- 10 Ağustos 2009
- 26.146
- 18.316
- 823
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
ya allah aşkına de leri bile ayrı yazmasını biliyorsun da abla yazmasını mı bilmiyorsun.O
Okumadım Apla annem var baba yok o yüzden kendi düzenim olsun dedim dedim dedim de şimdi tükendim
bizimde eşimle aramızda 9 yaş var. fikir çatışıklığı oluyo tabiki... 4 senelik evliğiz. ben sana şöyle söyliyim bizden daha tecrübeli oluyorlar hayat konusunda bizim göremediğimizi görüyorlar. (zaten o yüzden tartışma oluyor ya) bu da çok normal bazı şeylerde inada koşmucan yoksa anlaşılmazSelam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
Bence sen adami begenmiyorsun...yas bahane..ayril o zaman oyle evlilik mi olur istemeden..ya evliyken birine asik olsan felaket olurKendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bak
Yaşla ilgili degil canım benimde esimle aramda 11 yas var fakat cok iyi anlasıyoruz ve ortak yönlerimiz var.Sizin neden sürekli tartıstıgınızı bulmanız ve oturup konuyu tartısmanız lazımSelam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim
çünkü sen ona çocuk gibi geliyosun , düşüncelerin ona on yıl geriden geliyo bu yüzden olabilir mi ?Herşey canım ne desem yanlış anlıyo zamanın da çok tersledim şimdi o yapıyo bana aynısını hatta daha kötüsünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?