100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Canım haklısın da bugün günüm vardı nolur nolmaz diye sabahtan acık kısmak istedim ama korktuğum başıma gelmedi günde bol bol bitki çayı ve acık şekersiz çayın yanında sadece iki mercimek köftesi yarım kase buğday salatası bir lokma poğaça ve bir lokma börek yedim daha sonra da sadece bir lokma kek ve bir top dondurma yedim akşam menüm ise sadece balık ve salata belki de ekmeksiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günler kötü oluyor millete laf anlatmak ben gun sevmiyorum katilmiyorum arkadaslarimda canim nasil isterse isterlerse goruusuyorum birtane dualı gün vardı saadece ilk gittigim bir ev bile olsa mutfaga gidip kendi tabagimi hazirliyodum buyuk bir kase yogurt yanina mercimek kofte kisir yada cigkofte tarzi birsey varsa ondan ve yogurt bol su varsa sade soda cayda icmiyorum o hamur islerine yasakmis gibi davraniyorum o bir lokmadan sonra mutsuz oluyorum hic yemeyince vicdanim daha rahat
Aksam iyiymis ben balik yiyemiyorum deneyemiyorum bile faydalarini dusundukce :2: gıda takviyelerinede guvenmiyorum yaslaninca bunamasam bari:KK9:

Günler kötü oluyor millete laf anlatmak ben gun sevmiyorum katilmiyorum arkadaslarimda canim nasil isterse isterlerse goruusuyorum birtane dualı gün vardı saadece ilk gittigim bir ev bile olsa mutfaga gidip kendi tabagimi hazirliyodum buyuk bir kase yogurt yanina mercimek kofte kisir yada cigkofte tarzi birsey varsa ondan ve yogurt bol su varsa sade soda cayda icmiyorum o hamur islerine yasakmis gibi davraniyorum o bir lokmadan sonra mutsuz oluyorum hic yemeyince vicdanim daha rahat
Aksam iyiymis ben balik yiyemiyorum deneyemiyorum bile faydalarini dusundukce :2: gıda takviyelerinede guvenmiyorum yaslaninca bunamasam bari:KK9:

Evet canım çok mantıklı yaptığın benim günümde çok samimi 5 arkadaşım var hepsi o istediğim gibi hareket ediyorum dün şu dikkatimi çekti ben aslında hamur işi ni aman aman da sevmiyorum yani onları sadece bir lokma tattım ama sevmediğimi hissettim böyle bi düşkünlüğüm olmamaması hoşuma gitti

Kahvaltıda bir küçük kepek ekmekli tost ve şekersiz çat domates salatalık yedim

Bugün sporumu az ama tempolu yaptım çünkü ev temizliği yapıyorum duvar cam halı siliyorum ılık limonlu su içiyorum şu an az sonra ara öğün bir kase yoğurt ve bir yeşil elma

Ya sinir oldum ya ikidir uzun bi mesaj yazdım hata verip durdu

Neyse parca parça yazıyım kızlar kilodan bahsedeceğim biliyorsunuz ben daha önce 106 kilodan 97 ye bir buçuk iki ayda düşmüştüm daha sonra iki ağır ateşli hastalık ve onlardan sonra da 6 7 ay süren bir göğüs hastalığı geçirmiştim bu zor zamanlarda kilom 100 civarı duruyordu

Daha sonra bugün başlarım yarın başladım sendromuna girdim ve insülin direnci ve ödem sayesinde tartı hızla yükselmeye başladı öyle ki son iki ay içinde ben artık resmen şişiyordum hem de hiç yemesemde kilom artıyor az yesemde artıyordu en sonunda tabiiki soluğu doktorda aldım

Doktora gitmeden önceki gece saat bir iki gibi kilom 114 du pazartesi akşamı yemekden 5 6 saat sonra ve salı sabah doktorla radikal kararlar aldıktan sonra diyete başladım geçen çarşamba diyete başladım

Neyse kızlar iyi haber şu bugün tam bir hafta oldu ve 109.3 gösterdi tartı yani inşallah olacak ve ben tum bu ödem ve yağlardan kurtulacağım her çarşamba tartı günüm benim

Bitkilerin çok faydası oluyor belki biliyorsunuzdur. Su ödem atmak falan bilemem ama sonuçta bizim kilomuzdakiler için tartıda kıpırdama gerekli. Tartı aynı olup incelmek 60 kilo olan için güzel gelebilir. Diyet psikolojisi insanın beynini kemiriyor. Yıllarımı kilolara vermiş biri olarak eminim başarılı olacağız. Tek gereken pes etmemek ve yediğimiz şeyin 5 dakikalık mutluluğu için emekleri çöpe atmamak. Kilomuz çok oldukça zaten vermemiz başlarda hızlı olacak motive olup sonrada emeğimize inat yemek yemicez.

