- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Hatırlamıyorum canım İsveç'i sen araştırsan daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin aramiza canim allah bagislasin bebeginide kac kilosun canim hedefin kac bende 20 kilo aldim 14 kilosu gitti sadece veririz birlikte sadece kararli ol yeterMrb beni de aranıza alirmisiniz bnde 2 Şubat'tan beri diyet yapiyorm 9 aylık bi bebeğim var ve doğumda 18 kilo aldım 12 si duruyo diyetsyene gittim ve diyet listesini uygularken çok zorlanıyorum bu gurubun birbirini gaza getirmesine bayıldım bende istiyorum :)
Geliriz canim yedigin herseyi yaz cunku bazen yazdigimiz icin yemeye cesaret edemiyoruz yaza az kaldi ve biz yaza bomba gibi girecez surekli hayal kur zayifladiginin etkili oluyor inan:)ayyy inş ya teşekkür ederim:) boyun 158 78.8 ile basladm tabi tok olcmustum şimdi 76.6 çıktım 2000 kalorilik bi diyet uyguluyorm daha doğrusu diyeti devam ettirmek içinde aşırı bi çaba gosteriyorm kendimi gaza getirmek için tüm diyet formlarını okudum diyebilirim umarım istedigimiz kiloya hemencecik geliriz :)
Ervaam hosgeldin aramiza azim ve destekle hedefine ulasirsin sadece zayif oldugunu düşün düğünde giyecegin elbiseyi hayal et herkesin sana hayran yahran baktigini düşün:)
Mrb beni de aranıza alirmisiniz bnde 2 Şubat'tan beri diyet yapiyorm 9 aylık bi bebeğim var ve doğumda 18 kilo aldım 12 si duruyo diyetsyene gittim ve diyet listesini uygularken çok zorlanıyorum bu gurubun birbirini gaza getirmesine bayıldım bende istiyorum :)
hosbulduk canım az yemissin ne güzel ya ama ben çok acikiyorm doymuyorm bide zaten sütum çok azalıyorHosgeldin canimmm
hosbulduk canım az yemissin ne güzel ya ama ben çok acikiyorm doymuyorm bide zaten sütum çok azalıyor
Is hayatından alışkanlık bende aksine çok hızlı yErim önceden is yernde 5 dk da yemeği yer hemn ise geri dönerdim gerçi şimdi daha yavaşim ama ekstra gayret göstereym o zman :)Canimm yemeklerini cok cok yavas ye o zaman insan cabuk doyuyo bren bugun ole yaptim yoksa bu menuyle doymam imkansizzzzz
[Q="Balamirtaha, post: 39296230, member: 658436"]Is hayatından alışkanlık bende aksine çok hızlı yErim önceden is yernde 5 dk da yemeği yer hemn ise geri dönerdim gerçi şimdi daha yavaşim ama ekstra gayret göstereym o zman :)