- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 40
Günler kötü oluyor millete laf anlatmak ben gun sevmiyorum katilmiyorum arkadaslarimda canim nasil isterse isterlerse goruusuyorum birtane dualı gün vardı saadece ilk gittigim bir ev bile olsa mutfaga gidip kendi tabagimi hazirliyodum buyuk bir kase yogurt yanina mercimek kofte kisir yada cigkofte tarzi birsey varsa ondan ve yogurt bol su varsa sade soda cayda icmiyorum o hamur islerine yasakmis gibi davraniyorum o bir lokmadan sonra mutsuz oluyorum hic yemeyince vicdanim daha rahatCanım haklısın da bugün günüm vardı nolur nolmaz diye sabahtan acık kısmak istedim ama korktuğum başıma gelmedi günde bol bol bitki çayı ve acık şekersiz çayın yanında sadece iki mercimek köftesi yarım kase buğday salatası bir lokma poğaça ve bir lokma börek yedim daha sonra da sadece bir lokma kek ve bir top dondurma yedim akşam menüm ise sadece balık ve salata belki de ekmeksiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam iyiymis ben balik yiyemiyorum deneyemiyorum bile faydalarini dusundukce :2: gıda takviyelerinede guvenmiyorum yaslaninca bunamasam bari