• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

az önce bir kase çilek yedim şimdi spora başlıcam bu arada saba tümerde gürkan kubilay var bir yandan onu isliyorum...

merhaba arkadasım bellı bır gunumuz carsamba olsun demısdık o da ben dıyete carsamba basladım haftada bır carsamba dıye kendıme kkural koymusdum ama o kadar sabırsızız kı carsambaya kadar tartılıp mutlaka buraya yazıyoruz bır de ustune carsamba yazıyoruz

ben bugün kilo bildirimi yaptım hanımlar isteyen bana katılabilir:51:

ara:bir şekersiz nescafe,bir diyet çikolata(87 kaloricik) oğlumun kahvaltısından iki halka sucuk:26:

az önce 35 daika sporumuda yaptım şimdi eşimi beklemedeyim öğle kahvaltısına:)))

kızlar öğle yemegimi yedim
4 kasık pılav
6 kasık sebze yemegı
1 kase yogurt
1 domates
1 salatalık
hadı bakalım durmak yok yola devamm
:52::52::52::52::52:

bende öğlen yemeğimi yedim benimki daha doğrusu öğle kahvaltısı..
2 dilim ekmek
yağsız omlet
35gr peynir
1 fincan çay.. bir yudumda tahin pekmez tadına baktım..
daha önceden eşimle beraber koca bir ekmeği yerdik kahvaltı sonrası bir kase tahin pekmezi bitirirdik :)

yok canım normalde o başka şeyler yazıyorda ben çalışıorum iş yerinde bire bir uyamadığım için ya tavuklu salata yiyiyorum yada çorba salata

anladım cnm bende çalışıyorum.ama yanımda yiyeceğimide getiriyorum bizim öğle yemeğimiz yok iş yerinin akşamdan kalan yemek falan varsa kuru şeyler tabide en azından düzen olsun sende yap bence

anladım cnm bende çalışıyorum.ama yanımda yiyeceğimide getiriyorum bizim öğle yemeğimiz yok iş yerinin akşamdan kalan yemek falan varsa kuru şeyler tabide en azından düzen olsun sende yap bence

normalde her akşam ayrı yemek verdiği için haftasonundan her akşam için ayrı yemek yapıyorum kendime canım bide eşim sebze türü hiç ağzına sürmüyor ona ayrı yemekler yapıyorum bide öğlen için yine kendime yapmaya kalkarsam hiç altından kalkamam baya zamanımı alıyor çünkü gürkan bey e sordum en başta ona uyamıyorsan ya 3 kase çorba iç yada tavuklu yada balıklı bi salata ye demişti bende öyle yapıyorum canım

normalde her akşam ayrı yemek verdiği için haftasonundan her akşam için ayrı yemek yapıyorum kendime canım bide eşim sebze türü hiç ağzına sürmüyor ona ayrı yemekler yapıyorum bide öğlen için yine kendime yapmaya kalkarsam hiç altından kalkamam baya zamanımı alıyor çünkü gürkan bey e sordum en başta ona uyamıyorsan ya 3 kase çorba iç yada tavuklu yada balıklı bi salata ye demişti bende öyle yapıyorum canım

işte liste oldumu zor olur seni anladım cnm :)) ek ilaç türü bişey veriyormu dokdorun bugün tvde sanki bişey verilmiş gibi konuştu iş yerindeydim ses açık değildi anlayamadım

işte liste oldumu zor olur seni anladım cnm :)) ek ilaç türü bişey veriyormu dokdorun bugün tvde sanki bişey verilmiş gibi konuştu iş yerindeydim ses açık değildi anlayamadım

canım bende insülin direnci olduğu için ona iyi gelen bi ilaç verdi bide kolesterol yüksek çıktı onun için ilaç verdi onun dışında bişey vermedi

canım bende insülin direnci olduğu için ona iyi gelen bi ilaç verdi bide kolesterol yüksek çıktı onun için ilaç verdi onun dışında bişey vermedi

ben troidler için erutrox şeker içinde matofin içiyorum 1 yıldır insülin direnci için ne ilaç kullandırtıyo

Back