• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

ilk zamanlar benimde böyle hızlı gider sonrada durmaz inş:)) ben günlük almam gereken kaloriden 1000 kalori az alıyorum her şeyden yiyorum yediklerimi mutlaka gram olarak tartıyorum bu sefer baya kontrollü gidiyorum yediklerimde gayet doyurucu porsiyonlar ..
az önce 2 tane kivi yedim şimdi spor yapıcam inş...

12:00 ara öğünüm kuru kayısı
15:00 öğlen yemeğim patlıcan salatası
taze fasulye yoğurt birazdanda yarım portakal yicem :)

12:00 ara öğünüm kuru kayısı
15:00 öğlen yemeğim patlıcan salatası
taze fasulye yoğurt birazdanda yarım portakal yicem :)

canım işine karışmak gibi olmasın sadece bilgin olsun diye söylüyorum gürkan bey bize şöyle bişey söyledi kahvaltı en geç 10 a kadar öğle yemeği en geç 2 ye akşam en geç 8 e kadar yenmeli diyor bunun nedenide şuymuş bu saatler arasında vucüt yediklerini yakmak için bi hormon salgılıyormuş ama bu saatleri geçirdiğin zaman o hormon salgılanmadığı için yediklerimiz direk yağ olarak depolanıyormuş bilgin olsun canım

kızlar benim bir hafta bitii 2. haftaya başlamış oldum bu gün sonuç başlangıç 99.1 şimdi 96.6 yani 2.5 gitmiş innş hep böyle gider...
sabah 7de bir muz yedim az önce suyumu içtim öğle kahvaltı yaptığım için birazdan meyve yerim yine ..
bu arada sabahın 7sinde sütlaç yaptım:)))) ama daha yemedim benim kaselerim 200gr sütlaç alıyor buda yaklaşık 270 kalori ediyor bu gün bir kaseyi hakkettim sanırım... zaten ben gün içerisinde ne yediysem kalorilerinide hesaplıyorum günlük 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum bu gün bir öğünüm sütlaç olucak inş...

tebrik ederim canım inşallah kilocukların gitmeye böyle devam eder

ilk zamanlar benimde böyle hızlı gider sonrada durmaz inş:)) ben günlük almam gereken kaloriden 1000 kalori az alıyorum her şeyden yiyorum yediklerimi mutlaka gram olarak tartıyorum bu sefer baya kontrollü gidiyorum yediklerimde gayet doyurucu porsiyonlar ..
az önce 2 tane kivi yedim şimdi spor yapıcam inş...

normalde 2200 kalorimi alıyodun da anlamadım ben onu:44::44:

öğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26:

öğlen yediklerimi ne ben söyleyim ne siz duyun geçtiğimiz iki saati hiç yaşanmamış kabul ediyorum bir şey oldu bana birsürü cıs yedim.:26::26::26::26::26::26::26:

ah kıyamam olsun sende kaçamak yaptım say sonrasında dikkatli ol canım ya bende dondurmaya hiç dayanamıyorum ya çok seviyorum ama dün akşam yemedim tuttum kendimi

kızlar bugun cok ıyı gıdıyor dıyetım bırkac gundur var olan tatlı ıstegım ve canımın su ıstememesı gecdı
su ana kadar bol bol sıvı tukettım
oglen 1 kase nesfıt 1 bardak sut yedım
ıkındı 3 tane bıskuvı
yarım avuc leblebı yedım
aksam daha yemedım ama az sonra
1 kepce tarhana corbası
4 kasık pılav
3 kasık oturtma yıyecegım oturtma yaglı dıye yarım olcu yemeyı dusundum
yanında bır kase cacık da yerım
ekmek de yemem artık oturtmanın yanında zaten pılav var
artık sonrada noktayı koyarım bugunluk:52:

canım işine karışmak gibi olmasın sadece bilgin olsun diye söylüyorum gürkan bey bize şöyle bişey söyledi kahvaltı en geç 10 a kadar öğle yemeği en geç 2 ye akşam en geç 8 e kadar yenmeli diyor bunun nedenide şuymuş bu saatler arasında vucüt yediklerini yakmak için bi hormon salgılıyormuş ama bu saatleri geçirdiğin zaman o hormon salgılanmadığı için yediklerimiz direk yağ olarak depolanıyormuş bilgin olsun canım

ya evet bu benım cok hosuma gıttı
cunkı 6 dan sonra yememek lazım dıye kendımı kasıyordum ve mutlaka gec saatte
bıseyler atıyordum agzıma
ama bunu duyunca artık kasmıyorum 7 gıbı yıyorum ve hıc acıkmıyorum :52:

ya ben sana o lapa dıyetını yapma vucudun akabınde cok yedırır dıcekdım ama belkı olmaz demısdım
kızlar bende bugun mamelek e ozenıp sok dıyetmı yapsam demısdım ya aslında ne zaman sok dıyet yapsam ıcımdekı
korkunc canavar ortaya cıkıyor dıye tedırgın oluyordum sızlerde sakın yapma deyınce sabırla beklemeye karar
verdım evet bugun mamelek ın basınada aynı sey geldı vucudumuz cok ac kalınca sacmalıyor dıyet psıkolojısınden
cıkıyor malesef :((

