Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben troidler için erutrox şeker içinde matofin içiyorum 1 yıldır insülin direnci için ne ilaç kullandırtıyo
ara öğün zamanıııııııı 1 tane simit
diaformin 1000 mg kullanıyorum bii sabah bi akşam canım
diaformin 1000 mg kullanıyorum bii sabah bi akşam canım
afiyet olsun cnm... bayırlırım simide ama çıtır simit olucak:)))
senle aynı durumdayız anladığım kadarıyla ben 1 yıldır içiyorum ama sanki kendimle inatlaştım şekeri kabullenemedim hergün inadına tatlı türü yermi insan ben yiyordum yazılar okuyorum devamlı kendimi öldürmeye çalışmışım çok yanlışlarım var ama hep diyodum beyinde bitircem diye inşallah dürtmez vede biter beynimde tamamen ilaçlardanmı beynim uyuşuk gibi kıstığımdan beri baş ağrım beni bırakmadı sende oldumu hiç çok soru soruyorum sıkmıyorumdur umarım :)
bende de insülin direnci var bende aynı ilaçtan kullanıyorum diaformin
bende de insülin direnci var bende aynı ilaçtan kullanıyorum diaformin
Birbirimize destek olarak yanlışlarımızı belirterek enazından çeki düzen veririz birbirimize :)
Birbirimize destek olarak yanlışlarımızı belirterek enazından çeki düzen veririz birbirimize :)
ara öğün bir dilim ekmek 1 tane yesıl sogan bırkac yaprak nane
ya dayanamıyorum bahar gelınce yesıllıkler benı cezbedıyor
kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun
kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun