10 yaş fark ?

Olives Rire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
488
446
73
31
Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim

evet yas farkından oluyor
mısal şu an 30 yasındayım ve 20 yasındakı halımı dusunuyorumda amma farklıymısım...her yasta olgundum ama ınsan çok degısıyo bunu 30larında daha ıyı anlıyorsun
hıç kusura bakma ama çok kuçuksun daha evlılık ıcın cocuk sayılırsın karsındakı ıse eger hakkını verıyorsa tabı olgun cagında....çok fazla aranızdakı yas farkı

yaş ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.. yani 8 yaş fark olsa daha mı az tartışacaktınız? anlaşamadığınız konular neler mesela?
Herşey canım ne desem yanlış anlıyo zamanın da çok tersledim şimdi o yapıyo bana aynısını hatta daha kötüsünü

Artık bende buna bağladım bilmiyorum üzgünüm

bence çok... yani siz de 30un üstünde olsaydınız eyvallah da 21 yaş ile 31 yaş arası 10 değil 20 sene gibidir kişilik değişimi açısından bana göre. ama tabi kişilerin tabiatı önemli, uyum varsa sorun olmayabilir.

Uyum var -dı artık yok beni anlamıyo hep tartışma çıkıyor

Bende yaştan oldugunu dusunuyorum , hayat tacrubelerı,yasanmıslıklar vsvs 10 sene bence buyuk fark kaldıkı sozlunuz yasının adamıysa sıze çok ağır kaçabılır .

Senin 21 yaşında olmandan kaynaklanıyor.

33 yasindayim, 20-21 yasindaki kuzenlerimle cok guzel vakit geciriyorum ama iş ciddi bir konuya gelince onlara tahammul edemiyorum. Aranizda nerdeyse kusak farki var. Hani 30-40 anlasir da 20-30 sozkonusu olunca 20 cok cocuksu kalir bence.

sen 21 olmasaydın 10 yaş çok fazla değil gibi ama sanki çok gibide. gerçi erkekler geç olgunlaşır.

Acaba ben mi çok toyum bilemedim şimdi
Sen 30 yaşında olsaydın sevgilin 40 yaşında olsaydı 10 yaş sorun değildi.Ama sen daha hayatının yaşının çok başındasın.Daha duygusal bakar,daha farklı algılarsın herşeyi beklentilerin tepkilerin de o yönde olur.Yaşın gereği evlilik düşünmemelisin.Hem de 10 yaş büyük biriyle zor.

Icine sinmiyorsa evlenme.
Yas farki bence de cok.. önceden evlilik yaptimi sözlün?

33 yasindayim, 20-21 yasindaki kuzenlerimle cok guzel vakit geciriyorum ama iş ciddi bir konuya gelince onlara tahammul edemiyorum. Aranizda nerdeyse kusak farki var. Hani 30-40 anlasir da 20-30 sozkonusu olunca 20 cok cocuksu kalir bence.
Evet çoğu zaman Çocuksun diyo kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…