ya ben sana o lapa dıyetını yapma vucudun akabınde cok yedırır dıcekdım ama belkı olmaz demısdım
kızlar bende bugun mamelek e ozenıp sok dıyetmı yapsam demısdım ya aslında ne zaman sok dıyet yapsam ıcımdekı
korkunc canavar ortaya cıkıyor dıye tedırgın oluyordum sızlerde sakın yapma deyınce sabırla beklemeye karar
verdım evet bugun mamelek ın basınada aynı sey geldı vucudumuz cok ac kalınca sacmalıyor dıyet psıkolojısınden
cıkıyor malesef :((

of ya bi kere öyle yaptım diye bana sataşma tamam mı öğlen çok yedim diye akşam bi şey yemedim yani telafi ediyorum tamam mı hafta sonu yine şok diyet yapıp seni geçecem tamamm mıııııı:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

of ya bi kere öyle yaptım diye bana sataşma tamam mı öğlen çok yedim diye akşam bi şey yemedim yani telafi ediyorum tamam mı hafta sonu yine şok diyet yapıp seni geçecem tamamm mıııııı:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

arada öyle yaramazlıklar olur sıkma canını:)) bak akşam bişey yemiyerek telafi etmişin ama meyva felan ye çokta kasma kendini başarıcaz inş hep beraber:)

tebrik ederim canım inşallah kilocukların gitmeye böyle devam eder

normalde 2200 kalorimi alıyodun da anlamadım ben onu:44::44:

canım her insanın kilosuna ve günlük aktivesine göre alması gereken bir kalori miktarı vardır ben nette bakmıştım hesaplama vardı benimki yaklaşık 2200yakın çıkmıştı bu miktarın altında kalori alınca kilo verilir üstünede çıkarsan alırsın her gıdanında belli bir kalori değeri vardır ben bunları takip ediyorum çoğunu biliyorum zaten bilmediklerimide netten bakıyorum........ mesela asuman patlıcan oturtma yicekmiş 220 grmında 270 kalori var küçük bir kase tartmıştım 110 gr ediyor oda 135 kaloridir.... bunun gibi takip ediyorumo yediğimiz hamur işleri çikolatalar ve tatlılarda baya kalori olduğu için ve ben yemeye başlayınca abarttığım için günlük olan 2200de üzerine çıkıyordum haliyle sürekli böyle devam edincede haliyle kilo aldım... şimdi 1200ü geçmemeye çalışıyorum...bu gün yediklerim
öğle 2 gibi kahvaltılık yedim
1.5 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
35gr peynir ve çay
akşam yemeğini 5 gibi felan yedik kayınvalideme gitmiştik çünküorda
1 kase mercimek çorba
5 tane küçük fırında mantar yağsız
ve bir kase sütlaç yedim ........bu günde çok şükür 1200 kaloriyi geçmedim:))))

canım her insanın kilosuna ve günlük aktivesine göre alması gereken bir kalori miktarı vardır ben nette bakmıştım hesaplama vardı benimki yaklaşık 2200yakın çıkmıştı bu miktarın altında kalori alınca kilo verilir üstünede çıkarsan alırsın her gıdanında belli bir kalori değeri vardır ben bunları takip ediyorum çoğunu biliyorum zaten bilmediklerimide netten bakıyorum........ mesela asuman patlıcan oturtma yicekmiş 220 grmında 270 kalori var küçük bir kase tartmıştım 110 gr ediyor oda 135 kaloridir.... bunun gibi takip ediyorumo yediğimiz hamur işleri çikolatalar ve tatlılarda baya kalori olduğu için ve ben yemeye başlayınca abarttığım için günlük olan 2200de üzerine çıkıyordum haliyle sürekli böyle devam edincede haliyle kilo aldım... şimdi 1200ü geçmemeye çalışıyorum...bu gün yediklerim
öğle 2 gibi kahvaltılık yedim
1.5 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
35gr peynir ve çay
akşam yemeğini 5 gibi felan yedik kayınvalideme gitmiştik çünküorda
1 kase mercimek çorba
5 tane küçük fırında mantar yağsız
ve bir kase sütlaç yedim ........bu günde çok şükür 1200 kaloriyi geçmedim:))))

Anladim canim tebrik ediyorum seni ben hesap yapamiyorum anca paketli yiyecekler olursa uzerinde yaziyo ordan

günaydın kızlar
akşam yemeğim saat 17 de sütlaçtan 3 kaşık yedim :(
19:30 6 yk kuru fasulye 1,5 biber dolması salata:)

Son düzenleme:

cnm karışmamak olurmu hatalarımı bilirsem doğru yoldan giderim ne kdr bilgi öğrensem okdr bilinçlenirim teşekkür ederim dikkat edicem :)

herkese günaydınnnn, akşam yemeğim 1 tabak karnıbahar 2 dilim çavdar ekmeği 2 -3 kaşık nohutlu pilav saat 10 da ara öğün 1 elma 1 bardak yağsız tarçınlı süt kahvaltımda salatalık , peynir 2 dilim çavdar ekmeği

slm kızlar bende sabah 150gr çilek ve iki kivi yedim sporumuda yaptım birazdan öğle kahvaltımı yapıcam....

öğle kahvaltım
2 dilim ekmek
35gr peynir
1.5 haşlama yumurta
1 fincan çay
bir yudumda salam tattım...

Back