• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş fark ?

Tabiki yaş farkından dolayı fikir ayrılığı olur , herşey aşk değil aşkın çözemedikleri arasındada sizin gibi yaş farkı , uzatmayıp ayrılın bence
Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim :KK51:

Selam kızlar sözlüyüm aramızda 10 yaş var çok fazla tartışıyoruz artık ben bunu yaşa bağladım sizce 10 yaş çok mu ben 21 o 31 artık gözüm de çok büyüdü sürekli tartışma sürekli bıktım artık acaba yaş farkından mı oluyo herkes fikir söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim :KK51:

Canm esimle aramda 15 yas var gostermio pek minyon ve gamsizdir genc kalmis hep dedigin gibi kusak farki oluyor kabullendim zamanla onu olduu gibi sorun kalmadi umarsiz oldum mesela umup kusmektense, ben yapiyorum onun yapacagi romantiklikleri falan da mesela ama ayni sekilde egleniyorum da yani

bizimde eşimle aramızda 9 yaş var. fikir çatışıklığı oluyo tabiki... 4 senelik evliğiz. ben sana şöyle söyliyim bizden daha tecrübeli oluyorlar hayat konusunda bizim göremediğimizi görüyorlar. (zaten o yüzden tartışma oluyor ya) bu da çok normal bazı şeylerde inada koşmucan yoksa anlaşılmaz

Yaş farkı değil bence aile kültür yetiştirilme eğitim bunların hepsi kişiliği oluşturur. Yaş farkı olmayan insanlarda çok tartışıyorlar yaşa takılmayın bence

xenforo-smilies-kk12.gif
xenforo-smilies-kk12.gif
xenforo-smilies-kk12.gif

Çok canım malesef bu tartışmalar sürüp gider senin doğrun ona yanlış gelir mecburen bi tarafın boyun eğmesi lazım

Senin kimsesiz ligini ilerde koz olarak kullanabilir yaşida oldukça büyük yol yakinken yol ver gitsin bide seninle inatlasmasi hayra alamet hiç değil

Yaştan olduğunu sanmıyorum. Benimde nişanlımla aramda 12 yaş var. 4 yıldır birlikteyiz. Tabi ki kavga oluyor ama yaştan değil aynı yaşta insanlar da tartışabilir.
Sizin karakterler zıt olduğu için olabilir ya da sevgi bittiyse her hareketi batar tartışma çıkar.
Ayrıca verdiğin örnekte kilo alma konusunda mesela bizde öyle bir durum olduğunda ben "Aşkım yaa beraber spor yapalım. Hem formumuzu koruruz hemde birlikte bir şeyler yapmış oluruz." falan derdim. Ama kilo aldın, kilo ver deyip kırmam.

Bence yasla alakası yok. Benimle eşim arasında 8 yaş var ve çok mutluyuz çok şükür. Evlenigimizde ben 21 o 29 du, aksine çok anlayışlı neler düşündüğümü anlıyor bence önemli olan karakter uyuşması

yakın çevremizde öyle 3 tane çift var,,başta sorun olmuyor ama sonraları büyük sorun olmasada fedakarlık istiyo dediklerini biliyorum.. birbirlerini seven çiftler ayrıca bunlar ama önermiyorlar iki tarafta :)

Benim de eski sevgilimle aramızda 10 yaş fark vardı. Onunla anlaştığım kadar kimseyle iyi anlaşamadım şu hayatta. Yaşla alakası yok

10 yas fark cok degil ki...kadinla erkegin ayni yasta olmasi iyi degil bence.erkekler gec olgunlasiyor ozellikle bu ulkede..siz anlasamiyorsaniz bunun yasla degil kisilikle ilgisi olabilir. .

Kendisi biraz salaş bakımlı ol spor yap az ye bak yan yana kötü dururuz diyorum sen beni böyle kabul ettin şimdi etmessen git tek dediğim kendine bak
Bence sen adami begenmiyorsun...yas bahane..ayril o zaman oyle evlilik mi olur istemeden..ya evliyken birine asik olsan felaket olur

Yaşla ilgili degil canım benimde esimle aramda 11 yas var fakat cok iyi anlasıyoruz ve ortak yönlerimiz var.Sizin neden sürekli tartıstıgınızı bulmanız ve oturup konuyu tartısmanız lazım

Back