- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
İnşallah canım Allah iyilerle karşılaştırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canim ben spor yapamiyorum kizim yeni yuruyo surekli arkasindayim kosturuyoruz evin icinde bi oglen uykusu var o da 1 saat o zamanida isle gecistiriyorumKahve sever olarak bu habere çok sevindim:)
Kızlar bu saate kadar temizlik yaptım çok yoruldum ama oğlanı uyuyunca içim el vermedi yine Yürüyüşe başladım
Öğlen 1 tabak ıspanak yedim biraz yoğurtla
O dönem çok zor canım ben son bi haftadır işi gücü saldım ancak bugün topaldımafiyet olsun canim ben spor yapamiyorum kizim yeni yuruyo surekli arkasindayim kosturuyoruz evin icinde bi oglen uykusu var o da 1 saat o zamanida isle gecistiriyorum
Evet canim baya zor :)O dönem çok zor canım ben son bi haftadır işi gücü saldım ancak bugün topaldım
Aaa ne guzel 3 hafta var aralarinda :) bende kaldirdim canim da yere dusuyor dolap falan yinede tehlikeli ama dedigin gibi spor oluyo :)selam arkadaslar leslieyi bende bugun ilk defa denedim 3 mil yaptim plates kadar etkili olmasada iyi gibi uzerine birde 5.8km yurudum bu arada rmys4203 canim bende seninle ayni durumdayim benim oglumda 20 subatta yasina girecek on aylik basladi yurumeye cok hareketli ama ben oturma odasini ona gore ayarladim ciceklerimi sus esyalarimi herseyi topladim tabi yinede arkasindan ayrilamiyorum spor oluyo bize
Benimki kadar kotusu yoktur herhalde kizlar benimki bizi ayirmaya calisiyor gorumceyle birlikte akillari hep fesatliga calisiyor iyi birsey bile yapsan altinda bir kotuluk vardir şu yasimda kullanmadigim hap kalmadi
Canlar birde hani yemek yerken yavas yavas cigneyin diyorlarya bir arkadas kitapta okuyarak ne kaybederim diye denemis ve ilk hafta 3 sonraki haftalarda 6 kilo vermis 20 dakikada doyma sinyali geldigi icin o 20 dakikada 1 elmada yenilebilir koca bir pizzada aslinda cok basit birsey gibi ama ne kadar etkili ben bugun denedim ve her zamankinden hem daha cok tokum hemde az yedim denemenizi tavsiye ederim
Maşallah kızlar çok iyisiniz
Ben bu akşam bir arkadaşıma gittim ben seviyorum diye annesi tahinli kek yapmış ve malesef bir dilim ondan yemek zorunda kaldım
Birde Oğlumu yedirirken 1 köfte yedim
Yarından pek umudum kalmadı ama inşallah telafi ederim