- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 34
- Konu Sahibi nisandabahar
Canim cayi 58 di kahvalti tozu 60 di ama satanlara derecelerine gore indirimleri vardi 30 tl ye aliyordum benne kadara alıyordun canım sen ? bende üni okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cayi 58 di kahvalti tozu 60 di ama satanlara derecelerine gore indirimleri vardi 30 tl ye aliyordum benne kadara alıyordun canım sen ? bende üni okuyorum
Yazarim tabi canim ama orada taryilamam baskul yok malesef bu arada esim ameliyat olacak onun icin gidecez hazirana ancak geliriz ama surekli gorusuruzayy inşallah canım çok iyi olur senin için
bu arada bize yazarsın değil mi memleketteyken
inaşallah iyi geçer canım çok geçmiş olsun şimdiden. münkün olursa dışarıda falan tartılırsın olmazsa sağlık olsun yeterki..Yazarim tabi canim ama orada taryilamam baskul yok malesef bu arada esim ameliyat olacak onun icin gidecez hazirana ancak geliriz ama surekli gorusuruz
Tartilmasam bile kilo vermeye devametmek istiyorum canim oraya gidince kilo almak istemiyorum en azindan kiyafetlerden anlariminaşallah iyi geçer canım çok geçmiş olsun şimdiden. münkün olursa dışarıda falan tartılırsın olmazsa sağlık olsun yeterki..
tabi kontrol etmiş olursun hem insan motive oluyor azaldığını gördükçeTartilmasam bile kilo vermeye devametmek istiyorum canim oraya gidince kilo almak istemiyorum en azindan kiyafetlerden anlarim
yanlış okumuşum canım:) kıyafetlerden anlarsın tabi.. hem bi kitap okumuştum tek şişman beynininiz diye, orada kesinlikle tartılmayın kıyafetlerinizden anlayın diyordu. ben dayanabilsem bende tartılmam mantıklı olan o çünkü beyin oyun oynuyor alt limiti aşamıyor misal 75 oldum ben zaten altına zor inerim deyip şartlanılıyormuş farketmeden..Tartilmasam bile kilo vermeye devametmek istiyorum canim oraya gidince kilo almak istemiyorum en azindan kiyafetlerden anlarim
Haklisin canim yada o gun sislik oluyor kilo aliyorum diyet ysptigim halde diye daha cok yiyoruz bende cogu zaman oyle oldu rejim yaparken fazla cikinca motivasyonum bozulup sinirimi yemekten cikardim hep ama mutlaka yazisalim destegi birakmayalim beni unutmayin bacilar cunku kayinvaldlerde olacam cok sik yazamamyanlış okumuşum canım:) kıyafetlerden anlarsın tabi.. hem bi kitap okumuştum tek şişman beynininiz diye, orada kesinlikle tartılmayın kıyafetlerinizden anlayın diyordu. ben dayanabilsem bende tartılmam mantıklı olan o çünkü beyin oyun oynuyor alt limiti aşamıyor misal 75 oldum ben zaten altına zor inerim deyip şartlanılıyormuş farketmeden..
Afiyet olsun canımSelamm kizlar çok yazamiyorum kusura bakmayin..
Nisandabaharcim her zamanki gibi enerji ne azmine ve nesene haayranim gerçekten.. Bu arada şuan aksam yemeqimi yiycem 4-5 klasik pilav ve brokoli salatasi yiycem buqunde boyle geçecek iki günümüz
Kaldi eminim sonclar mukemmel olacak
Bırakır miyiz hiç canım sende azda olsa muhakkak yaz bizeHaklisin canim yada o gun sislik oluyor kilo aliyorum diyet ysptigim halde diye daha cok yiyoruz bende cogu zaman oyle oldu rejim yaparken fazla cikinca motivasyonum bozulup sinirimi yemekten cikardim hep ama mutlaka yazisalim destegi birakmayalim beni unutmayin bacilar cunku kayinvaldlerde olacam cok sik yazamam
Saoll canimAfiyet olsun canım
Yazmam mi canim :)Bırakır miyiz hiç canım sende azda olsa muhakkak yaz bize
Kimse yok muuu