yemeginde kısaca seni doyuracak zararsız bir tabagın olsun sporada baslamissin goreceksin bak insan o emege kiyamiyor o kadar yoruldum bunu yiyip ziyan edemem cabamı diyor bak tartı bir iki kilo insan insanlar fark etmeye baslasin gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Şimdiye kadar resmen ac kalıp dıyetler yaptım basarılı da oldum aslında. Sonrası facia tiroidler çalışmamaya başladı ve hızla kilo almaya basladım şu an kilo oturdu 1 yıl içerisinde 32 kilo aldım. Benım için inanılmaz bir yıkımdı 3 yıldır gitmedıgım diyetisyen kalmadı 3-5 kilo veriyorum. Sonra hop geri alıyorum hemde uzerıne eklenerek. Beni önceden tanıyan insanlar ilk etapta tanıyamaz oldu. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Çevre baskısı var. Sürekli o diyetisyen şöyleymiş bu ilaç varmıs kullansana spor yapıyomusun sabahları yürüsene....herkes basıma seyda coskun kesildi. Çok sinir bozucu herkes konusmayı hak görüyor. İnsanların ağzını kapatmak istiyorum. Kadın olarak özgüven kazanmak istiyorum. Rabbim bana hidayet verir inş.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi