- Konu Sahibi nisandabahar
Canım ben 60 kiloya düşmek istiyorım inşallahHosgeldin canim hedefin kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 60 kiloya düşmek istiyorım inşallahHosgeldin canim hedefin kac
hoşbuldum nisanbaharHoşgeldin buglemm80 tabiki alırız
Insallah hedefilerimize birbirimize destek olarak biran once ulasiriz canim :)Canım ben 60 kiloya düşmek istiyorım inşallah
İnşallah canimInsallah hedefilerimize birbirimize destek olarak biran once ulasiriz canim :)
kızlar beni de alırmısınız aranıza 87 kiloyum ben bebek istiyorum ama kilo vermem gerekiyor burada birbirimize destek olarak veririz.
Teşekkür ederim canım hosbuldumHoşgeldin cnm aramıza :)
İnşallah canim
Duymamistim canim icilmedigini bende dogadan elmaliyi iciyorum:)ya bu arada regl olduğunda yeşilçay önerilmiyor ya bende artık doğadan form kayısılı ile idare edecem :) birazdan 1 kupa içerim :) kızlarrrrr ama siz yeşil çayınızı unutmayın :)
Canım ben günde iki kupa yeşil çay içiyorum 2 litre su içiyorum çalıştığım için yürüyemiyordum ama iki gündür günler biraz uzadığı için iş çıkışı yürüyerek gidiyorum eve ve elma diyeti yapıyorum canımcanım seni şmdi listeye ekliyorum.. yarın sabah tartılıp kilonu yaz olur mu? cuma kilo bildirimi. bunun dışında genel olarak yeşilçay içiyoruz suya dikkat ediyoruz olabildiğince yürüyoruz... yediklerimizi yazmaya çalışıyoruz.. ve tabi az yiyoruz:) sen neler yapıyorsun?