Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce bir kase çilek yedim şimdi spora başlıcam bu arada saba tümerde gürkan kubilay var bir yandan onu isliyorum...
merhaba arkadasım bellı bır gunumuz carsamba olsun demısdık o da ben dıyete carsamba basladım haftada bır carsamba dıye kendıme kkural koymusdum ama o kadar sabırsızız kı carsambaya kadar tartılıp mutlaka buraya yazıyoruz bır de ustune carsamba yazıyoruz
afiyet olsun canım bende iş yerindeyim ya evde olsam bende izlerdim ne güzel
ben biraz izledim 50 kilo vermiş bir bayanı konuk etmişler 4 yıldırda kilosunu koruyormuş darısı bizlerin başına :))
amin canım inşallah bende az önce öğle yemeğimi yedim 1 kase çorba bol salata 3 dilim kepekli etimek
cnm sen gürkan kubilayın diyetinimi uyguluyorsun
evet canım o liste veriyor onu uyguluyorum
tek öğlene çorba ekmekmi ye dedi sanki az gibi geldi banada :)
yok canım normalde o başka şeyler yazıyorda ben çalışıorum iş yerinde bire bir uyamadığım için ya tavuklu salata yiyiyorum yada çorba salata
anladım cnm bende çalışıyorum.ama yanımda yiyeceğimide getiriyorum bizim öğle yemeğimiz yok iş yerinin akşamdan kalan yemek falan varsa kuru şeyler tabide en azından düzen olsun sende yap bence
normalde her akşam ayrı yemek verdiği için haftasonundan her akşam için ayrı yemek yapıyorum kendime canım bide eşim sebze türü hiç ağzına sürmüyor ona ayrı yemekler yapıyorum bide öğlen için yine kendime yapmaya kalkarsam hiç altından kalkamam baya zamanımı alıyor çünkü gürkan bey e sordum en başta ona uyamıyorsan ya 3 kase çorba iç yada tavuklu yada balıklı bi salata ye demişti bende öyle yapıyorum canım
işte liste oldumu zor olur seni anladım cnm :)) ek ilaç türü bişey veriyormu dokdorun bugün tvde sanki bişey verilmiş gibi konuştu iş yerindeydim ses açık değildi anlayamadım
canım bende insülin direnci olduğu için ona iyi gelen bi ilaç verdi bide kolesterol yüksek çıktı onun için ilaç verdi onun dışında bişey vermedi