• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

kilo almak ne kolay ya vermek zor ama imkansız değil dmi kızlar başarcaz başka topikte de yazıyorum da milletin başı dertte ama kilolarla ama sağlımz yerinde olsun hallederiz bu fazla göbişleri basenleri inşallah

benim bebişler uyandı ev işi duruyo ölece kahvaltı hazırlancak onlara bi yandan yazar bi yandan yaparım hepsini gitmeyin bi yere sakın haa canlar

GELELIM BANA
dun sabah kahvaltımı yazmısdım oglenden sonra 2 kasık bulgur pılavı
4 kasık madımak
1 kase cacık
azıcıkda yufka ekmek yedım

kızlar bır sorunum var sıksık azaz beslenemıyorum ıcım almıyor sonra aksam yemek yemedım sonra saat gece 1 de ılk kez son bır aydır dıyetımı bozdum canım sıkıldı
ıkı dılım ekmek 5 6 tane zeytın ve bır domates yedım ılk defa bırde yanında sarımsak yedım
yeter artık ya hastalıkdan sıkıldım benı gece bır oksuruk tuttu yatakdan kalkdım
kendımı mutfakda buldum sonra SIFA olsun ınsallah dıyerek bıde aksamda yemedım oglenle duruyorum yedım vallahı sonra ıcım acıdı ama hastayım dıye yedım yanı
neyse bu kadar ıtıraf yeter
sabah kalkdım
dunu unut asuman dedım
ne demısdık ne olursa olsun durmak yok yola devam
bu yoldan gerı donus yok artık
kendımı motıve ettım
hemen sularımı fılan ıcdım
ıkı dılım ekmekle bır tost yapıp yedım az kasarlı
ıste buda kahvaltım sımdı
araogun cılek yıyecegım
artık araogunlerı atlamamalıyım
vucudum dengesını gerı kazansın:52:

kızlar bnde varım benıde alın aranıza ...:( kılo veremeyenlerdenım bnde .ama dun burda butun yazanları okudum dıyebılırım ..:)bende bugun dıyete basladımmm:):)
buarada bebek ıstıyorum ama olmuyor ...kılo vermem lazım pkoluyum ...bnde burda hergun paylasmaya calısıcam ne yedıgımı:)benı bıraz gaza getırın nolur yaa

hoşgeldin aramıza sen vermeyi kafaya koyduysan biz seni gaza getiririz :))

GELELIM BANA
4 kasık madımak
1 kase cacık

kızlar bır sorunum var sıksık azaz beslenemıyorum ıcım almıyor sonra aksam yemek yemedım sonra saat gece 1 de ılk kez son bır aydır dıyetımı bozdum canım sıkıldı
ıkı dılım ekmek 5 6 tane zeytın ve bır domates yedım ılk defa bırde yanında sarımsak yedım
yeter artık ya hastalıkdan sıkıldım benı gece bır oksuruk tuttu yatakdan kalkdım
kendımı mutfakda buldum sonra SIFA olsun ınsallah dıyerek bıde aksamda yemedım oglenle duruyorum yedım vallahı sonra ıcım acıdı ama hastayım dıye yedım yanı
sabah kalkdım
dunu unut asuman dedım
kendımı motıve ettım
araogun cılek yıyecegım
sıkma canını dünü unut önce sağlık kilolar gidecek mutlaka sağlık kalsın aman yediklerine dikkat et ama kendine daha çok ama pes etmek te yok herşey denge üzerine kurulu kaçırdıysan ipin ucunu tutmalısın bi yerden hepten bırakma ama elini acıtacak kadar da sıkma o ipi diyete devam sağlığa selamm......

canım ya sen aslında kılo vermıssındırde dunkı ogunlerın bıraz fazla gıbıme geldı vcudun hala atamamısdır sen bugun bak ıyıce dıkkat et aksam bellı saat sonrası kesınlıkle yeme sabaha tekrar tartıl
bence daha zayıf cıkacaksın bıde sodayı bende cok tuketıyorum asıtlıye karsı asırı bır sevgım var bır rıvayete gore zayıflatır bıle dıyorlar ama meyvelı olmayacak ben su nıyetıne goturuyorum:52:

dediğin doğru cnm vücuttan dünküler çıkmadı dünkü öğün düzensizde en azından hareket dengelemiştir :)) tansiyonu olana pek sodayı önermezler tuz var içinde diye ben zaten sade seviyorum asitli içecekleri severim normalde kola gazoz içerdim öyle bir bardaklada kalmazdım :))

kilo almak ne kolay ya vermek zor ama imkansız değil dmi kızlar başarcaz başka topikte de yazıyorum da milletin başı dertte ama kilolarla ama sağlımz yerinde olsun hallederiz bu fazla göbişleri basenleri inşallah

aaa kıloda neymıs
hem bızım basımız kılolarımızla dertde degıl dımı ya
onları seve seve zevkle yıye yıye aldık
sımdıde seve seve zevkle yıye yıye az az ve sık sık verecegız ınsallah
olaya boyle bakıyorum napıyım cok takarsak asla basaramayız once bız
sısman halımızı bıle sevıp kımsenın vermedıgı degerı bız verecegız kendımıze
evet hepsınden onemlısı saglık
hem yakında ıdeal kılo denen sey kalkacakmıs duydunuzmu
ınsanın kan degerlerı hangı kılodda saglıklı ıse ı kısı o kıloda ıdeal kılosunda olacakmıs haha:52:

