100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Günaydın kızlar kahvaltıyı baya gecikmeli yaptım :)) 10:30da 2 dilim çavdar ekmeği peynir 4 zeytin domates biber 1 lokum çay

slm kızlar ben geldim:) cuma bursaya gittim akşam döndüm anca kendime geliyorum neti açıp ilk işim size yazmak oldu:) bursa gezmem 3 gün iyidi valla pasta böreklerle beslendim tabi 800 gr artmışım bursada mide bulantım pek olmadı ama ankaraya döndüm yine başladı bu gün iştah felan sıfırlarda zoraki bişeyler yedim sabah küçük bir muz yedim öğle kahvaltıda küçük iki dilim ekmek bir haşlama yumurta biraz peynir bir kaç yudum portakal suyu içtim... sanırım ankaranın havası bana yaramıyor:))

hoşqeldin canım bebiş nasıll..bende hamileliğimin ilk aylarında (2.ayı gibi sanırım) bursay gitmiştim..bayaqı gezmzişti.faytona binmiştim ilk defa hatta..hayvanat bahçesinde..güzel anılardı :))
az almışsın telaşlanma tamam çok kilo alma ama hamileliğinde tadını çıkar canım biraz

öğle yemeğim aceleye geldi bebişimi saqlık ocaqına götürmek zorundaydık çünkü pul biberli keten tohumlu ve kuru naneli bol yoqurt yedim sadece..akşamıda şimdi yedim zeytin yaqlı taze fasulye ve yoqurt..

kızlar selam..asumanın yazdıkları valla benide şevke getirdi..bende 96 kiloyum..evliyim..daha çocuk yok..evlendikten sonra 25 kg aldım..ve o kiloyu vermek istiyorum..doğrusu çok düzenlibir beslenmem yok..birde yeni ortaya çıktı,benim tiroidim çalışmıyormuş..doktor kontrolunde ilaca başladım..sanırım o da kilo vermemi engelliyormuş..velhasıl içimde artık bir umut var..

kızlar birde şu gösterge nasıl yapılıyor..tarif edermisiniz..

öncelikle hoşqeldinnn ...
hep bu kocalar kilo aldırıyolar zaten bize bende 30 kq aldım evlendikten sonra
heleki çocuklarda olunca her doqumda üstüne dahada kilo eklendi.
19.günüm sanırım bugün 12 kq verdim..acayip motive oldum yani :))))
eminim sende bu kararlılıklagüzel kilolar vereceksin cnm.

bak çizelgeyi ben bu sayfadan bakarak yaptım ilk..çok güzel anlatmış canım
sende burda yap istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-9046.html

Son düzenleme:

bence senın bulantı bebekden değil ğibi

öncelikle geçmiş olsun ablacım bebiş iyidir inşallah kıyamam ( özel mesaj atamıyorum 100 mesajım dolmamış daha ama o kitabı küçük bi yerde olduğum için bulamadım maalesef ( ama almanızı tavsiye ederim o da bizim gibi mücadele veren bi insan hatta ben onu zayıflamıştı sonradan diye hatırlıyorum :)) ama kitapla birlikte başlık açmanızı da isterizzz!!! :))

insallah canım haklısın cok sukur buğünde bıttı
buğün sabah bır dılım borek oğlen yarım ekmek donerın yarısı aksamda daha yıyemedım yemek anca pısıyor

teşekkür ederim..artıkın benimde bi çizelgem ve amacım çizelgemin başındaki zavallı insanı deli gibi koşturtmak.. ..
Hepimize bol bol sabır kızlar.. :)

çok teşekkrüler canım..
başlık açmak he wuwww ...hiç denemedim :)))
çok iddialı olmam lazım başlık açabilmem için bende öyle bi tipim işte..
donanım tam olcaki açayım ..
inş nasip olur canım..

bende kitabı bulamadım burdaki avmde kitap evi çok büyük olmasına raqmen bulamadım iki yerdede.
çarşıya gidersem belki bulurum.
açıkcası çok merak eidyorum kitabı..yazdıklarını.anlattıklarını..

aslında e-kitap olarak indirilip de okunulabilir bulunmazsa ben şu finallerimi bitirip de indirip okuyayım merak ettim valla :))

aslında e-kitap olarak indirilip de okunulabilir bulunmazsa ben şu finallerimi bitirip de indirip okuyayım merak ettim valla :))

inşallah finallerde herşey gönlünce olur..en iyi sonuçları müjdelersin canım bize..

vala sen okuda başlık aç bizde senden dinleriz
senin duygu ve fikirlerinle harmanlanmış olur böylece bakış açımızda
genişler..

sabah 5 mil akşamsa 3 mil leslie yaptım öğlen 1 km yürüdüm
şimdi çıkıyorum 1 saat yürüyüşşş..gitsin yaqlar gelsin kaslar

ay ne güzel sözler utandırıyorsunuz :)) ama sizin forumdaki çoğu yazınızı okudum ve başlık açmanızı destekliyorum sizin yazdıklarınız beni çok motive ediyor çünkü eminim başkalarını da...bu arada tam gaz devam sizden yeni güzel haberler bekliyorum :))!!!

sabah 5 mil akşamsa 3 mil leslie yaptım öğlen 1 km yürüdüm
şimdi çıkıyorum 1 saat yürüyüşşş..gitsin yaqlar gelsin kaslar

harıkasın ya
bu arada ne kitabı bu bakdığınızz kızlar merak ettımde

harıkasın ya
bu arada ne kitabı bu bakdığınızz kızlar merak ettımde

Asuman abla sen beni hiç bilmedin ama ben seni de hep takip ettim gizli gizli ve hayran kaldım hepinize sizden de bekliyorum güzel haberler inşallah <3 kitap da gamze gözalanın şişko ve senin aşkın kaç kilo kitapları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…