Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli birsey yoktur
Bu sıcakta ne usutmesi ki canım,,Muhtemelen midesini üşüttü açık havada uyudu ben de üstünü örtmedim sıcak nasıl olsa diye ondan olduğunu düşünüyorum biraz önce görntülü konuştum iyi gibiydi şükür ama sabah çok ağladım onun o haline bir de bırakıp işe gelmek daha da koymuştu
Benim motivem kaçtıSizinle birlikte daha da çok motive olacagım :)
Sağol ablam Allah hepimizin gönlüne göre versinkolaylıklar diliyorum canım, inş gönlünüze göre ev bulursunuz
Geçmiş olsun canım bende sabah 9 da gittim hastaneye yeni girdim eve benimde bebeğim 2 gündür ateşi çıkıyor doktor normal bu aylarda dedi bide grip var canım kızın ondan öyle halsiz düştü korkutma kendiniSelamlar hanımlar maşallah şimdilik artı yok inşallah olmazda anca geldim benim kız rahatsızdı sabah onla uğraştım
iyidir gönlünü ferah tutValla patronum şehir dışında diye işe gelmek zorunda kaldım annem iyi olduğunu söyledi belki ben üzülmeyeyim diye belki gerçek bilemiyorum tabi akşam olsa da kuzuma kavuşsam diye bekliyorum kaptanım
Bu sıcakta ne usutmesi ki canım,,
Sağol ablam Allah hepimizin gönlüne göre versin
Geçmiş olsun canım bende sabah 9 da gittim hastaneye yeni girdim eve benimde bebeğim 2 gündür ateşi çıkıyor doktor normal bu aylarda dedi bide grip var canım kızın ondan öyle halsiz düştü korkutma kendini
akşam yenen meyve diyette çok tehlikeli, meyveni 2 porsiyon olarak gün içine yay ve yanında mutlaka biraz yoğurt ye ya da 1 bardak ayran iç. bitki çayı da yapabilirsin. meyveler asla yalnız yenmez kan şekerini yükseltir ve acıktırır.Kaptanım ben verdim kilo ama sabaha karşı ve gece okdar susadimki çok su içtim yoksa rahat yarım kilo verdim çok zorlanıyorum akşam çok meyve yiyiyorum adepte olamıyorum akşam 5 e yayuruyuslerim düzenli 10 12 bin adim arası mutlaka yapıyorum. Bugün tekrar kendimi motivasladim
Gecen cuma 72.5
-300
iyidir gönlünü ferah tut
ah bu erkeklerOo çok güzel vermişsin bir hafta da
Başlangıç kilon nedir
Kiraz sapı da yaptım temizledim kurusun diye attım. Bizim herif kendi çöpünü kaldırıp atmaz onları çöpe atmış.
gel ben bi oklavaHadi yin kızlar gaz verelim birbirimize yaaaaahhhh toplayın beniiiii
bu azimle çok kısa sürede hedefine ulaşırsın25 Mayıs da 95.8 dim
18 Hazirana kadar 3.300 verdim
Geçen hafta 1.600 verdim
Bu hafta 1.900 verdim şuan güncel kilom 89.0
hüplet hüplet aferim başında saç kalmıcak kız yolunmaktanYok ben akşam sosisli sandviç yemiştimondan. Normalde su sevmem ben
Patatesli yumurtayida hüplet tim bugün ayyyyyy
Acı iyidir ye hiç bisi olmaz canım
kuzuya geçmiş olsunSağol ablam Allah hepimizin gönlüne göre versin
Geçmiş olsun canım bende sabah 9 da gittim hastaneye yeni girdim eve benimde bebeğim 2 gündür ateşi çıkıyor doktor normal bu aylarda dedi bide grip var canım kızın ondan öyle halsiz düştü korkutma kendini
Sağol ablacım ay bide spiral kontrolüm vardı kaymış çıkarıldı inşallah hamile falan değilimdir herşeyin hayırlısı ama çocuklarım daha küçük kafam almıyor artık rabbim isteyenlere versin mide bulantıları falan oluyor hafiften taktığım için psikolojik olabilirmi acabakuzuya geçmiş olsun
Aaa oyle mibabym listeye girebilmen için 6 ayın dolması gerekiyor evet kontrol ederim tekrar.
ama en önemlisi 2 hafta üst üstte kurallara uygun tartı bildirmen, günün tarihi ve kullanı adı ile. bugün tekrar tartıl ve kurallara uygun bildirim yap ki son 2 bildirimin kurallara uygun olsun. bugün artı gelmen önemli değil zaten listeye giremiyorsun mutlaka tekrar tartıl ve foto çek
rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum. takma kafana psikolojik de olabilir ewetSağol ablacım ay bide spiral kontrolüm vardı kaymış çıkarıldı inşallah hamile falan değilimdir herşeyin hayırlısı ama çocuklarım daha küçük kafam almıyor artık rabbim isteyenlere versin mide bulantıları falan oluyor hafiften taktığım için psikolojik olabilirmi acaba