İnşallah sene sonuna kadar istediğimiz kilolara erişmiş oluruz.

Bencede frej sana tüm kalbimle katılıyorum tek gereken sabırla devam etmek veee hep dua ediyorum inş sağlığımız da iyi olsun bu senenin sonu benim içiin de hedef zaman inşallah bu 2015 bizim için yeni bir başlangıç olsun

Bencede frej sana tüm kalbimle katılıyorum tek gereken sabırla devam etmek veee hep dua ediyorum inş sağlığımız da iyi olsun bu senenin sonu benim içiin de hedef zaman inşallah bu 2015 bizim için yeni bir başlangıç olsun

Aynen :) ben kendimi diyete değil sağlıklı zayıflamaya şartladım. Beyin gerçekten doğru komut istiyor. Canım istedi dondurma yedim veya canım istemediği için de yemedim. Diyetteyim denince ay bugün karçırdım hadi onuda yesem nolucak diye diye bu hale geliyoruz. Hani çok mu biliyosun dersen tabii ki bilsem şuan kilo vermeye çalışıyor olamazdım :) Ben ilk defa kendimi çıkardım bu psikolojiden. Hedefimi ileri koydum. Sporu zevk için bazen 15 dk bazen 1 saat yaptım. Şuan 4 kilo gitti. Bitkilere sarıldım. Sabah çörek otu çiğneyip, zerdeçal,zencefil, tarçınlı yoğurtla yutuyorum. Sonra hibiskuslu soğuk çayı tüm gün içiyorum. Belki hiç faydaları yok bilemem ama bana şuan destek oluyorlar. Çöp kadar kızlar kilo derdi ile boğuşurken bu halimle geçirdiğim yıllara yazık. Sonuçta bi sabah kalkıp bu kiloya gelmiş değiliz. Aman nolacak veririmlerle bu kiloya geldik. Hadi bakalım 2015 ve sonrası sağlıklı çıtır yıllarımız olsun :)

Aynen :) ben kendimi diyete değil sağlıklı zayıflamaya şartladım. Beyin gerçekten doğru komut istiyor. Canım istedi dondurma yedim veya canım istemediği için de yemedim. Diyetteyim denince ay bugün karçırdım hadi onuda yesem nolucak diye diye bu hale geliyoruz. Hani çok mu biliyosun dersen tabii ki bilsem şuan kilo vermeye çalışıyor olamazdım :) Ben ilk defa kendimi çıkardım bu psikolojiden. Hedefimi ileri koydum. Sporu zevk için bazen 15 dk bazen 1 saat yaptım. Şuan 4 kilo gitti. Bitkilere sarıldım. Sabah çörek otu çiğneyip, zerdeçal,zencefil, tarçınlı yoğurtla yutuyorum. Sonra hibiskuslu soğuk çayı tüm gün içiyorum. Belki hiç faydaları yok bilemem ama bana şuan destek oluyorlar. Çöp kadar kızlar kilo derdi ile boğuşurken bu halimle geçirdiğim yıllara yazık. Sonuçta bi sabah kalkıp bu kiloya gelmiş değiliz. Aman nolacak veririmlerle bu kiloya geldik. Hadi bakalım 2015 ve sonrası sağlıklı çıtır yıllarımız olsun :)

Evet canım ya tamammen duygularıma tercüman oluyorsun

Bu sabah bir dilim ekmek ve bir yumurta yedim

Öğlen bir kase yoğurt ve bir biber dolma

Bir yerlerden başlamak lazım haklısın. Eşiminde kalbinde rahatsızlık çıktı doktor kesınlıkle perhiz verdi. Şimdi evde herkes yapınca benım için daha kolay oldu yazın daha çok hareket edıyoruz. Spor yapmak daha kolay akşam yemegi yemeıyoruz 2 gundur bırer porsıyon karpuz ve bi dilim peynir gercekten doyuyoruz. Daha erken saatlerde sebze ve salata ağırlıklı beslenıcez artık. Umarım herkes emeğinin karsılıgını alır

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar akşam yemeği olarak bir kepçe çorba bir kabak karnıyarık ve iki üç yemek kaşığı kadar bulgur pilavıyedim:KK53::KK52:

Herkese hayırlı ramazanlar

Kızlar dün giremedim ama tabiki diyetim devam ediyor kilom da düşmeye devam ediyor 108 küsürleri görmeye başladım çok şükür gece de sahurda çeyrek gözleme bir dilim ekmek peynir zeytin domates yedim

Kızlar geçen hafta giremedim ama kilo vermeye devam geçen hafta kilom 107'7 idi yarın tekrar tartılcam herkese hayırlı ramazanlar

X