- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
akşam 2 kaşık yoğurt 4 tane pazates kızartması.. nolcak benim bu patates kızartması ile imtihanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canim gerçekten beni çok heveslendirdin basliyorum yarindan itibaren herşeyi de buradan yazicam birlikteyiz artik
Ervaamm cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz bakalım senin 13 şubat cuma günü kilon kaç olacak? Ben 1,5 kg hedef koydum kendime. Bence sende en az o kadar verebilirsin:)Merakla bekliyorum canim
Tmm CnmPeki canim cabaliycam cuma gününe kadar ve hemen bildiricem
rica ederim :)Canim sizinle tanistigim konustuqum için çok memnunum ilgin içinde tesekkur ederim
Yok Yapmıyorum yatmadan genelde birşey yemiyorum ama öğün arası olabilir bu arada hedefin kaç?Cnm yatmadan yarim saat önce yoğurt ve kirmizi biberi deniyormusun ben bi kacgundur yapiyorum sanki faydasi oluyo
ekledim listeyeEn az 70 istiyorum canim bu arada İsveç diyetini denedinmi bunun hakkında bi konuda actim bi fikir edinelim ddiye
ekledim listeye
yok canım denemedim hatta vaktinde iyi şeyler duymamıştım isveç için
Insallah canim birlikte onuda yaparizBende 62 falan olsam tamam canım 6 lar şuan hayal ama olacakk kopmayalım yeterki