Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli birsey yoktur

Muhtemelen midesini üşüttü açık havada uyudu ben de üstünü örtmedim sıcak nasıl olsa diye ondan olduğunu düşünüyorum biraz önce görntülü konuştum iyi gibiydi şükür ama sabah çok ağladım onun o haline bir de bırakıp işe gelmek daha da koymuştu

Bu sıcakta ne usutmesi ki canım,,

kolaylıklar diliyorum canım, inş gönlünüze göre ev bulursunuz
Sağol ablam Allah hepimizin gönlüne göre versin
Selamlar hanımlar maşallah şimdilik artı yok inşallah olmazda anca geldim benim kız rahatsızdı sabah onla uğraştım
Geçmiş olsun canım bende sabah 9 da gittim hastaneye yeni girdim eve benimde bebeğim 2 gündür ateşi çıkıyor doktor normal bu aylarda dedi bide grip var canım kızın ondan öyle halsiz düştü korkutma kendini

Belki de olabilir doğru düzgün hasta olduğunu hatırlamıyorum çok şükür o yüzden haliyle üzüldüm biraz canım :)

akşam yenen meyve diyette çok tehlikeli, meyveni 2 porsiyon olarak gün içine yay ve yanında mutlaka biraz yoğurt ye ya da 1 bardak ayran iç. bitki çayı da yapabilirsin. meyveler asla yalnız yenmez kan şekerini yükseltir ve acıktırır.

kuzuya geçmiş olsun
Sağol ablacım ay bide spiral kontrolüm vardı kaymış çıkarıldı inşallah hamile falan değilimdir herşeyin hayırlısı ama çocuklarım daha küçük kafam almıyor artık rabbim isteyenlere versin mide bulantıları falan oluyor hafiften taktığım için psikolojik olabilirmi acaba

Aaa oyle mi
Ama ben baya su ictim ve de az once yemek yedim kesin 79 falan cikarim :))
Tamam hemen ayarlıyorum

rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum. takma kafana psikolojik de olabilir ewet

*** 10. TAKIM 733. ETAP ***

Mydestinyy (92,9///%)Bildirimde bulunmadı, izinli.
Maviskelebegimm ( 78,9/77,9/1/%1,267)Mezun olmak istiyor.
Eddaak (72,5/72,2/0,3/%0,414)
Pembegomlek (65,3/65,0/0,3/%0,459)
Noisy Girl
(62,0/61,4/0,6/% 0,484)Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı, yüzdesi 2 ye bölündü. Kullanıcı adı değişikliği, eski: Babsy baby
Zerosima(63,3/62,8/0,5/%0,790)
Etabiti (64,3/63,9/0,4/%0,622)

10. Takım Ortalaması: % 0,577

takım içi

Baby Cat (77,9/78)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9

60kiloyum (87,8/)
Fatma_4224 (90,9/89)Yeni üye BT: 1Temmuz 2021 BK: 90,9 H:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…