- Konu Sahibi nisandabahar
bende armutum ama kesinlikle kum saati olmayı isterdimm... hep derim ve dicem de hatun dediğin biraz kıvrımlı olmalı cnmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende armutum ama kesinlikle kum saati olmayı isterdimm... hep derim ve dicem de hatun dediğin biraz kıvrımlı olmalı cnmmm![]()
Aminnn duana bizide kat sekerimm bizsiz olmaz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o kivrimlardan bende varda canim malesfff sekli bozuldu benim tipte kum saati alt fazlasıyla kalin üstte fazlasıyla ince
![]()
![]()
![]()
ince belli bardak qibiyimm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biraz yamuk yumuk ama idare ediyoruz ister
![]()
ya kızlarr bişi söylicem de çok samimiyimmmm bu konudaaaaa: iyi ki burda buluşmuşuz hepimizzzz..sırf buraya yazacaklarımı düşündükçe bile yemek yiyesim gelmiyorrrervaaamm şekerim sensiz 1 eksiğizzzzz
bu yola birlikte baş koydukk..ve Allahın izniyle güzel sonuçlarla tamamlayacağızzzz
![]()
görüşürüz şekerimmm az hasarla dönmen dileğiyle![]()
Ayy canim benim gercekten bende boyle dusunuyorum aranizda olmaktan cok cok mutluyum insallah birbirimizin sayesinde fistikk gibi olcaz ama daha sonrasinda da ayrilmak yok biz bi grubuz artik herzaman yazisalim bu arada nisandabahara cokkk tesekkurler onun sayesinde biaraya geldik..Allah hepinizden razi olsunn...
onunde sayqiyla eqiliyoruminsanın iradesini kontrol edebilmesiii muhteşem ötesi bir duygu...anlatayımmmsabah çıkmadan doğum günü kutlamasına gideceğimdne bahsetmiştimmm...üstelik bu evde olunca..gerisini siz düşünün..sofrayı anlatmama gerek yokkkk..hayal gücünüze güveniyorum
ama ben naptım öğlen yemek yememiştim..saat 2 gibi..doğum günü çocuğu kırılmasın diye ayıp olmasın diye ince bir dilim tabağıma aldım yanına da bir adet küçük tuzlu pasttaaa.. Bu kadarrrrrr
herkes bişe yemedin yesene, halamın yaptığı tatlıyı bana beğendirme çabaları bir tadına bakk laflarına rağmen yemedimmm.bir türk kahvesi..Adettendirrr onsuz olmazzz..zaten şekersiz içiyorum..bol bol su içtimmm..karnım şişsin diye..millet tatlıları pastaları götürüyorrr.ben hemen önümdeki tabağı kaldırdım mutfağa götürdüm..elimde su bardağıı..doldurup doldurup içiyorum..
sonra da etinin mısır ve pirinç patlağını yedim ve bir elma günü kapattımmm..madem yaş pasta yedimmm al sana ceza
şimdi de yeşilçayımı içiyorumm..bugün eliptik yapamicam..çünkü bugün işlerimden dolayı yaklaşık 1 saat kadar yürüdüm.. günün özeti budur..
yuruyus, bisiklet. kollarim icinde biraz agirlik malum kilo verdikce cokca sarkacaklarbununda caresi yok galiba
Insallah oyle olur fakat vermem gereken kilo cok olunca sarkma olur diye dusundum. tabiki sarkma olmasini istememOncelikle hosgeldin aramiza ..neden careai yok cnm saqlikli beslendikten sonra hic bi sarkman olmaz onemli olan kas deqil yaq kaybetmek.
Insallah oyle olur fakat vermem gereken kilo cok olunca sarkma olur diye dusundum. tabiki sarkma olmasini istemem
onunde sayqiyla eqiliyorum
İsteee buu ya canimmm harikasiin supersin hatta super otesi harikulade nasi bi hirs yapmissin o tatlilari pastalari kacirdin![]()
Canim ben e çok annem sevmez lafina gözlerim ayrildi o ne biçim erkek ya iyi etmissin bacim tekneyi basmakla
neyseeeee bu havayı dağıtalımmm... benden bize gelsinnnn, tabi bizzz bozmuyoruzzzz..amannnn sakınnnnnn
bayildim sarkiya biraz istahimi kabarttiama yemeyecegim
![]()