Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 12,30
1 tabak makarna

Saat 19,30
1 tabak kabak kavurması
3-4 yk kadar da cacık

Saat 20,30
1 küçük elmalı kurabiye

Dün biz de him basma vardı yani Ramazan öncesi ne bulduysan yeme günü :KK70: ama ben sadece elmalı kurabiye yedim bir tane bence tebrik edilmeliyim :)

2 litre su

20 dk yürüyüş 40 puan
15 dk zumba 45 puan

toplam 95 puan Mydestinyy Mydestinyy
bumuydu

Ben gündüzleri görmüyorum ama evde her yeri dağırıyor özellikle baharatları döküp duruyor :) yanında olsam kafayı yerim herhalde resimlerde bile sakin kalmaya çalışıyorum :KK70:
Gece de benle uğraşıyor işte ben çok izin vermiyorum yapınca hemen anneannesine kaçıyor :)
Kimden yüz buluyoorsa ona gidiyor genelde çocuklarbizimki de öyle çok huy değiştiriyorlar

Kizlar benim tahlilerim bomba gibi hashimatom bile dengelenmis d vitamini eksik biraz oda cok deil artik koruma donemine girdik boyuma gore kilom normal artik dedi daha fazla verme drdi sasirdim normal seviye cikti artik koruyacam kilomu geri almamam icin dikkat edicem zaten dikkat ediyordum o baska mesele herseyden 1 veya 2 kasik olmak sartiyla yiyebilirsin dedi ben dinlermiyim hayir tabiki de 🤣🤣🤣

Kizlar benim tahlilerim bomba gibi hashimatom bile dengelenmis d vitamini eksik biraz oda cok deil artik koruma donemine girdik boyuma gore kilom normal artik dedi daha fazla verme drdi sasirdim normal seviye cikti artik koruyacam kilomu geri almamam icin dikkat edicem zaten dikkat ediyordum o baska mesele herseyden 1 veya 2 kasik olmak sartiyla yiyebilirsin dedi ben dinlermiyim hayir tabiki de 🤣🤣🤣
Ayyyy çok sevindim yaaaahhh🤗 sağlık çok önemli ya yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çok önemli bu tarz hormon dengesizlikleri

Bir de şu kilo işini çözersek.bakmayın kilo aldığıma. Artık irademi tutabiliyorum ve yaza kadar 60 kg olup minnak bir kız olacağım inşallah 😛😊😊
7 Mart 2021 de demişim
Siteye girince bazen eski sayfalardan başlıyor da açılmaya
☺️
Ay hadi inşallah Temmuz'da dogum günümde 70 altı olmak istiyorummmmm

kızlar, cuma sabahı kurallara uygun tartılın ve bildirin. hazır da bi tartı olsun. sonra öğlenden sonra da aynı şekilde tartılıp bildirebilirsiniz.
TARTILMAK LÜTFEN UNUTULMASIN.

Ayyyy çok sevindim yaaaahhh🤗 sağlık çok önemli ya yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çok önemli bu tarz hormon dengesizlikleri
Saol canim benim evet haklisin o konuda artik herseyden az miktarda yiyebilicem yasim 41 canim mayista 42 olucam allah nasip ederse

Back
X