100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

doğru söylüyosun aslında canım ama midem kazındı gene dayanamadım yedim bide 1 aydır metformini bırakmıştım o çok abur cubur ve tatlı isteğimi arttırdı dün tekrar başladım o yüzden artık akşamları ya sırf çorba salata yada sırf sebze yemeyi düşünüyorum

cnm bende matofini kullanıyorum sabah akşam 1000 mg valla yedirme etkisi varmı pek anlamıyorum ben. sırf çorba yada sebze olmaz düzenli ye sebze yada et grubu, makarna yada 2 dilim ekmek yada pilavını,cacık yada yoğurt,salata,hatta bunlar yeterli gelmezse ekşileme sebzelerden ye önce gözümüz doymalı bence birde abur cuburu eve az sokmaya bak ben önceden yemeği yerdim meyva abur cubur yatasaya kdr ne bulduysam yerdim bence ben bunları düzene soktuğum için vermeye geçtim :))

ilacı kullanırken sorun yok iştahı kesiyor bırakınca abur cubur ve tatlıya saldırıyorum ben 1 aydır içmiyodum ondan çok ıvır zıvır yedim canım et türü yada makarna pilavı öğlen yemeklerinde yiycem akşam yemeklerini hafif şeylerle geçiştiricem aynı dediğin gibi bende abur cuburu almıycam artık eve senin maşallah ın var durmak yok yola devam

günaydın hemen yediklerimi yazıyım dün akşam bol yeşil salata 4 ızgara köfte 2 dilim çavdar ekmeği saat 10.00 1 bardak tarçınlı süt 3-4 tane kepekli kraker bu sabah 1 kase tarçınlı sütlü nesfit

Günaydın cnm akşam güzel gitmiş tebrikler :) şu nesfiti hiç denemedim iyimi sence karataya göre işlenmiş gıda gibi bişey.ben akşam 19:00 1 küçük tabak mantı patlıcan ekşilemesi sonra misafir geldi çayla bi kaç bisküvi bu sabah 09:00 1 simit peynir 3 zeytin 2 çay kaşığı reçel çay :)

bence güzel canım tam buğdaydan yapıldığı için kan şekerini yavaş yükseltiyor ve uzun süre tokluk veriyor benim doktorum yani gürkan kubilay da bi kaç hafta da 1 kere yazıyodu bence zararlı olsa o yazmazdı nesfitin kırmızı meyvelisini öneririm tadı da güzel bence sende gayet iyi gidiyosun canım

Kabul canım kabul artık yeter diyorum başka da bir şey demiyorum sinirden tartılmıyorum istanbuldan geldikden iki gün sonra misafirlerim geldi daha bugün gönderdim çok yoğundum anlatamam şu andan itibaren burdayım misafir yeniden gelsede burdayım ne o olursa olsun burdayım aslında giriyordum ama herke s yok olunca nasılsa kimse yok diye boşverdim galiba şimdi bir baktım kiiii ooo ne göreyim benim kadim diyet dostum sevemed sayfamı zı uçurmuş gene sağ olsun hadi bakalım yolumuza devam hadi bismillah sevgiler

Kızlar öncelikli hedefim bozduğum su olayını düzeltmek onun için şişemi aldım ve şu anda su içiyorum 5 0 0 ml iyi uykular

Çok sevindim böyle bir karar almana ne de olsa hepimiz için saat işliyor ne kadar geç başlarsak o kadar zor veririz kiloları. Neye ihtiyacın olursa yanındayım desteğim seninle sonunda çok mutlu olacaksın sabret ben de bu sırada geçen yaz 112 kiloydum, buraya ben de bir günlük açtım bu sefer 99 kilodan düşmeye başladım şu an 92 kloyum ergenlikten sonra almıştım kiloları sonsuza kadar kurtulmanın zamanı geldi sağlık ve sevgiyle kal...

günaydın kızlarrr asumancım hoşgeldinnnn :)) sen bu diyet olayını çok salladın daha bırakma ilk yazdığın yazıyı oku silkelen cnmmm :))
dünkü yediklerimi yazayım öğleden sonra 14:00 çeyrek ekmek peynir 3 zeytin 15:30 dondurma 19:00 adana dürüm ayran 21:00 ekşi elma az çerez :)) bu sabah 09:00 1 simit peynir 2 çay kaşığı reçel çay

Kızlar günaydın kahvaltım bir simit biraz peynir boll bol domates biber ve salatalık

kızlar bende yazıyım bugünkileri sabah 2 tane çavdar ekmeğine tost 1 domates 4-5 zeytin öğlen 1 tabak patates oturtma az bulgur pilavı günde 4-5 bardak yeşil çay içiyorum

