- Konu Sahibi nisandabahar
Canlarim dayanamadim çıktım tartiya ve ilk günden 700 qr gitmiş ama çok halsiz kaldım eşimde kızdı tabi kendi ni bu kadar yıpratma diye sanırım bırakıcam lahana detoksunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gecen hafta yaptim canim gercekten cok zor cok halsiz kaliyosun bendede oyle oldu bu arada ben esimle birlikte basladim diyete o 100 ustunde ve lahana detoxundan sonra hafta sonu hastalandi hemde o arada biraz ekmek felanda katmisti ben hastalanmadim ama olu gibi gezdimCanlarim dayanamadim çıktım tartiya ve ilk günden 700 qr gitmiş ama çok halsiz kaldım eşimde kızdı tabi kendi ni bu kadar yıpratma diye sanırım bırakıcam lahana detoksunu
bende gecen hafta yaptim canim gercekten cok zor cok halsiz kaliyosun bendede oyle oldu bu arada ben esimle birlikte basladim diyete o 100 ustunde ve lahana detoxundan sonra hafta sonu hastalandi hemde o arada biraz ekmek felanda katmisti ben hastalanmadim ama olu gibi gezdim
Canm peki kilo verebildiniz mi[/QUOTE]TE="mirjam, post: 39359546, member: 481017"]bende gecen hafta yaptim canim gercekten cok zor cok halsiz kaliyosun bendede oyle oldu bu arada ben esimle birlikte basladim diyete o 100 ustunde ve lahana detoxundan sonra hafta sonu hastalandi hemde o arada biraz ekmek felanda katmisti ben hastalanmadim ama olu gibi gezdim
Haha bacim keşke olsak böyle sağlıklı bi şekilde
İyi geceler
Akşam üzeri şiddetli başağrım tuttu ne spor yapabildim nede buraya bakabildim hala aynı durumdayım kızlar
Ekleyeceğim arkadaşlar kusura bakmasın yarın inşallah
Bu arada
Akşamdan sonra ara 1 kuru incir 1 Fındık yedim
Herkese iyi geceler tekrar
Zerdeçal maskesi nasıl oluyor Towerin?
Bide yoğurda zencefil ve tarçında konuyor zerdeçalla beraber..ben öyle tüketiyorum..
Gunaydin kizlar ben bugun dolabi acinca kendimi kaybettim dolapta ne varsa doktum sofaraya fistik ezmesi, recel,bal,kaymak,tereyagi, kasar peyniri, zeytin ve birde salatalik ama YEDIKLERIM
Bir dilim kepek ekmegi birkac zeytin azicik kasar ve bir salatalik yedikten sonra doydum canim baska bisey istemedi galiba midem kuculmus cok mutlu oldum