slm kızlar ben geldim:) cuma bursaya gittim akşam döndüm anca kendime geliyorum neti açıp ilk işim size yazmak oldu:) bursa gezmem 3 gün iyidi valla pasta böreklerle beslendim tabi 800 gr artmışım bursada mide bulantım pek olmadı ama ankaraya döndüm yine başladı bu gün iştah felan sıfırlarda zoraki bişeyler yedim sabah küçük bir muz yedim öğle kahvaltıda küçük iki dilim ekmek bir haşlama yumurta biraz peynir bir kaç yudum portakal suyu içtim... sanırım ankaranın havası bana yaramıyor:))
kızlar birde şu gösterge nasıl yapılıyor..tarif edermisiniz..
slm kızlar ben geldim:) cuma bursaya gittim akşam döndüm anca kendime geliyorum neti açıp ilk işim size yazmak oldu:) bursa gezmem 3 gün iyidi valla pasta böreklerle beslendim tabi 800 gr artmışım bursada mide bulantım pek olmadı ama ankaraya döndüm yine başladı bu gün iştah felan sıfırlarda zoraki bişeyler yedim sabah küçük bir muz yedim öğle kahvaltıda küçük iki dilim ekmek bir haşlama yumurta biraz peynir bir kaç yudum portakal suyu içtim... sanırım ankaranın havası bana yaramıyor:))
öncelikle geçmiş olsun ablacım bebiş iyidir inşallah kıyamamöncelikle hoşqeldinnn ...
hep bu kocalar kilo aldırıyolar zaten bize bende 30 kq aldım evlendikten sonra
heleki çocuklarda olunca her doqumda üstüne dahada kilo eklendi.
19.günüm sanırım bugün 12 kq verdim..acayip motive oldum yani :))))
eminim sende bu kararlılıklagüzel kilolar vereceksin cnm.
bak çizelgeyi ben bu sayfadan bakarak yaptım ilk..çok güzel anlatmış canım
sende burda yap istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-9046.html
ee hayırlısıyla yarından sonra seni görelim kadromuzu toplayalım sıra mamelekte oda yokoldu :)) wetu yu hoş görmek lazım :)) işi tebessümle götürdük oda olmasa ben napardım bilmem yanlız yazmakta çok sıkıcıydı
öncelikle hoşqeldinnn ...
hep bu kocalar kilo aldırıyolar zaten bize bende 30 kq aldım evlendikten sonra
heleki çocuklarda olunca her doqumda üstüne dahada kilo eklendi.
19.günüm sanırım bugün 12 kq verdim..acayip motive oldum yani :))))
eminim sende bu kararlılıklagüzel kilolar vereceksin cnm.
bak çizelgeyi ben bu sayfadan bakarak yaptım ilk..çok güzel anlatmış canım
sende burda yap istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-9046.html
öncelikle geçmiş olsun ablacım bebiş iyidir inşallah kıyamam( özel mesaj atamıyorum 100 mesajım dolmamış daha ama o kitabı küçük bi yerde olduğum için bulamadım maalesef ( ama almanızı tavsiye ederim o da bizim gibi mücadele veren bi insan hatta ben onu zayıflamıştı sonradan diye hatırlıyorum :)) ama kitapla birlikte başlık açmanızı da isterizzz!!! :))
teşekkür ederim..artıkın benimde bi çizelgem ve amacım çizelgemin başındaki zavallı insanı deli gibi koşturtmak....
Hepimize bol bol sabır kızlar.. :)
aslında e-kitap olarak indirilip de okunulabilir bulunmazsa ben şu finallerimi bitirip de indirip okuyayım merak ettim valla :))çok teşekkrüler canım..
başlık açmak he wuwww ...hiç denemedim :)))
çok iddialı olmam lazım başlık açabilmem için bende öyle bi tipim işte..
donanım tam olcaki açayım ..
inş nasip olur canım..
bende kitabı bulamadım burdaki avmde kitap evi çok büyük olmasına raqmen bulamadım iki yerdede.
çarşıya gidersem belki bulurum.
açıkcası çok merak eidyorum kitabı..yazdıklarını.anlattıklarını..
aslında e-kitap olarak indirilip de okunulabilir bulunmazsa ben şu finallerimi bitirip de indirip okuyayım merak ettim valla :))
inşallah finallerde herşey gönlünce olur..en iyi sonuçları müjdelersin canım bize..
vala sen okuda başlık aç bizde senden dinleriz
senin duygu ve fikirlerinle harmanlanmış olur böylece bakış açımızda
genişler..
sabah 5 mil akşamsa 3 mil leslie yaptım öğlen 1 km yürüdüm
şimdi çıkıyorum 1 saat yürüyüşşş..gitsin yaqlar gelsin kaslar
harıkasın ya
bu arada ne kitabı bu bakdığınızz kızlar merak ettımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?