• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

Ara öğünün 13:00 6 çağla+ 3 kuru kayısı
15:30 öğle yemeği acı hardal salatası ( ot ) domates 2 dilim ekmek birde yarım portakal

diaformin 1000 mg kullanıyorum bii sabah bi akşam canım

senle aynı durumdayız anladığım kadarıyla ben 1 yıldır içiyorum ama sanki kendimle inatlaştım şekeri kabullenemedim hergün inadına tatlı türü yermi insan ben yiyordum yazılar okuyorum devamlı kendimi öldürmeye çalışmışım çok yanlışlarım var ama hep diyodum beyinde bitircem diye inşallah dürtmez vede biter beynimde tamamen ilaçlardanmı beynim uyuşuk gibi kıstığımdan beri baş ağrım beni bırakmadı sende oldumu hiç çok soru soruyorum sıkmıyorumdur umarım :)

senle aynı durumdayız anladığım kadarıyla ben 1 yıldır içiyorum ama sanki kendimle inatlaştım şekeri kabullenemedim hergün inadına tatlı türü yermi insan ben yiyordum yazılar okuyorum devamlı kendimi öldürmeye çalışmışım çok yanlışlarım var ama hep diyodum beyinde bitircem diye inşallah dürtmez vede biter beynimde tamamen ilaçlardanmı beynim uyuşuk gibi kıstığımdan beri baş ağrım beni bırakmadı sende oldumu hiç çok soru soruyorum sıkmıyorumdur umarım :)

rica ederim canım istediğin kadar sorabilirsin canım ilk zamanlar bende de çok oldu ama şükür şu sıralar yok ya gerçekten bende aynı resmen kendimi öldürmeye çalışmışım bu diyete başladım 1 ay sonra inan o kadar farkları fark ettim ki sabah yataktan kalkamıyordum bir türlü şimdi 8 deyince kalkıyorum kaçta yatarsam yatıyım haftasonu bile uyuyamıyorum cildim çok yağlıydı o bile düzeldi inan şimdi düşündükçe keşke 3-5 sene önce yapsaymışım bu zayıflama işini diyorum

Birbirimize destek olarak yanlışlarımızı belirterek enazından çeki düzen veririz birbirimize :)

Son düzenleme:
Birbirimize destek olarak yanlışlarımızı belirterek enazından çeki düzen veririz birbirimize :)

zaten burda bulunma amacımız da bu degıl mı bırbırımızden kuvvet almak
HADI KIZLAR YA BEN INANIYORUM ZAYIFLAYACAGIMA
HATTA SIZINDE BENIMLE BIRLIKDE ZAYIFLAYACAGINIZA
yola devam.....:52:

ara öğün bir dilim ekmek 1 tane yesıl sogan bırkac yaprak nane
ya dayanamıyorum bahar gelınce yesıllıkler benı cezbedıyor :27:

ara öğün bir dilim ekmek 1 tane yesıl sogan bırkac yaprak nane
ya dayanamıyorum bahar gelınce yesıllıkler benı cezbedıyor :27:

afiyet olsun cnm yeşillik iidir bol bol yiyebilirsin yeşil sebzeler vücudun ph ınıda dengeliyormuş sofrandan eksik etme ne güzel...

kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun

kızlar aksam faslını bıtırdım
1 kase corba
6 yk bakla susuz
4 yk makarna
bolbol salata
ınsallah bugunluk tamamdır
bellkı ya bır meyve veya bır bardak ayran alabılırım son olarak
herkese ıyı aksamlar ve geceler:52:

akşam yemeği
yarım kase çorba
175gr pilav
yanına 2 kaşık yemek....

şimdide birkaç fındık ve badem yiyorum...

Back