- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
Ben de çok seviyorum ya bi kebap keyfim var o da varsın olsun beafiyet olsun çok severim lahmacunuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok seviyorum ya bi kebap keyfim var o da varsın olsun beafiyet olsun çok severim lahmacunuu
teşekkür ederim canım acıdan değil hayati tehlike oluşturmadıkça vücuttan bir organın alınmasına karşıyımÇok gecms olsun cnm ama Laparoskopi ile safra kesen kolayca alınır acı çekmene bile değmez bence iyi bi hastanede yaptr iylesmen fazla sürmez
olsun olsunnn aklıma geldi bir tuhaf oldumBen de çok seviyorum ya bi kebap keyfim var o da varsın olsun be
Kimileri tatlıcı kimileri cips kolacı falan olur ben de iskender lahmacuncuyum. Aslında bunları yemekte iç bi sorun yok. Doğru zamanda doğru miktarlarla ve yiyeceklerle dengelesek tamamolsun olsunnn aklıma geldi bir tuhaf oldum
aynen bende öyleyim İtalyan mutfağı pek ilgimi çekmez acıkınca aklıma kebap türleri pideler lahmacunlar gelirKimileri tatlıcı kimileri cips kolacı falan olur ben de iskender lahmacuncuyum. Aslında bunları yemekte iç bi sorun yok. Doğru zamanda doğru miktarlarla ve yiyeceklerle dengelesek tamam
Diyette 6.ayıma girdim bazen netten açıp açıp yemek fotolarına bakıyorumaynen bende öyleyim İtalyan mutfağı pek ilgimi çekmez acıkınca aklıma kebap türleri pideler lahmacunlar gelir
O zman inş Hayırlı bi şekilde o taşlardan kurtulursun cnmteşekkür ederim canım acıdan değil hayati tehlike oluşturmadıkça vücuttan bir organın alınmasına karşıyım
haklisin canim ama basta biraz verirsem beni motive eder diye dusundum baslamis bulundum 3.gun basladi halsizlikler ama birakmadim vazgecmedim cunku kararliyim oyle yada boyle kurtumam lazim bu fazlaliklardanonu kaçamaksız diyette de verirsin hemde halsiz düşmeden...
maşallah sana sona yaklaştın :) bende acıkınca farklı tariflere bakıyorum aradaDiyette 6.ayıma girdim bazen netten açıp açıp yemek fotolarına bakıyorum
O zman inş Hayırlı bi şekilde o taşlardan kurtulursun cnm
haklisin canim ama basta biraz verirsem beni motive eder diye dusundum baslamis bulundum 3.gun basladi halsizlikler ama birakmadim vazgecmedim cunku kararliyim oyle yada boyle kurtumam lazim bu fazlaliklardan
kolay gelsin canım hakkaten bu akşam muhabbet pek iç açıcıKizlarr yazamiyorum ama aranizdayim kizim durmuyor onunla uqrasiyorum muhabbet pek iştah acici ama cipsler Kebablar pidelerrr aman Allah en iyisi kaciym bennn
sanada canim bende kaciyom malum birazdan gece nobetim baslar iyi geceler herkesekızlar bende kaçayım uyku bastırdı yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
Tebrik ederim canım bende geçen yıl denemiştim lahana corbasini ama yapamadım sadece 1 gün icebildim kokusuna dayanamadım. .Gunaydin kizlar ben bir haftalik lahana detoxundan sonra bugun tartildim veee 75,600kg olmusum cok mutlu oldum degdi okadar halsizliklere ama artik daha saglikli beslenecem ve kurtulucam butun fazlaliklardan
Kahvaltim iki dilim kepek ekmegi bbiraz zeytin azicik peynir bi tane salatalik bugun cok yogun bir gun olacak aksam gorusuruz kizlar