benim bebişler uyandı ev işi duruyo ölece kahvaltı hazırlancak onlara bi yandan yazar bi yandan yaparım hepsini gitmeyin bi yere sakın haa canlar

benım ufaklıkda az sonra kahvaltı yapıcak
ya yogunlık ıste gıtsekde gerı gelırız mutlaka bırılerı olur buralarda sen merak etme:52:

dediğin doğru cnm vücuttan dünküler çıkmadı dünkü öğün düzensizde en azından hareket dengelemiştir :)) tansiyonu olana pek sodayı önermezler tuz var içinde diye ben zaten sade seviyorum asitli içecekleri severim normalde kola gazoz içerdim öyle bir bardaklada kalmazdım :))

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:

sıkma canını dünü unut önce sağlık kilolar gidecek mutlaka sağlık kalsın aman yediklerine dikkat et ama kendine daha çok ama pes etmek te yok herşey denge üzerine kurulu kaçırdıysan ipin ucunu tutmalısın bi yerden hepten bırakma ama elini acıtacak kadar da sıkma o ipi diyete devam sağlığa selamm......

vayyy bugunu sloganı
DİYETE DEVAM SAĞLIĞA SELAM
kızlar hosuma gıttı bugun bundan sonrakı tum mesajlarımda bu sloganı kullancam hergun bıseylerbulalım hadı yola devammmmm

GELELIM BANA
4 kasık madımak
1 kase cacık

sabah kalkdım
dunu unut asuman dedım
kendımı motıve ettım
araogun cılek yıyecegım

senin adına ciddi çok üzüldüm gece kalkıp yeme sakın yapma daha yaparsanda salatalık domates ye bütün emekler boşa çıkar unut gece yemelerini :)) bugün sıkıdan devam edelim senin yarın 1 ay oluyo bu arada :))

arkadaşlar epeydir tartılmıyodum şimdi tartıldım 69 çıktım yanılmıyosa tartı yuppyyy.....artık pazartesi sabahları aç karnına tartılcam haftda ne vermişim görelm bakalım

ne iş yapıyosun arkadaşım yaş kaç çocuk var mı ne meraklıyım dmi...

belediyede çalışıyorum muhasebe bölümünde 32 yaşındayım 1 oğlum var 3 yaşında yok meraklılık değil bence karşındakini tanımak güzel birşeydir :))

vereceksın emın ol
yalnız bırı gelıp su tartıları evlerımızden toplasamı dıyede dusunmuyor degılım hanı:52:

evet her gün tartılıyorum ama benim tartım güzel memnunum aynı anda kaç kere çıkarsam çıkayım hep aynı tartıyor... bu arada kilom sabit değişmedi ama bende çok aşırı sıkmıyorum dün öğleden sonra kayınvalideme gittik 5 tane sigara böreği yedim akşamda 4 küçük dolma az yoğurt yedim kayınpederim baklava almış sadece küçük bir dilim yedim bir kaç yudumda dondurma dayanamadım:( bu günde piknik var börek yapıyorum az yemeye çalışıcam sabahta bu yüzden az ananas yedim .... geceleri çok feci midem bulanıyor uyuyamıyorum bebiş ben burdayım diyor sanırım :))

evet her gün tartılıyorum ama benim tartım güzel memnunum aynı anda kaç kere çıkarsam çıkayım hep aynı tartıyor... bu arada kilom sabit değişmedi ama bende çok aşırı sıkmıyorum dün öğleden sonra kayınvalideme gittik 5 tane sigara böreği yedim akşamda 4 küçük dolma az yoğurt yedim kayınpederim baklava almış sadece küçük bir dilim yedim bir kaç yudumda dondurma dayanamadım:( bu günde piknik var börek yapıyorum az yemeye çalışıcam sabahta bu yüzden az ananas yedim .... geceleri çok feci midem bulanıyor uyuyamıyorum bebiş ben burdayım diyor sanırım :))

kaç aylık hamilesin kaç kilosun çok sıkma bence doğru besinler yemelisin

tavsiyem piknikte kendine bi servis tabağı yap içine herşeyden koy ama ne varsa yarıya bölceksin yarım yarım hepsinden yiceksin bölece önce gözün doyar ve ne yediğini görürsn ne güzel açık hava bi de üzerine kendini yormadan yürürsen süper olur yani ben oplsam öle yapardım arkadaşım

senin adına ciddi çok üzüldüm gece kalkıp yeme sakın yapma daha yaparsanda salatalık domates ye bütün emekler boşa çıkar unut gece yemelerini :)) bugün sıkıdan devam edelim senin yarın 1 ay oluyo bu arada :))

evet ya haklısın
ıste oyle bır oksurukle mutfağa ğirince insallah bran once ıyı olayımda yoksa yanı o yemeği ben yemeedım ölüm yedi resmen:((

Back