selam kızlar kusura bakmayın bır süredir yazamıyordum acayıp örgüye verdim kendimi birde iş güç bilgisayarı açmak aklıma bile gelmedi ama merak etmeyın dıyete devam tabıkı bu arada o yogurtlu karısımı bıraktım midemi çok yaktı bırde safra kesem olmadıgı için sancı fln yaptı o yüzden biraktım ama daha önceden doktorumun verdıgı 1 haftalık bır diyet programım vardı bununla 4-5 kilo arası bişiler verebiliyorum ben birde kolay o yüzden ona başladım pazartesi den itibaren listemi bu güne kadar olanını yazıyorum şimdi dinleyin:
PAZARTESİ
08.00-09.00 BİR KASE SPECİAL K YADA NESFİT (BEN SPECİAL K ÇİKOLATALI KULLANIYORUM) ÜZERİNE SÜT MÜMKÜNSE SOGUK YADA ODA SICAKLIGINDA
10.00-11.00 3-4 ADET CEVİZ VEYA 2 CEVİZ 2 KURU ERİK YADA İNCİR 2 KURU KAYISI YADA YARIM PAKET LİMON LİFLİ BİSKÜVİ
12.00-13.00 6 KASIK SADECE HASLANMIŞ MAKARNA (KEPEKLI DE OLABILIR) YANINDA 1 KASE YOGURT VEYAZ SALATA
VEYA 2İNCE DİLİM TAHILLI (BEYAZ EKMEK HARİÇ HEPSİ OLUR ) EKMEK ARASI BEYAZ PEYNIRLI DOMATESLI SALATALIK VE BİBERLİ SANDİVİC VEYA BİR ADET SİMİT VE YANINDA 1 ADET AYRAN
14.00-15.00 YARIM PAKET DİYET BİSKÜVİ (BİR ÖNCEKİ ARA ÖGÜNDE YEDİGİNİZDEN KALIYOR ZATEN ) YADA BEBEKLER İÇİN SATILAN MEYVE PÜRESİ VEYA
1 ORTA BOY ELMA VEYA
YARIM MUZ YADA
2 ADET KAYISI
16.00-17.00 2 ADET KURU KAYISI VEYA ERİK VEYA İNCİR
18.00-19.00 6 KAŞIK SABZE YEMEGİ AZ YAGLI OLACAK 2 DİLİM EKMEK EGER ÇORBA İÇECEKSENİZ 1 DİLİM EKMEGİ EKSİLTİN ÇORBA EKMEK YERİNE GEÇİYOR 1 KEPÇE ( DİKKAT SADECE KEPÇE KASE DEGİL ) ÇORBA YANINDA DA 1 KASE YOGURT
20.00-21.00 YİNE BİR PORSİYON MEYVE VEYA 1 BARDAK SÜT VEYA BİR KASE YOGURT ( EGER TATLISIZ DURAMAM ÇOK SEVİYORUM DİYORSANIZ HAFTADA SADECE 2 GÜN SADECE BU ÖĞÜNDE SADECE SÜTLÜ TATLI )
EVET ANLADIGINIZ GİBİ HER 2 SAATTE BİR BİRŞEYLER YEMİŞ OLUYORSUNUZ BU NUN ÜZERİNE DE GÜNDE EN AZ 30 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ
ben pazartesiden beri bunu yapıyorum listeyi tek bir gün olarak verdim arada degişebildigi için hep aynı şeyı yemıyorsunuz aslında ben peynırı çok sevdıgım için 1 hafta peynır yemeden zor dayanıyorum o yuzden 8.gün normal abartmadan bır kahvaltı yapıyorum bunu bir hafta yaptıktan sonra abartmadan kıloyu korumaya devam akşam ögününde 3 köfte büyüklügünde et tavuk yada balık yiyebilirsiniz koruma haftasında haftada 2 gün bu diyeti yapın diger günler abartmayın canlarım hadı beklıyorum yorumlarınızı
cnm diyet listen güzel tartıldınmı heleki kurallara uyuyorsan :)) ben bu listeye yakın uygulamıştım ama 5 ay sonra düzenli saatli yemek yemekten sıkıldım çünkü hayatım bu düzene alışkın olmadı hiç :) inşallah sen başarcaksın