• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Günaydın kızlar sabah kahvaltım 2 dilim çavdar ekmeği peynir 3 zeytin domates biber çay
birde bişey sorcam hiç vücutlarınızda kararma varmı bende var ve ben bunun için ne yapmalıyım bilginiz varsa yardımınızı bekliyorum:)

günaydınnn..bende kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta 4 gün kurusu ve fıstı yedim..canım birşey istemiyor pek..
nasıl bir kararma canım? ben tam tersi beyazlıyorum :1:

koltuk altım ve göğüs altım :( sanki kir gibi ama değil

şöyle diyimm...ben 9 ay önce douqm yaptımhamileyken hormonlarım manyak artış gösterdi..
koltuk altlarımda özellikle kabuklu ararmalar oldu..kabuk gibiydi aynı yara gibi..
doqumdan sonra yok oldu o kabuklanmalar ama kararmalar duruyo hala :S
geçermi bilemiyorum..o yüzden diyetle ilgisini kuramıyorum canım vardı zaten yani o yüzden..
ama yüzüm beyazladı onun sebebide sigarayı bırakmam oldu :)))

şöyle diyimm...ben 9 ay önce douqm yaptımhamileyken hormonlarım manyak artış gösterdi..
Koltuk altlarımda özellikle kabuklu ararmalar oldu..kabuk gibiydi aynı yara gibi..
Doqumdan sonra yok oldu o kabuklanmalar ama kararmalar duruyo hala :s
geçermi bilemiyorum..o yüzden diyetle ilgisini kuramıyorum canım vardı zaten yani o yüzden..
Ama yüzüm beyazladı onun sebebide sigarayı bırakmam oldu :)))

cnm benimde doğumda başladı ama göğüs altımda yoktu şimdi ordada başladı ondan sordum :) sigarayı bırakman çok iyi olmuş tebrikler

slm öğlen 5 kaşık kısır biraz öncede peynirli sandviç lokum yedim çok acıktım ondan akşamada mantarlı tavuk yapıyorum ondan bir iki çatal vede yoğrut yerim bugünü kapatırım heralde :))

Son düzenleme:
merhabalar....öğlen etli patlican dolma . salata, haydari ve bulgur pilavı yedim
akşama yoqurt ve şehriye çorbası düşünüyorum

tebrikler hanımlar:)) ben bu konu açıldığından itibaren okuyorum sizi asuman abla görünmüyo ama ortalıklarda :((( ama sizler çok iyi gidiyosunuz hele hamilelikte hem sağlıklı besleniyosunuz hem de kendinize iyilik yapmış oluyosunuz :))

burdayım canımda ah bı evde olabılsem 4 gundur sabah 9 aksam 6 veya bazende 9 arası kermesde ıclı kofte yapıyorum yarın son gun sonra artık burdayım

merhaba kızlar bende kiloluyum 1 55 boy 70 kilo hamile kalamıyorum 1 kere kaldım 5 ay once kürtaj oldum benımde görünmedi 6. hafta goruldu ve kalp atışı duyuldu fakat 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu:(( 3 ay korundum şimdi ise bekliorum bakalım ne zaman olacak..:)

aslında gebelıge engel bır kılon yok ınsallah en kısa zamanda alırsın bebegını kucagına:52:

ben 113 kg ile hamile kaldım hiç vajinal yoldan bakılmadı ..4 haftalıkken görüldü kese ultrasonda..6. ve 8. haftalardada göründü..sonra aylık gittik zaten..bende kilo şöyle sorun oldu yanlız.3. sezeryanım olduqundan ameliyat zor oldu..birda spinal anestezi uygulandı.
dikişlerin açılma ihtimali vardı ama şükürler olsunki çok kolay atlattım o durumuda.hiç bi sıkıntı olmadı.45 kq lık insnların dikişleri iltihaplanırken ben hiç sorun yaşamadım.

sende Allahın izniyle kolay yaparsın cnm inş doqumunu..123-124 kq ile girdim ben doquma..
yeterki Allah istesin herşey yolunda gider ..

bencede tum kalbımle katılıyorum:52:

kızlar artık catlamak uzereyım ya anlatamam sıze bu nasıl yogunluk
ya en son gırdıgımde nete soyle dusunuyordum sabah gırer ne yedıgımı yazar ogleden sonra gelır tekrar yazarım fılan planlar yaptım
aaaa sonra cuma kermes sabah saat 8 de gıttık ana aksam 9 da geldık ılk gundu
sabaha kadar uyuyamadım agrılardan
sonra cumartesı pazar ayrı yogundu bu arada bıde benım buyuk kız hastalandı mıdesını bozdu kermesde
e bugun artık azaldı ıslerıımz her gun 600 e yakın ıclı kofte yapıp satıyoruz tanesı 2 lıradan
artık yarın son gun dahada az yaparız sanırım
vaklahı ozledım ya dıyet yapmayı bıle ozledım ha cok abartmıyorsamda tam yapamadım malesef tum bunların tek bır ıyı yanı var
oda kılom hala aynı 97 artık manuelde olcuyorum dıgıtal ıptal bunadı benım hızıma alısamadı
tabıkı cok sey yedım ama o mıdemdekı kuculmusluk hıssı ve abartmama duygusu benı hep fırenledı vede cok ıs yapmak bolbol kalorı harcayarak
verdıgım kıloları galıba sabıtlemısımdır artık ınsallah
sureklıde kontrol etmeyede calısdım asşlında onca baklavalar tatlılar pek yemedımde ıclı kofte bıle kac gunde sadece 1 bucuk yedım
ama etlerı kebapları goturuyorum olsun o en saglıklısı degılmı kızlar hadı artık gerı eskı duzenıme doneyımya ozledım sızı coook:52::52:

