teşekkür ederim cnm :)) çalış seninde olur dermişim :)) gecenin 11 inde neden yedin cnm yaa o saatte yenirmi hiç bak patates yemişin ya şekerli olduğundan acıkmışın demekki akşam yemeğinde çok boş değil esasında tam öğününü yapmışın bence 9 dan sonra bişey yememeye bak akşamları hafif yersek bizim için en faydalısı
doğru söylüyosun aslında canım ama midem kazındı gene dayanamadım yedim bide 1 aydır metformini bırakmıştım o çok abur cubur ve tatlı isteğimi arttırdı dün tekrar başladım o yüzden artık akşamları ya sırf çorba salata yada sırf sebze yemeyi düşünüyorum
cnm bende matofini kullanıyorum sabah akşam 1000 mg valla yedirme etkisi varmı pek anlamıyorum ben. sırf çorba yada sebze olmaz düzenli ye sebze yada et grubu, makarna yada 2 dilim ekmek yada pilavını,cacık yada yoğurt,salata,hatta bunlar yeterli gelmezse ekşileme sebzelerden ye önce gözümüz doymalı bence birde abur cuburu eve az sokmaya bak ben önceden yemeği yerdim meyva abur cubur yatasaya kdr ne bulduysam yerdim bence ben bunları düzene soktuğum için vermeye geçtim :))
öğle yemeğim 14:30 da yufka ekmek (küçük bir parça ) peynir 5 zeytin 1 bardak kola
günaydın hemen yediklerimi yazıyım dün akşam bol yeşil salata 4 ızgara köfte 2 dilim çavdar ekmeği saat 10.00 1 bardak tarçınlı süt 3-4 tane kepekli kraker bu sabah 1 kase tarçınlı sütlü nesfit
Günaydın cnm akşam güzel gitmiş tebrikler :) şu nesfiti hiç denemedim iyimi sence karataya göre işlenmiş gıda gibi bişey.ben akşam 19:00 1 küçük tabak mantı patlıcan ekşilemesi sonra misafir geldi çayla bi kaç bisküvi bu sabah 09:00 1 simit peynir 3 zeytin 2 çay kaşığı reçel çay :)
günaydın kızlarrrr geçmiş bayramınız mübarek olsun :) iyisinizdir umarım bayramda burda değildim.bugün pazartesi diyetimizin ilk günü olsun hadi artık toparlanalım yediklerimizi yazmakla başlayalım ve de düzenli girelim kabulmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?