- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Son 89 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldumm :) 19 yasındayım 98 kıloyum hedefım 30 kılo vermek canımHoşgeldin canim aramiza şuan ki kilon ve hadefindeki kilo nedir??
hoşbuldumm :) 19 yasındayım 98 kıloyum hedefım 30 kılo vermek canım
Canım 79 Lara insem iyi olcak bu sabah 81.6 cıktımOoo cok azimlsin canim 10 gun var cok degilmi 70 kac kilo cikiyorsun simdi canim
Afiyet olsunncanım güzel yani toplam kalori hesabıyla gayet iyiSelam kızzllaaaaarrrr....
Bugün abuk subuk oldu ya benim. Sabah bir kurabiye akşam yemeği olarak da tavuk haşlama yicem yarım saat sonra.
Boyun kaç canım nasıl bir diyet yapıyorsunhoşbuldumm :) 19 yasındayım 98 kıloyum hedefım 30 kılo vermek canım
160 ben herbalıfe kullanmaya basladım bakalım etkısı nasıl görecegız. daha önce de almıstım pek duzenlı kullanmadım ama ona ragmen 5 kılodan fazla verdım. daha sonra da ben kendım bazı sorunlarımdan dolayı dıyetı falan herseyi bıraktım. ama baktım kı bugun böle mutlu deılım tekrardan basladım herseyeBoyun kaç canım nasıl bir diyet yapıyorsun
bi de hep bırlıkte ıncecık olsakVuvvv coqaliyoruz kuşlar
hoş geldin:)kızlar bende katılmak istiyorum :) Nasıl başlıyacağım
160 ben herbalıfe kullanmaya basladım bakalım etkısı nasıl görecegız. daha önce de almıstım pek duzenlı kullanmadım ama ona ragmen 5 kılodan fazla verdım. daha sonra da ben kendım bazı sorunlarımdan dolayı dıyetı falan herseyi bıraktım. ama baktım kı bugun böle mutlu deılım tekrardan basladım herseye
93,3 üm 70 olmak istiyorum bende diyetisyene gittim ara öğünde meyve verdi genelde yemiyorum akşam 6.30 gibi yiyorum ama spor yok malesef aksam geç dönüyorum iştenhoş geldin:)
kaç kilosun kaç olmak istiyorsun?
biz genel olarak 3 öğün yiyip aralarda yeşilçay içiyoruz,akşam yemeğini geç vakitlere bırakmıyoruz ve mümkün oldukça hareket ediyoruz...