- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Ay en çok beğendiğim tip fıstıkkk seni Ben elmaBen o en sondaki varrya kumsaatii hihh iste o tam da benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay en çok beğendiğim tip fıstıkkk seni Ben elmaBen o en sondaki varrya kumsaatii hihh iste o tam da benim
Merhaba hoşgeldin 88 günümüz kaldı inşallah yoluN önemli kısmını bizimle katedersin canımmerhabalar, kacinci gununuzdesiniz? bende katilmak isterim eger yeriniz varsa. 90 kiloyum 160 boy yolum uzun fakat baslangic icin guzel bir grup diye dusundum.
Iyi Akşamlar canım kolay gelsinCanimm burdaydim ama bende kaciyorum alt katta yasli bi teyzevar temizlik yapmis buqun cok yorulmus ona masaj yapmaya inicem.. İyi aksamlar herkeze..
Merhaba hoşgeldin 88 günümüz kaldı inşallah yoluN önemli kısmını bizimle katedersin canım
Evet olduğunca yazman ve takip etmen motivasyonun için çok iyi olur canım. Ne Tür bir diyet uygulayacaksın?tskrler. herzaman cok aktif bir yazici degilim fakat mumkun oludugunca takip etmeye calisirim ve kilo bildirimimi ins. mutlaka yaparim.
aslinda tam hangi diyeti uygulayacagimi bilmiyorum seker ve unu azaltarak gunluk evdeki menuden yemeyi dusunuyorum. kalorilere dikkat ederek.Evet olduğunca yazman ve takip etmen motivasyonun için çok iyi olur canım. Ne Tür bir diyet uygulayacaksın?
Ben zayıf kum saati olmak isterdimBende armut ama muz olmayi coook isterdim :)
Bende öyle yapıyorum aynı zamanda yeşilçay içiyorum yürüyüş yapıyorum.. Sayfaları okursan kızların lahana detoksu var birde elma kürü denedik belki sana yakındır biri.aslinda tam hangi diyeti uygulayacagimi bilmiyorum seker ve unu azaltarak gunluk evdeki menuden yemeyi dusunuyorum. kalorilere dikkat ederek.
evet bende spora basladim. birde elmali limonlu cay var ismini tam bilmiyorum ona basladim sanki yeme istegini azaltiyor gibi geldiBende öyle yapıyorum aynı zamanda yeşilçay içiyorum yürüyüş yapıyorum.. Sayfaları okursan kızların lahana detoksu var birde elma kürü denedik belki sana yakındır biri.
Spor olarak ne yapıyosun? Bu arada bende Kıyafet alırken zorlanıyorum üst bedenimde özellikleevet bende spora basladim. birde elmali limonlu cay var ismini tam bilmiyorum ona basladim sanki yeme istegini azaltiyor gibi geldi
Ayy cannim benim malesef kocam beqenmiyor iste basenlere gore belim cok incenisandabamalesefst: 39380812 .!.:Ay en çok beğendiğim tip fıstıkkk seni Ben elma
Kilo veriyorsun işte tam Fıstık olacaksınAyy cannim benim malesef kocam beqenmiyor iste basenlere gore belim cok ince
Bende öyle yapıyorum aynı zamanda yeşilçay içiyorum yürüyüş yapıyorum.. Sayfaları okursan kızların lahana detoksu var birde elma kürü denedik belki sana yakındır biri.
Kilo veriyorsun işte tam Fıstık olacaksın
çok sevindim canımm
yuruyus, bisiklet. kollarim icinde biraz agirlik malum kilo verdikce cokca sarkacaklar bununda caresi yok galibaSpor olarak ne yapıyosun? Bu arada bende Kıyafet alırken zorlanıyorum üst bedenimde özellikle
darıs ı -10 lara olsun inşallahhh cnmmm
Ben zayıf kum saati olmak isterdim