- Konu Sahibi nisandabahar
-
Aahh su kaynanalar acaba gercekten iyi bi kaynans varmi onlara gore biz ogullarini elinden aliyoz oyuzden dusmanlar bize benim evim ayri ama ayni mahalledeyiz bir gece erken yatsak telefona sariliyo niye isiginiz yanmiyo diyedaha neler neler evi hergun supurup siliyorum diye gelip kiziyor suprurken elektirik harciyomusum kabus gibi
Hele bu soylediklerim hic bisey canim daha neleeerr neler varAnammm bemimkinden fenalarida varmis..benimkise hergum yemek yapma birgun yap iki gun yiyin diyo yaqina tupune yazik diyo catlak kari..
Aynen tatlim aynen daha neler nelerrHele bu soylediklerim hic bisey canim daha neleeerr neler var
Aahh su kaynanalar acaba gercekten iyi bi kaynans varmi onlara gore biz ogullarini elinden aliyoz oyuzden dusmanlar bize benim evim ayri ama ayni mahalledeyiz bir gece erken yatsak telefona sariliyo niye isiginiz yanmiyo diyedaha neler neler evi hergun supurup siliyorum diye gelip kiziyor suprurken elektirik harciyomusum kabus gibi [/Q
Allahtan evler ayrııı :) yoksa nasıl olurdunuz düşünemiyorum... ama nisandabaharın dediğine katılıyorummm..yani beni daha kaynanam yok ama kesinlikle dediği gibi saygıda kusur etmem ama araya mesafeyi koyarımm..TATLI GİT TATLI GELLL, DAHA KIYMETLİ OLURSUN derler, inşallah ilerde uygulayabilirim
Aahh su kaynanalar acaba gercekten iyi bi kaynans varmi onlara gore biz ogullarini elinden aliyoz oyuzden dusmanlar bize benim evim ayri ama ayni mahalledeyiz bir gece erken yatsak telefona sariliyo niye isiginiz yanmiyo diyedaha neler neler evi hergun supurup siliyorum diye gelip kiziyor suprurken elektirik harciyomusum kabus gibi
Haha bizim bburada Bekara arvat dovmesi kolay olur derler malesefff esin için bireylere göz yumuyorsun ama bende tatli tatli usul usul sokarim lafimi hic anlamaz bileAllahtan evler ayrııı :) yoksa nasıl olurdunuz düşünemiyorum... ama nisandabaharın dediğine katılıyorummm..yani beni daha kaynanam yok ama kesinlikle dediği gibi saygıda kusur etmem ama lafımı esirgemem, araya mesafeyi koyarımm..TATLI GİT TATLI GELLL, DAHA KIYMETLİ OLURSUN derler, inşallah ilerde uygulayabilirim
Haha bizim bburada Bekara arvat dovmesi kolay olur derler malesefff esin için bireylere göz yumuyorsun ama bende tatli tatli usul usul sokarim lafimi hic anlamaz bile
cnmm dediğin gibiii insan başına gelmeden bilemez..ama tabi ki de katlacağız eşimiz için bazı şeylere..ama ben kişiliğimi biliyorum bende tatlı tatlı lafımı esirgemem sanırım, çünkü dünyanın en mükemmel insanı olsan yine kusur bulacaklarr..her insan için geçerli bu.
canim bende saygisizlik yapmamaya calisiyorum ama bazen o kadar ustume geliyoki inanin artik yeter diye ciglik atasim geliyoAllahtan evler ayrııı :) yoksa nasıl olurdunuz düşünemiyorum... ama nisandabaharın dediğine katılıyorummm..yani beni daha kaynanam yok ama kesinlikle dediği gibi saygıda kusur etmem ama lafımı esirgemem, araya mesafeyi koyarımm..TATLI GİT TATLI GELLL, DAHA KIYMETLİ OLURSUN derler, inşallah ilerde uygulayabilirim
Benimki kadar kotusu yoktur herhalde kizlar benimki bizi ayirmaya calisiyor gorumceyle birlikte akillari hep fesatliga calisiyor iyi birsey bile yapsan altinda bir kotuluk vardir şu yasimda kullanmadigim hap kalmadiAnammm bemimkinden fenalarida varmis..benimkise hergum yemek yapma birgun yap iki gun yiyin diyo yaqina tupune yazik diyo catlak kari..
Amin insallah canim oglum olsa nasil olur bilmiyorum ama benim yasadiklarimi kizim yasasin istemiyorumBu kaynanalar hep aynı ANLAŞILAN :)
Acaba biz nasıl kaynana olucaz
Şahsen şimdiden oğlumun evlendiğini düşünemiyorum , anne ve oğul Arasında ki bağ çok kuvvetli
Tabi bu adil davranmamayı gerektirmez
Bir kere kimse kimsenin evine karışamaz ana kural bu olmalı
Allah Anlayış nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?