- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
- Konu Sahibi nisandabahar
Tahminen 65 civarıdır ama armut tipKendi çok mu zayıf ki o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminen 65 civarıdır ama armut tipKendi çok mu zayıf ki o?
Canimm bende geldim yanina bende suan 80 deyi m tabi bunlar doqum kilollari cok skldim ama bende irade denen bisey yok offf napcam bilmiyomMerhaba arkadaşlar ındayım 1.55boy 85 kiloyum
Iki buçuk yaşında bir oğlum var
75le hamile kaldım 95le doğuma girdim
Emzirmeden sonra diyet ve sporla 73lere kadar düştüm sonra bazı Sıkıntılar oldu yine aldım
Moralim bozuk olunca Yemeğe saldırıyorum ama artık buna bir dur demenin tam vakti çünkü hem ikinci çocuğu düşünüyoruz aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum hemde adet gecikmelerim başladı doktor pko tanısı koydu kilo vermem Şart
Benimle birlikte olanlara kapım açık var misiniz 100 gün diyete?
Ben bu sabah 84.8 ı gördüm yapınca hızlı veriyorum şükür
Bugün start veriyorum
Kalan gün:100
Başlangıç:84.8
Hedef:70
Listelerden sıkıldım duruma göre yiyorum hadi Bismillah....
işte listemiz
- nisandabahar --hedef:70---------------30.Ocak:84.8------------6Şubat:?
- izmirinsanı------hedef:77---------------30Ocak: 94.5------------6Şubat:?
- su321-------------hedef:65---------------30Ocak: 73--------------6Şubat:?
- rmys4203--------hedef:64--------------30Ocak: 83--------------6Şubat?
- towerin-----------hedef:65--------------30Ocak: 75---------------6Şubat:?
- S2000-------------hedef:70-------------30Ocak: 85----------------6Şubat:?
- ogrtmn5-----------hedef:79---------------30Ocak:89----------------6Şubat:?
- buglemm80-------hedef:60--------------------------------------------6Şubat:?
Tahminen 65 civarıdır ama armut tip
Öyle insanlar çok kıskanç olur. mesela evliliğini iç güzelliğini insanlarla diyaloğunu ya da yüz güzelliğini kıskanıp seni hassas noktandan vurmaya çalışır.
Evet canim alirken aliyoruz verirken neden veremiyelim bu azimle 6 lari bile goruruz insallah zaten ben 64 70 arasi istiyorum:)Rmys bu hafta 7 leri görelimmmm
Hoşgeldin canım bize katıl eksiksiz yediklerini yaz suya dikkat et kaçırsanda yaz... Yardımcı oluruz..Canimm bende geldim yanina bende suan 80 deyi m tabi bunlar doqum kilollari cok skldim ama bende irade denen bisey yok offf napcam bilmiyom
Bende 62 falan olsam tamam canım 6 lar şuan hayal ama olacakk kopmayalım yeterkiEvet canim alirken aliyoruz verirken neden veremiyelim bu azimle 6 lari bile goruruz insallah zaten ben 64 70 arasi istiyorum:)
Cokk saol tatlim bende patlamis misir takintisi var çok ama çok sevyrum ve çok fazla yıyorum vazqeçemiyrum esimle cok fazla kavqa ediyoruz bni beqenmediqini bile söyluyo[/QUOTE]TE="nisandabahar, post: 39287749, member: 637662"]Hoşgeldin canım bize katıl eksiksiz yediklerini yaz suya dikkat et kaçırsanda yaz... Yardımcı oluruz..
Hoşgeldin canım. Tam da bu noktada hırs yap kendine azmet canım.[/QUOTE]Cokk saol tatlim bende patlamis misir takintisi var çok ama çok sevyrum ve çok fazla yıyorum vazqeçemiyrum esimle cok fazla kavqa ediyoruz bni beqenmediqini bile söyluyo
Hoşgeldin canım. Tam da bu noktada hırs yap kendine azmet canım.[/QUOTE]Cokk saol tatlim bende patlamis misir takintisi var çok ama çok sevyrum ve çok fazla yıyorum vazqeçemiyrum esimle cok fazla kavqa ediyoruz bni beqenmediqini bile söyluyo
Yani anliycaqin arsizim biraz[/QUOTE]Hoşgeldin canım. Tam da bu noktada hırs yap kendine azmet canım.
Canım diyete adamakıllı başlamadan önce beyinde bitirmen lazım gerçekten istiyor musun bu durumun sana artıları eksileri neler hangi taraf ağır basıyor bunları iyice bi düşün ve başla.[/QUOTE]Yani anliycaqin arsizim biraz
Canım diyete adamakıllı başlamadan önce beyinde bitirmen lazım gerçekten istiyor musun bu durumun sana artıları eksileri neler hangi taraf ağır basıyor bunları iyice bi düşün ve başla.
Bu başlangıç için çok iyi ama yeterli mi değil tabiki. Madem biranda kestirip atamıyorsun adım adım git. bir hafta şekeri azalt diğer hafta hamur işini çıkart böyle böyle yani[/QUOTE]Tabiki istiyorum ama dedqim gibi irade yok tek yapabildiğim şey 5 ten sonra su haricinde hicbisey koymuyorum agzima
Bilmiş bilmiş konuşuyor demeyin sakın ben 26 yıldır kiloluydum yani hiç zayıf olmadım hatta diyete başlamadan önce vücut kitle indeksimde obez çıkıyordu. Şimdi geçen yıllara yanıyorum valla.[/QUOTE]Bu başlangıç için çok iyi ama yeterli mi değil tabiki. Madem biranda kestirip atamıyorsun adım adım git. bir hafta şekeri azalt diğer hafta hamur işini çıkart böyle böyle yani
Daha önce yaptın mı diyet canım kaçtan kaça düştünCayi ve kahveyi şekersiz iciyprum zaten hamurisinide pek sevmem sanirimbi detoks felan uyguulamam gerekiyor kilom dondu kaldi ne aliyorum ne veriyorum
Doqu,m yPtiqim siralar 74 kadar düştüm ama geri aldim