100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

cnm diyet listen güzel tartıldınmı heleki kurallara uyuyorsan :)) ben bu listeye yakın uygulamıştım ama 5 ay sonra düzenli saatli yemek yemekten sıkıldım çünkü hayatım bu düzene alışkın olmadı hiç :) inşallah sen başarcaksın

cnm iyiyiz şükür sende iyi olda benimde mide yanmam çok oluyodu devamlı soda içiyodum bana iyi geliyodu tabi çokta içme tansiyon fırlar :) yolu yarıladın geçiyonda :)) heyecan başladımı cnm

Evet sabah 2 d ekmek domates soslu biber kızartması 4 adet bir kaşık reçel

Ay canım benim ya ne heyacan ama
Benimde 3 hamileliğimde mide yanması şikayetim oldu gaviskon şurup kullandım sürekli yan etkisi yok veee çok işe yarar Allah yolunu açık doğumunu kolay etsinn inşallah

Ay canım benim ya ne heyacan ama
Benimde 3 hamileliğimde mide yanması şikayetim oldu gaviskon şurup kullandım sürekli yan etkisi yok veee çok işe yarar Allah yolunu açık doğumunu kolay etsinn inşallah

evet gün geçtikce heyecanlanıyorum tabi biraz doğum korkusuda var görüntüde hiç hamile gibi değilim ama göbeğim pek çıkmadı hala eski kıyafetlerimi kullanıyorum gaviskon şurubu sevmedim reni duo kullanıorum bende doğurayımda aranıza katılayım diye bekliyorum bu yazıda kilolarla geçirdim önümüzdeki yaz bari kilo vermiş olmayı istiyorum:))) şu an kilom 97.2

cnm iyiyiz şükür sende iyi olda benimde mide yanmam çok oluyodu devamlı soda içiyodum bana iyi geliyodu tabi çokta içme tansiyon fırlar :) yolu yarıladın geçiyonda :)) heyecan başladımı cnm

valla bana soda felan kar etmiyor evet tansiyonuda hoplatmıyalım:) yolun yarısını geçtim bebek için alışverişlerede başladım heyecanlı ve güzel bişey ama doğumda baya korkutuyor beni..

mümkün oldugunca uymaya çalısıyorum arada ögün saati dişarıda fln oldugum oluyor ben bırse cevız turu ve kuru meyve türü şeyleri sevmıyorum yıyemıyorum onun yerıne bu bebekler için satılan küçük kavanozda meyve püreleri var eger dışarıdaysam onlardan yemeye çalısıyorum bu arada tartıldınmı dıye sormussun hayır canım tartılmadım ama 2 kılo verdıgımı hıssedıyorum bır hafta daha tartılmayacagım yıne doktorluk işlerim çıktı ne yazıkkı basım kurtulmuyor öyle hastalık hastası da degilimdir ama hep birşeyler oluyor

Sustuk dimi evet ya
Kızlar yoğunum gene başımı kaşıyamadım bugünde misafirim var biraz biraz kısmaya devam ediyorum karar verdim haftaya artık tartılıp sizinle paylaşacağım şu an 98 10 0 arası geliyorum o zamana kadar netleşsin bende başlayım vermeye en son kiloma geleyim diye bekledim ama tartılıp kilomuzu paylaşmak ç oo k motive edici bir şey bir an önce o moda geçmek istiyorum bu sabah 2 d ekmek veee peynir yedim domatesle

Ben geldim kızlar daha doğrusu uzun bir süredir geldim de açıklama yapamadığım için bir türlü yazamadım ama bu sabah şunu düşündüm insan kendi günlüğüne neden açıklama yapsın ki evet tahmin ettiğiniz üzere hala kilolarım gitmiş deyil ama bende pes etmiş değilim tek endişemben ne zaman diyette başlasam çok anormal olaylar dizi si hayatımda boy gösteriyor sadece burdayım demek istiyorum ve sabah bir küçük tost diyerek yazıma başlıyorum herkese kucak dolusu sevgiler

hoş geldin cnm :) en azından döndün ve karar vermişsin yeniden oda en güzeli :)) benim diyette hamilelik nedeniyle ertelendi martta doğumum var ben sana destek olurum sen kararlıysan :)

hoş geldin cnm :) en azından döndün ve karar vermişsin yeniden oda en güzeli :)) benim diyette hamilelik nedeniyle ertelendi martta doğumum var ben sana destek olurum sen kararlıysan :)

Canım ya çok sevindim Alllah tamamına erdirsin beni biliyorsun hala koşturmam aynı ama daha başlayıp bitirmem gereken çok önemli bir işim var ona devam ediyorum diyelim inşaallah sen aklımdaydın zaten tek sana karşı mahcup oldum sendeki azim ve direnç inan hep aklımda maşallah deyim neyse sen takipte kal bu arada gebelik kiloları nasıl gidiyor

İki dilim ekmek ve bir kase yayla çorbası içtim bu böyle hafif kaldı çünkü dışarı çıkacağım

İki dilim ekmek ve bir kase yayla çorbası içtim bu böyle hafif kaldı çünkü dışarı çıktım dışarıda da normalden az yedim kızlar akşam ı hafif atlattım bana soracak olursanız bugün normalden baya bi kıstım hadi bakalım

Günaydın sabah saat 9 gibi bir kase yoğurdve 4 adet zeytin yeşim su an şekersiz limonlu çay içiyorum bol bol su içmeye çalışıyorum hadi bakalım...

slm cnm :))) hayırlısıyla bi doğsaydı bu kilolar şeker beni bu sefer perişan etti hayırlısıyla buda geçer benim diyet hep devam 8 kilo aldım ama verdiklerimden :)) oyüzden şanslıyım iyiki dikkat etmişim yediklerime ( sende tam yokoldun bu sefer azmet bırakma doğumdan sonra yanındayım :))

Canım ya sana uzun bir mesaj yazdım silindi sinir oldum neyse şimdi acelem var ama seninle paylaşacağım şeyler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…