- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- 78
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Ay hemen tamir olur inşallah canımKizlarrr tabletim bozuldu buqun yazamadim şimdide eşimin tlf dan yaziyorum .
Okudum bütün mesajları çok iyi gidiyoruz vallabuqun markete indim ve lahana detoksu için malzemelerini aldim ve yarin baslamyi düşünüyorum kismetse..
Ay hemen tamir olur inşallah canım
Ben lahana detoksu değilde rmys nin tarifini yapıcam canım
Kizlar lahana corbasini icemem ama biraz arastirdim ibrahim saracoglu anlatmış lahana maydanoz kaynatip limon sikip iciyorsun bununla bile ayda 1, 5 -2 kilo verilebiliyormus biz birde diyet yapiyoruz etkili olur herhalde 15 gün yapilacakmis sonra ara
rmys nın tarifi
Gunaydin kizlar dun cok giremedim kizimin yuzunde putur putur birseyler cikti kizil dedi doktor o neyse artik onunla ugrastik
Aksam yemeginde ıspanak yogurt greyfurt yedim
Tesekkur ederim canimTatlim çok çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun canim bugun dengelersin onu yapip pisirince o kokuya engel olmak cok zor zaten kucuk tabak yemissin:)merhabalar canlar, yazilarinizi okudum harikasiniz ben dun butun gun gorumcemde etli manti yaptik ve ben aksam 7:30da bir tabak yedimkucuk bi tabakti ama yinede kendimi tutamadim bugun biraz dinlendikten sonra kalkip plates yapicam gece oglum uyutmadi coookkk yorgunum
merhaba bende kılo vermeye karar verdım çok istıyorum bende zayflayacagımm :)
Gunaydin kizlar dun cok giremedim kizimin yuzunde putur putur birseyler cikti kizil dedi doktor o neyse artik onunla ugrastik
Aksam yemeginde ıspanak yogurt greyfurt yedim
Kizlarrrrr buqun lahana detoksuna basladim pişirirken kokusu bile midemi bulandirdi ama bakalim tadi nasil olacak sabah Nutella kavonuzunu kokladim okadar çok canim cekiyoki anlatılacak gibi deqilll...
merhabalar canlar, yazilarinizi okudum harikasiniz ben dun butun gun gorumcemde etli manti yaptik ve ben aksam 7:30da bir tabak yedimkucuk bi tabakti ama yinede kendimi tutamadim bugun biraz dinlendikten sonra kalkip plates yapicam gece oglum uyutmadi coookkk yorgunum
hoş geldin canımmerhaba bende kılo vermeye karar verdım çok istıyorum bende zayflayacagımm :)
Sabah tartildim canim birgun onceye gore 500 gram gitmis allah izin verirse cumaya 79 u gorurum insallah ama az once dayanamadim kizin top kekinin yarisini yedim benim bu tatli cikolata ile imtihanim ne olacakçok geçmiş olsun canım İnşallah tez zamanda geçer. bu arada maşallah süper gidiyorsunarada hiç tartıldın mı? ben dayanamayıp hergün bakıyorum ama bi artı bi eksi canım sıkıldı cumaya kadar bakmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem
ay canım kıyamam yameyve yemeye çalış canım kuru incir hurma bunlar şekeri dengeliyor istek bir nebze azalıyor
o durumda dayanmak zor olur canım tamam ama cumaya az kaldı o güzen kadar kaçamak olmassa telafi etmiş olursun :) yorgun argın nasıl pilates yapacaksın allah kolaylık versin
hoş geldin canım
Sabah tartildim canim birgun onceye gore 500 gram gitmis allah izin verirse cumaya 79 u gorurum insallah ama az once dayanamadim kizin top kekinin yarisini yedim benim bu tatli cikolata ile imtihanim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?