- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Biraz daha iyiydi iyice bıraktı kendini haklısın böyle demek yanlış ama söyledim işte napimAma şimdi bunu hangi erkeğe böyle baskı şeklnde 'yan yana kötü dururuz ' dersen her erkek , hangi yaşta olursa olsun aynı cevabı verir. Bu yapı meselesi bana göre . Sözlünüz ilk tanıdığınızda bakımlı biri miydi ?
Babam yok ondan belki Olgun olsun istedim pişman oldum ayrılmak istiyorum ama elim kolum bağlıKendine babami ariyorsun kocami?.git yasitlarinla flort et.simdi olmasa bile ilerde daha buyuk sorunlar yasarsin..tecrube konusuyor emin ol.
Kac defa dedim ama hep aynı şey anne bak hayat benim yok bunu başıma getirme bunu kaldıramam millet ne der diyip duruyo cok mutsuz evliliğe yitiyor beni farkında değilMesajına göre anlatayım sana..
Önce anneciğin bu saçma sapan fikirlerden vazgeçsin,başkalarının ne düşündükleri sizleri bağlamaz.
Milleti takmayacak annen,o ne der bu ne derse olan senin hayatına olur..
Kac defa dedim ama hep aynı şey anne bak hayat benim yok bunu başıma getirme bunu kaldıramam millet ne der diyip duruyo cok mutsuz evliliğe yitiyor beni farkında değil
Bunu yazınca iş değişir.Babam yok ondan belki Olgun olsun istedim pişman oldum ayrılmak istiyorum ama elim kolum bağlı(((
Tahmin ettim.genelde babadan ayri babadn yoksun gencler gidip kendilerinden yasca buyuk insanlarlla oluyor.ama bu yanlis iiki ayri rolu bir insanda bulamazsin.buldugunu sandigindada aşik olabilecgin adam o olmaz.o sadece boslulklaararini doldurmasini istedigin adam olur.Babam yok ondan belki Olgun olsun istedim pişman oldum ayrılmak istiyorum ama elim kolum bağlı(((
Yok ikiside Vefat etti akraba hepsi birbirinden beter kimse yanımda değil keşke aklı başında biri olsa da arkamda dursa cesaret alıp yoluma baksam yok AplaAkrabanız f,lan yokmu hiç,annenin biraz kulağını çekse deden filan yada anneannen.
Annem istemiyo ayrılmamı baba yok o yüzden o ne derse onu yapıyorumBunu yazınca iş değişir.
Eğer pişmansan ayrıl niye elin kolun bağlı olsun ki ??
Galiba öyle hep napacamı bilmiyorum bi hata gençliğimi yakacakTahmin ettim.genelde babadan ayri babadn yoksun gencler gidip kendilerinden yasca buyuk insanlarlla oluyor.ama bu yanlis iiki ayri rolu bir insanda bulamazsin.buldugunu sandigindada aşik olabilecgin adam o olmaz.o sadece boslulklaararini doldurmasini istedigin adam olur.
Yok ikiside Vefat etti akraba hepsi birbirinden beter kimse yanımda değil keşke aklı başında biri olsa da arkamda dursa cesaret alıp yoluma baksam yok Apla
Dinlemez eskî kafalı annem beni de yer kendini de napacam bilmiyorumSözüne güvenecveğin eşin dostunda yokmu hiç,ne bileyim mesela esvdiğin bir okul öğretmeninede gitsen konuşsan peki.
Gelsin annenle konuşsun ikna etmeyi denesin hjiçdeğilse..
Arada ne yazılmış bilmiyorumama yaş farkından olduğunu sanmıyorum. İletişim probleminiz var gibi geldi bana.Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
ilişkine karışmak haddim değil ama bence de böyle söylersen alınır eğer yapabiliyosanız beraber yapsanız? benim hafif göbeğim var mesela o göbekli biraz spor yap diyorum yapmıyor akşam gel skype beraber spor yapıcaz diyorum kamerayı açıp beraber yapıoruzKendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bak
Canım hemen hemen aynıyız ben 21 eşimde 30 yasında ama benım esım bıraz cocuk ruhlu tam aksıne ben ondan daha agır baslıyım,sende nasıl bılmıyorum,,hangınız daha agırsınız?Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?