• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

hayrola yaa Allah esirgesin

dua eden etmeyen herkes sağolsun çarptığı adamın hayati tehlikesi yokmuş da sanırım kırıkları varmış hala eşimle karakoldalar inşallah şikayetçi olmazlar ,oğlum 92 doğumlu canım yani 21 yaşında 18 i bitirdiği gün ehliyetini aldı o zamandan beri araba kullanır.burda bütün gün yağmur vardı ondan mı oldu nedir.henüz ayrıntılarını bilemiyorum selamet eve gelsin de inşallah.

dua eden etmeyen herkes sağolsun çarptığı adamın hayati tehlikesi yokmuş da sanırım kırıkları varmış hala eşimle karakoldalar inşallah şikayetçi olmazlar ,oğlum 92 doğumlu canım yani 21 yaşında 18 i bitirdiği gün ehliyetini aldı o zamandan beri araba kullanır.burda bütün gün yağmur vardı ondan mı oldu nedir.henüz ayrıntılarını bilemiyorum selamet eve gelsin de inşallah.

hayırlı haberler le gelsinler inş tekrar çok geçmiş olsun cnm

akşam yemeğim 20:00
4 yk etli kuru fasulye
1 yk pilav
patlıcan salatası
3 yk cacık
2 -3 çatal hardal
şuandada bi kaç tane fıstık yedim :(

büyük geçmiş olsun canım. oğlun dilerim en kısa zamanda kaza psikolojisini atlatır. çarptığı kişiyede allah şifa versin.

Günaydın kızlar
sabah kahvaltım 09:00 çeyrek gevrek peynir yumurta 3 zeytin domates

canım çok çok geçmiş olsun sonucu bizede haber ver

gunaydınalrrr
sabah
2 dılım ekmek
sekersız cay
3 adet zetrın
ı yumurta az tereyagında pısmıs
bır lokma peynır
bol bol bıtkı cayı
:52:

kızlar kılo verısım durdu ya kac gun surer bu durgunluk tam ıkı haneye ınecem derken canım sıkıldı 500 gr veremıyorum sok dıyet mı yapsam ne dersınız???:52:

kızlar kılo verısım durdu ya kac gun surer bu durgunluk tam ıkı haneye ınecem derken canım sıkıldı 500 gr veremıyorum sok dıyet mı yapsam ne dersınız???:52:

canım şok diyet falan yapma bence onlar metabolizmayı daha çok bozuyor o yüzden diyetini bozmadan sabırla bekle bence

herkese günaydııın ben bugün biraz geç açtım pc yi kızlar hemen kahvaltımı yazayım.
iki dilim tambuğday ekmeği, tereyağında yumurta (yağ bir çay kşığından az ),yarım domates yarım salatalıkbir tatlı kaşığı kadar diyet sarelle :26: (bir tatlı kaşığı tepeleme değil tabiki.işte tahminen 10 gr gelse 43 kalori falan oluyo) ve yeşil çay

büyük geçmiş olsun canım. oğlun dilerim en kısa zamanda kaza psikolojisini atlatır. çarptığı kişiyede allah şifa versin.

amin canın sağol

canım çok çok geçmiş olsun sonucu bizede haber ver

çok sağolasın canım adam şikayetci olmuş canım bu yüzden karakolda 6 saat alıkonulmuş bunun üzerine oğlum da şikayetci olmuş adam önüme atladı diye savcı burakın demiş de akşam eve gelebildi, mahkeme olacak bakalım nolucak sonuç ,ama avukat alırız diyomuş.

cnm şok diyet yapma spor yap yavaşlar durur sonra tekrar hareketlenir vermen

cnm bazen böyle durmalar olur sabret inş iner ama kaç gün sürer bu herkesin aynı olmaz benim bazen bir kaç gün oluyordu durmalarım daha önceki diyetlerimde...

asumancım ilk başta 4 günde 4 kilo verdin ya ondan şimdi durmuş gibi hissediyosun aslında kilolar öyle hızlı hızlı gitmiyo biraz sabırlı ol ve diyetine kararlılıkla devam et şimdi vücudun 'noluyo lan' moduna girdi :60: kıtlık geliyo sandı ama baktıki kalori yok, gelmiyo, o zaman depodan yemeye başlayacak yani yola devam

kızlar benim bir hafta bitii 2. haftaya başlamış oldum bu gün sonuç başlangıç 99.1 şimdi 96.6 yani 2.5 gitmiş innş hep böyle gider...
sabah 7de bir muz yedim az önce suyumu içtim öğle kahvaltı yaptığım için birazdan meyve yerim yine ..
bu arada sabahın 7sinde sütlaç yaptım:)))) ama daha yemedim benim kaselerim 200gr sütlaç alıyor buda yaklaşık 270 kalori ediyor bu gün bir kaseyi hakkettim sanırım... zaten ben gün içerisinde ne yediysem kalorilerinide hesaplıyorum günlük 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum bu gün bir öğünüm sütlaç olucak inş...

kızlar benim bir hafta bitii 2. haftaya başlamış oldum bu gün sonuç başlangıç 99.1 şimdi 96.6 yani 2.5 gitmiş innş hep böyle gider...
sabah 7de bir muz yedim az önce suyumu içtim öğle kahvaltı yaptığım için birazdan meyve yerim yine ..
bu arada sabahın 7sinde sütlaç yaptım:)))) ama daha yemedim benim kaselerim 200gr sütlaç alıyor buda yaklaşık 270 kalori ediyor bu gün bir kaseyi hakkettim sanırım... zaten ben gün içerisinde ne yediysem kalorilerinide hesaplıyorum günlük 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum bu gün bir öğünüm sütlaç olucak inş...

kızlar maşallah ya siz çok hızlı kilo veriyorsunuz ben doktora ilk başladığımda 2 haftada 2,5-3 kg veriyodum bana sen çok hızlı veriyosun diyodu

aa masallah dıyelım koskocaman bır TEBRIKLER...
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back