- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
Bir buçuk saat tempolu yürüyüş tamamdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yemekten sıkilman müthiş bi duygu olsa gerek inş formdaki herkes birgün yemek yemektn sıkılır ve yemeyi sevmez[/QUOTE].Aynn canim bende oyleydim calisirrken 5 dk icinde yemeqimi yiyip cayimi içip sigaramida tüttürüp ise donuyodum ama artik değiştirmeye calisiyorum kendimi bu sabah o kadar yavaş yedimki artik yemek yemekten sıkıldım ve biraktim
Vuvvv supersin canim malesef benim yuruyus gibi sansim yok kucuk bi melegim var malum havlaar soquk cikamiyoruzsu321 .!.:Bir buçuk saat tempolu yürüyüş tamamdır
Allah bağışlasın canım. Onunla ilgilenirken yeterince hareket ediyorsundur tatlım sende. Havalar ısınsn birlikte çıkarsınız belkiVuvvv supersin canim malesef benim yuruyus gibi sansim yok kucuk bi melegim var malum havlaar soquk cikamiyoruz
.Yemek yemekten sıkilman müthiş bi duygu olsa gerek inş formdaki herkes birgün yemek yemektn sıkılır ve yemeyi sevmez
Hoşgeldin canım tabiki istediğimiz kiloya gelicez bunun için koskoca bir 13 haftamız var bu süre sonunda hepimiz birer Fıstık olarak yaza giricez eminim. . Bizle Paylaş menülerini. cuma günleri tartını bildir olur mu:)ayyy inş ya teşekkür ederim:) boyun 158 78.8 ile basladm tabi tok olcmustum şimdi 76.6 çıktım 2000 kalorilik bi diyet uyguluyorm daha doğrusu diyeti devam ettirmek içinde aşırı bi çaba gosteriyorm kendimi gaza getirmek için tüm diyet formlarını okudum diyebilirim umarım istedigimiz kiloya hemencecik geliriz :)
Öğle Yemeğinde ne yaptın :) canım inanmam motive çok iyi maşallah küçük çocukla spor yapmak zor tabi ama en azından hareketsiz değilsin buda önemliBende 5 zeytinin 1 yk peynirim ve yumurtayla kahvaltimi yapcam eh biraz recelim olsun bari
Öğle Yemeğinde ne yaptın :) canım inanmam motive çok iyi maşallah küçük çocukla spor yapmak zor tabi ama en azından hareketsiz değilsin buda önemli
Hoşgeldin çok merak ediyordum seni Harikasın valla iyi vermişsinm cnm ekliyim listeye. Bu arada dün ödül günün olMuş bu hafta telafi edersin zaten tekrar Tebrikler Canımmmmbu arada reglim o yüzden yeşilçay yerine kayısılı form çayı aldım onu içiyorum.. bugünkü sabah kahvaltım biraz kuraldışıydı. çünkü dün yiyemediğim tavukgöğsü tatlısını sabaha bıraktım :) bir de 2 dilim kepek ekmeği, seytin, lor peyniri öğlen çok hafif bir şeyler yerim. çünkü tavuk göğsünü yeyip günün ağırlığını yaptığımı düşünüyorum. bir de öyle kaselerde yapmışım ki ayıp bana 2 kişilik resmen
Iyi başladık canım hadi bakalım ip atlaman harika olmuşTabi canim bugün ip atlamayada basladim öğle yemeqide yemedim cunku aksam kayinvalideme gidicem eminim çok güzel yemekler yapmistir ogle ile aksami birleştirmeyi düşünüyorum iki litre suyumuda içtim
Iyi başladık canım hadi bakalım ip atlaman harika olmuş
Ben kv ye gidince ekmek yemiyorum pilav falanda almam çorba Yemeğin suyu yok işte ne varsa toplam bir tabak Artı salata yiyorum canım tavsiye ederim
Gel canim katil aramiza sende 1 hafta oldu baslayali:)Gecmi olur Bende katilsam
TesekkürlerGel canim katil aramiza sende 1 hafta oldu baslayali:)
Sadece az yiyip dikkat ediyoruz canim haftada bir gun bur ogun istersen kacamak yapabilirsin tam kilonu yaz canim cumadan cumaya kilo bildirimi yapiyoruz hedefin kacTesekkürler
Ben tartilmadim ama rahat 80 küsürümdür
Yarin tartilayim hedefimi soyleyimSadece az yiyip dikkat ediyoruz canim haftada bir gun bur ogun istersen kacamak yapabilirsin tam kilonu yaz canim cumadan cumaya kilo bildirimi yapiyoruz hedefin kac