- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 298
Öyle mi o zan yarin tartı günü mü
En son öyleydi ama şu an nasıl olur tam bilmiyorum yine de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi o zan yarin tartı günü mü
tamam bakarım canımMydestinyy canım ben pazartesiyi de bildirdim eksik görünüyor :)
bumuyduDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
1 tabak makarna
Saat 19,30
1 tabak kabak kavurması
3-4 yk kadar da cacık
Saat 20,30
1 küçük elmalı kurabiye
Dün biz de him basma vardı yani Ramazan öncesi ne bulduysan yeme günüama ben sadece elmalı kurabiye yedim bir tane bence tebrik edilmeliyim :)
2 litre su
20 dk yürüyüş 40 puan
15 dk zumba 45 puan
toplam 95 puanMydestinyy
bumuydu
Kimden yüz buluyoorsa ona gidiyor genelde çocuklarbizimki de öyle çok huy değiştiriyorlarBen gündüzleri görmüyorum ama evde her yeri dağırıyor özellikle baharatları döküp duruyor :) yanında olsam kafayı yerim herhalde resimlerde bile sakin kalmaya çalışıyorum
Gece de benle uğraşıyor işte ben çok izin vermiyorum yapınca hemen anneannesine kaçıyor :)
Ayyy içim kıyıldı kızlar yaah karnım öttü bütün gün![]()
Kimden yüz buluyoorsa ona gidiyor genelde çocuklarbizimki de öyle çok huy değiştiriyorlar
İşte acıktığım için ötüyorBen acıkmadım ama benim de ötüyor sabahtan beri![]()
Ayyyy çok sevindim yaaaahhhKizlar benim tahlilerim bomba gibi hashimatom bile dengelenmis d vitamini eksik biraz oda cok deil artik koruma donemine girdik boyuma gore kilom normal artik dedi daha fazla verme drdi sasirdim normal seviye cikti artik koruyacam kilomu geri almamam icin dikkat edicem zaten dikkat ediyordum o baska mesele herseyden 1 veya 2 kasik olmak sartiyla yiyebilirsin dedi ben dinlermiyim hayir tabiki de![]()
7 Mart 2021 de demişimBir de şu kilo işini çözersek.bakmayın kilo aldığıma. Artık irademi tutabiliyorum ve yaza kadar 60 kg olup minnak bir kız olacağım inşallah![]()
iftar çok geç o yüzden erken saatlerde tartılın ki liste yetişsin.Kizlar ramazanda yine sabah mi tartilacagiz acaba bilgisi olan var mı
Tamam kaptanım öğleden sonra üç uygunmudur acaba cuma günüiftar çok geç o yüzden erken saatlerde tartılın ki liste yetişsin.
Saol canim benim evet haklisin o konuda artik herseyden az miktarda yiyebilicem yasim 41 canim mayista 42 olucam allah nasip ederseAyyyy çok sevindim yaaaahhhsağlık çok önemli ya yaş kaç bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra çok önemli bu tarz hormon dengesizlikleri