- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
Tatlım ben 99dan indim 26 kilo verdim yani Allahın izniyle sende verirsin yeter ki azmet.Su321 ne guzel vermen gereken 8 kilon var inşallah bir an önce verirsin benimse 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben 99dan indim 26 kilo verdim yani Allahın izniyle sende verirsin yeter ki azmet.Su321 ne guzel vermen gereken 8 kilon var inşallah bir an önce verirsin benimse 18
5 ayda verdim tatlım. kendimi tanıdığım için kilo yapan neler varsa onları çıkardm hayatımdan. ekmek pilav hamurişi kızartmaydı benim için bunlar. bir de saat 4 ten 5 ten sonra bi şey yemedim.Ooo maşallah supersin:) inşallah canım ya peki ne kadar sürede nasıl verdin anlatabilir misin
Saol canım yarından itibaren paylaşırım yediklerimi inşallah veririz. ..
Kizlar biraz dikkat edince nede guzel gidiyormuş kilolar tam 82 geldim ayy insallah 72 leride görürüz
Hoşgeldin arkadaşım hedefin kaç listeye ekleyelim hemen yarın başla ne yapıyorsan yaz cuma günü tartı sonuçlarına odaklan dikkat ettiğinde güzel sonuçlar alacaksın inşallahhhmerhaba herkese sessiz takipçinizim ..
Bu gün itibariyle bende size katılmak istiyorum şu an kilom 89kg.
1.60 boyum inşallah herkes istediği kiloya kavuşur...