bende bugünkü raporumu vereyimm.. sabah küçük bir kasede mercimek çorbası ve bir dilim kepek ekmeği..bugün bütün gün dışarıdaydım.. kuzenime uğradım dolma yapmıştı. ben normalde de sevmem zaten o yüzden öğlen domates salatalık peynir çay :) türk kahvesi ve azıcık çilekli yaş pasta :) Allahımm o muhteşem sofrayı hele o tabağımda duran muhteşem ötesi yaş pastanın yarısını kuzenime verirken ki mutluluğum her şeye değerdi..artık bünyem istemiyorr..kahvenin yanında durannn tatlılar şşekerler çikolatalara elimi sürmüyorum..ama çooookkkk nadirde olsa bazen azıcık ucundan alıyorum..o kadar da eziyet etmiyorum kendime cnm
1 muz 1 portakal 1 kivi..öğlen çilekli pastayı yeyince kendimi cezalandırdım :) 5ten sonra yemediğim için , o saat öncesi dışardaydım ve kuzenimin çantasında duran eti form mısır ve pirinç patlağından yedim 2 tanecik :) bugünlük bu kadar..çünkü hakkımı bugün çilekli pastadan yana kullandım
birazdan da yaklaşık 45 dakika eliptik yapacam ve sporumda bitecek.
bu arada kuzenime doğum gününü kutlamaya gittim..ondan önce ona hediye almak için uğradığım mağazadan kendime de çok güzel şeyler aldım..mutluluk ne biliyor musunuz paranı yemeğe değil.giyime harcamanmışşşşş
ben hep eskiden yemeğe harcamışım..giyeceğe değil..hoş zaten üstümde güzel durmuyorrrduuu..ama şimdiiii :) bugün şans eseri bir yerden geçerken çok güzel bir tunik gördüm 10 liraa..bayıldımm..bedenine baktımmm 38. sanki kalçamı tutar dedimm..amannn neyse bunu giyme bahanesiyle zayıflarım dedimmm...kızlarrrrrrrrr eve geldimmmmmm ...veeeeeee üzerime muhteşemmmm olduuu
üstüm hep altıma göre incedir ama 38 değildim yahuuu :) şimdi sıra basenlerde..haftanın 2 günü havuz ve fitnessa gidecem ..çarşamba başlıyorum..regl olduğumdan 10 gündür gitmemiştim..ama bugün yaşadıklarımdan sonra daha da hırslandımm
Yaniii sözün özüüü
yine bu kadar uzun yazdımm kusura bakmayınnn ama
bu konuya dahil olan herkesss ama herkesss zayıflıcakkk..ben buna inanıyorummm.. ve geçmişinizde ANNEM KIZARRR sözünü söyleyen bir insanı geride bırakan benim gibi hırs yapacak bir durumunuz varsa bu daha da kolay olacak