Ara öğün olarak 3 tane mürdüm erik yedim öğlen bir minik börek bir lokma kek biraz hakiki çiğ köfte yedim

günaydın kızlar nasılsınız :) dün öğlenden başlayım 13:00 barbunya yemeği domates 1 dilim patlıcanlı börek 15:30 1 küçük ekler 19:00 ızgara 2 köfte 1 tavuk parçası salata 1 dilim ekmek 21:00 dondurma bu sabah 09:00 1 boyöz 1 lokmada simit peynir çay.ayyy yazınca bak ne kdr dengesiz yediğimi anladım :2:

selam kızlar kusura bakmayın bır süredir yazamıyordum acayıp örgüye verdim kendimi birde iş güç bilgisayarı açmak aklıma bile gelmedi ama merak etmeyın dıyete devam tabıkı bu arada o yogurtlu karısımı bıraktım midemi çok yaktı bırde safra kesem olmadıgı için sancı fln yaptı o yüzden biraktım ama daha önceden doktorumun verdıgı 1 haftalık bır diyet programım vardı bununla 4-5 kilo arası bişiler verebiliyorum ben birde kolay o yüzden ona başladım pazartesi den itibaren listemi bu güne kadar olanını yazıyorum şimdi dinleyin:

PAZARTESİ
08.00-09.00 BİR KASE SPECİAL K YADA NESFİT (BEN SPECİAL K ÇİKOLATALI KULLANIYORUM) ÜZERİNE SÜT MÜMKÜNSE SOGUK YADA ODA SICAKLIGINDA

10.00-11.00 3-4 ADET CEVİZ VEYA 2 CEVİZ 2 KURU ERİK YADA İNCİR 2 KURU KAYISI YADA YARIM PAKET LİMON LİFLİ BİSKÜVİ

12.00-13.00 6 KASIK SADECE HASLANMIŞ MAKARNA (KEPEKLI DE OLABILIR) YANINDA 1 KASE YOGURT VEYAZ SALATA
VEYA 2İNCE DİLİM TAHILLI (BEYAZ EKMEK HARİÇ HEPSİ OLUR ) EKMEK ARASI BEYAZ PEYNIRLI DOMATESLI SALATALIK VE BİBERLİ SANDİVİC VEYA BİR ADET SİMİT VE YANINDA 1 ADET AYRAN

14.00-15.00 YARIM PAKET DİYET BİSKÜVİ (BİR ÖNCEKİ ARA ÖGÜNDE YEDİGİNİZDEN KALIYOR ZATEN ) YADA BEBEKLER İÇİN SATILAN MEYVE PÜRESİ VEYA
1 ORTA BOY ELMA VEYA
YARIM MUZ YADA
2 ADET KAYISI

16.00-17.00 2 ADET KURU KAYISI VEYA ERİK VEYA İNCİR

18.00-19.00 6 KAŞIK SABZE YEMEGİ AZ YAGLI OLACAK 2 DİLİM EKMEK EGER ÇORBA İÇECEKSENİZ 1 DİLİM EKMEGİ EKSİLTİN ÇORBA EKMEK YERİNE GEÇİYOR 1 KEPÇE ( DİKKAT SADECE KEPÇE KASE DEGİL ) ÇORBA YANINDA DA 1 KASE YOGURT

20.00-21.00 YİNE BİR PORSİYON MEYVE VEYA 1 BARDAK SÜT VEYA BİR KASE YOGURT ( EGER TATLISIZ DURAMAM ÇOK SEVİYORUM DİYORSANIZ HAFTADA SADECE 2 GÜN SADECE BU ÖĞÜNDE SADECE SÜTLÜ TATLI )

EVET ANLADIGINIZ GİBİ HER 2 SAATTE BİR BİRŞEYLER YEMİŞ OLUYORSUNUZ BU NUN ÜZERİNE DE GÜNDE EN AZ 30 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ

ben pazartesiden beri bunu yapıyorum listeyi tek bir gün olarak verdim arada degişebildigi için hep aynı şeyı yemıyorsunuz aslında ben peynırı çok sevdıgım için 1 hafta peynır yemeden zor dayanıyorum o yuzden 8.gün normal abartmadan bır kahvaltı yapıyorum bunu bir hafta yaptıktan sonra abartmadan kıloyu korumaya devam akşam ögününde 3 köfte büyüklügünde et tavuk yada balık yiyebilirsiniz koruma haftasında haftada 2 gün bu diyeti yapın diger günler abartmayın canlarım hadı beklıyorum yorumlarınızı

Kızlar iyi geceler bugün sabah menemen ve 2 dilim ekmek yedim ara öğün bir elma öğlen bol salata bir tabak makarna ve kavun akşam da bir az peynir zeytin ve 2 d ekmek yedim

slm kızlar nasılsınız diyetlere başlamışınız sevindim sizin adınıza bende aynen devam hamilelik ii gidiyor ama mide yanmalarım çok kötü zaten eskidende midemde sıkıntı olurdu hamilelikte iice arttı.. ben herşeyden yiyorum doktor 4 aydan sonra iştahın açılır demişti ama iştahım normal düzeyde hatta hamilelik öncesi ben daha çok aburcubur yerdim aşerme felanda yaşamıyorum akşamlarıda atıştırma yapmıyorum sabah kahvaltısına kadar gece bişey yemiyorum acıksamda yemiyorum 3-3.5 kilo arası aldım hamilelikte 23. haftadayım...

günaydın kızlar :) dün öğlen 13:00 yoğurtlu kapak 2 dilim ekmek 3 yk barbunya yemeği domates 15:30 dondurma 17:00 i dilim baklava 19:00 ızgara tavuk ayran salatalık turşusu 1 dilim ekmek domates 21:00 kavun bu sabah 10:00 peynir 3 zeytin yumurta sarısı 2 dilim ekmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…