- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
Valla bilmiyorum canım aplam şimdi pişmanım21 yaşında sözlenmenin mantığını anlamıyorum nedense..
Acelenmi vardıda sözlendin evladım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum canım aplam şimdi pişmanım21 yaşında sözlenmenin mantığını anlamıyorum nedense..
Acelenmi vardıda sözlendin evladım...
Ayrılmalımıyım bilmiyorum tüketti bende herşeyiSen 30 yaşında olsaydın sevgilin 40 yaşında olsaydı 10 yaş sorun değildi.Ama sen daha hayatının yaşının çok başındasın.Daha duygusal bakar,daha farklı algılarsın herşeyi beklentilerin tepkilerin de o yönde olur.Yaşın gereği evlilik düşünmemelisin.Hem de 10 yaş büyük biriyle zor.
Valla bilmiyorum canım aplam şimdi pişmanım![]()
Hayır cnm bekarız ikimiz de ilk siniyor ama beni yoruyorIcine sinmiyorsa evlenme.
Yas farki bence de cok.. önceden evlilik yaptimi sözlün?
Evet çoğu zaman Çocuksun diyo kendimi kötü hissediyorum
Okumadım Apla annem var baba yok o yüzden kendi düzenim olsun dedim dedim dedim de şimdi tükendimAhh bee çocuğum ailen nasıl kabul etti bunu,senin okulun yokmu ne acele ediyorsun bu işte..
haklısın cnm hepsi birer etkenŞimdi nasıl tanıştınız; ne kadar sürede sözlendiniz vs vs sorular çok.
Siz okudunuz mu ne yapıyorsunuz şimdi; adamın eğitimi; işi vs ne
21 yaşında evden çıkmamış bir kız ile sürekli dışarlarda çalışıp günde 10-20 insanla muhatap olan adamın paylaşımları ile tam tersi konumdaki iki kişinin paylaşımları farklıdır.
Kısaca karşı taraf, kız sokakta birine selam verince "vayyy sen elin adamını nereden tanıyorsun" diyecekse yahut kız her telefon görüşmesine hesap soracaksa; kısaca hayatları farklı farklı özelliklere sahipse aynı yaşta olsalar da anlaşamazlar ki...
Yaştan çok hayat şekli, hayat deneyimi önemlidir; yaş farkınız gereğince kıskançlıklarınız, tripleriniz varsa karşı tarafı ilişkide yormuş olabilirsiniz
Bilmiyorum oda bana aynısını diyo yaşımı biliyordun diye bana kızıyoCocuk oldugunu bilmiyormuydu önceden
Bak cok sinirlendim simdi![]()
Yaşla alakası yok sizinkinin ben artık yaşa bağladım bıktım artık bide cocuk gibi naz yapıyoben de nişanlıyım aramızda 4 yaş fark var ama biz de sürekli tartışıyoruz bunun için ayrılmayı bile düşünüyoruz
O
Okumadım Apla annem var baba yok o yüzden kendi düzenim olsun dedim dedim dedim de şimdi tükendim
Kendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bakTartıştığınız konular genellikle ne üzerine ?
Belki haklıdır sözlünüz bilemeyiz ki .
Konuları söylerseniz biraz sorun yaş farkından dolayı mı değil mi daha doğru yorum yaparız .
Anneciğn sana hem anne hem baba zaten,kendi düzenin elbette olacak ama çok erken daha biraz daha büyü.
İmkanın varsa çalış para biriktir,ayaklarının üzerinde durmayı öğren biraz..
Evlilik naqsılsa olacak ama şimdi olmasın..[/
Arkamda kimse durmaz Apla ayrılmak istesem ilk tepki annemden bazen diyorum ayrılmak istiyorm sus Allah korusun millet ne der diyip beni susturuyo napacamı bilmiyorum apla çıkmazdayım .
Ama şimdi bunu hangi erkeğe böyle baskı şeklnde 'yan yana kötü dururuz ' dersen her erkek , hangi yaşta olursa olsun aynı cevabı verir. Bu yapı meselesi bana göre . Sözlünüz ilk tanıdığınızda bakımlı biri miydi ?Kendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bak
Cok zıt insanlarız ben ak diyorum o kara çok konuştuk çözüm ararken bile tartışır olduk o yüzden ben yaşa taktım daha yaşı bana yakın olsa böyle olmaz diyip kendimi yıpratıyorum10 yil ilerlemis yasta buyuk fark yapmiyor ama genc yaslarda 20 ve 30 larda yapabilir. Hayata bakis aciniz farkli olabilir. Ama konularinizin ne oldugunu bilmeden sorunun yas olup olmamasini soyleyemem. Sozlunu seviyorsan onunla oturup cozum arayin, kararlar verin. Bir iliskinin bitmesine sebep olmamali yas. Sonucta Peygamber efendimizle Hz. Haticenin arasinda 15 yil yas farki vardi.![]()