asumancım hoşgeldin :16: geldiğini beğenilerimle anlıyorum :1::1:

evet canım once ben yokken neler olmus herseyı okumak ıstıyorum ınan aklım hep sızde artık cok az kaldı yarın ınsallah son gun artık benden etkılı bır spor ve dıyet programı bekleyın dıyorum baskada bısey demıyorum ne dıyorduk yolumuza devam sevgıler bu arada benım yogunlugum nedenıoyle gıremememe ragmen sayfamıza renk kattıgım ıcın ozellıkle sana tum arkadasların onunde kocaman tesekkur edıyorum vefa bıyle bır duygu olsa gerek Allah elımızden almasın sevgıler:52:

kızlar artık catlamak uzereyım ya anlatamam sıze bu nasıl yogunluk
ya en son gırdıgımde nete soyle dusunuyordum sabah gırer ne yedıgımı yazar ogleden sonra gelır tekrar yazarım fılan planlar yaptım
aaaa sonra cuma kermes sabah saat 8 de gıttık ana aksam 9 da geldık ılk gundu
sabaha kadar uyuyamadım agrılardan
sonra cumartesı pazar ayrı yogundu bu arada bıde benım buyuk kız hastalandı mıdesını bozdu kermesde
e bugun artık azaldı ıslerıımz her gun 600 e yakın ıclı kofte yapıp satıyoruz tanesı 2 lıradan
artık yarın son gun dahada az yaparız sanırım
vaklahı ozledım ya dıyet yapmayı bıle ozledım ha cok abartmıyorsamda tam yapamadım malesef tum bunların tek bır ıyı yanı var
oda kılom hala aynı 97 artık manuelde olcuyorum dıgıtal ıptal bunadı benım hızıma alısamadı
tabıkı cok sey yedım ama o mıdemdekı kuculmusluk hıssı ve abartmama duygusu benı hep fırenledı vede cok ıs yapmak bolbol kalorı harcayarak
verdıgım kıloları galıba sabıtlemısımdır artık ınsallah
sureklıde kontrol etmeyede calısdım asşlında onca baklavalar tatlılar pek yemedımde ıclı kofte bıle kac gunde sadece 1 bucuk yedım
ama etlerı kebapları goturuyorum olsun o en saglıklısı degılmı kızlar hadı artık gerı eskı duzenıme doneyımya ozledım sızı coook:52::52:

çok emek harcadın canım ama Allaha şükür alnının akıylada çıkıyosun işte işin içindne..kilonda sabit kalmış bu çok qüzell..
bizlerde seni özledik yarındna itibaren özletmezsin herhalde kendini.:44:

çok emek harcadın canım ama Allaha şükür alnının akıylada çıkıyosun işte işin içindne..kilonda sabit kalmış bu çok qüzell..
bizlerde seni özledik yarındna itibaren özletmezsin herhalde kendini.:44:

ınsallah canım ınsallah benımde artık tek ıstedıgım bu yarın son gun cok yogun olmazsak yarından sonra hıcbır engelım olmayacak ınsallah
ya kızlar burda yazmak dıyet yapmak ınsanın kendısı ıcın yaptıgı ozel bısey mutluluk veren bısey basarmak sonuc almak hele nasıl motıve edıcı bısey anlatamam bu duyguyu bır kere tattımya ben o kıloları verene kadar zaten burdayım sızler durmasaydınızda ben yapayalnız olsaydımda genede gelecekdım ama varlıgınız bana guc verıyor enerjıme enerjı katıyorsunuz benımde tek amacım ben o kılolara dusdugumde sızlerıde yanımda basarmıs gormek hep bırlıkde yola devam edıyoruz unutmayın:52:

sımdı musadenızle cocuklarımın karnını doyurmaya kacıyım sevgıyle kalın

ee hayırlısıyla yarından sonra seni görelim kadromuzu toplayalım sıra mamelekte oda yokoldu :)) wetu yu hoş görmek lazım :)) işi tebessümle götürdük oda olmasa ben napardım bilmem yanlız yazmakta çok sıkıcıydı :3:

slm 20:00 civarı yarım kase tavuk çorbası 2-3 çatal mantarlı tavuk 2 yk yoğurt bugünüde bitirdik iyi geceler :)

günaydınnnn...
sabah kıymalı yumurta
keten tohumlu ve susamlı örgü peynir
salatalık
gün kurusu
bir avuç fındık

Back