Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gayet güzel bir başlangıç

Kesinlikle bende öyle dusunuyorum sağlık oldukdan sonra herşey yoluna girer inşallah :))

Monim ben takima girebiliyor muyum acaba?
6 Ay gecmeliydi diye hatirliyorum
1 ocakta mezun olduysam oluyor galiba
Gayet istikrarli da gidiyorum ne dersin
Benim icin fark etmez takim ici de listede de her turlu dikkatliyim
babym listeye girebilmen için 6 ayın dolması gerekiyor evet kontrol ederim tekrar.
ama en önemlisi 2 hafta üst üstte kurallara uygun tartı bildirmen, günün tarihi ve kullanı adı ile. bugün tekrar tartıl ve kurallara uygun bildirim yap ki son 2 bildirimin kurallara uygun olsun. bugün artı gelmen önemli değil zaten listeye giremiyorsun mutlaka tekrar tartıl ve foto çek

Bol su yeşil çay ve kiraz sapı çayı öneririm kiraz sapını sabah aç karnına birde akşam yemeğinden önce aç karnına cok faydası oluyor ödem konusunda birde bol su ben bu hafta cok fayda gordum
Ben de yeşil çay kayısı çayı ananaslı Hindistan cevizi yağlı çay içiyorum sindirimle ilgili sıkıntılar oluyor bazen iyi geliyor

Ben de yeşil çay kayısı çayı ananaslı Hindistan cevizi yağlı çay içiyorum sindirimle ilgili sıkıntılar oluyor bazen iyi geliyor
Valla ben kiraz saplı çayı daha bu hafta keşfettim önceki hafta 1.600 vermiştim bu hafta hem yediklerimle beraber kiraz sapı çok iyi geldi sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz bu hafta da hindiba kahvesi kullanmaya başladım metopolizma hızlandırma etkisi varmış bakalım haftaya güzel sonuclar alırsam faydası olmuş demektir

Yeşil çayı poşetli almıyorum Migros da 100 Gr 10 TL'ye satılıyor gittim paket halinde ondan aldım yeşil çayın poşetlisi hiç hosuma gitmiyor eger yakınızda varsa migros ordan alabilirsin kutu içerisinde gerçek den onunda faydası olduğunu dusunuyorum

Kaptanım ben verdim kilo ama sabaha karşı ve gece okdar susadimki çok su içtim yoksa rahat yarım kilo verdim çok zorlanıyorum akşam çok meyve yiyiyorum adepte olamıyorum akşam 5 e ya yuruyuslerim düzenli 10 12 bin adim arası mutlaka yapıyorum. Bugün tekrar kendimi motivasladim
Gecen cuma 72.5
-300

Eklentiler

• IMG_20210702_082240.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 22
Oo çok güzel vermişsin bir hafta da
Başlangıç kilon nedir

Kiraz sapı da yaptım temizledim kurusun diye attım. Bizim herif kendi çöpünü kaldırıp atmaz onları çöpe atmış.

Evet ya susuz olmiyor sıcak oluyor evler klimada olsa insan içiyor ister istemez

Bende dün biraz acı yedim diye bugün sancısını çekiyorum

Başlangıç kilon nedir

Kiraz sapı da yaptım temizledim kurusun diye attım. Bizim herif kendi çöpünü kaldırıp atmaz onları çöpe atmış.
25 Mayıs da 95.8 dim
18 Hazirana kadar 3.300 verdim
Geçen hafta 1.600 verdim
Bu hafta 1.900 verdim şuan güncel kilom 89.0

Evet ya susuz olmiyor sıcak oluyor evler klimada olsa insan içiyor ister istemez

Bende dün biraz acı yedim diye bugün sancısını çekiyorum
Yok ben akşam sosisli sandviç yemiştim ondan. Normalde su sevmem ben
Patatesli yumurtayida hüplet tim bugün ayyyyyy
Acı iyidir ye hiç bisi olmaz canım

Canım marketler de kiraz saplı çay var poşet cay ama yine de tadı cok guzel tavsiye ederim
Başlangıç kilon nedir

Valla patronum şehir dışında diye işe gelmek zorunda kaldım annem iyi olduğunu söyledi belki ben üzülmeyeyim diye belki gerçek bilemiyorum tabi akşam olsa da kuzuma kavuşsam diye bekliyorum kaptanım
Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli birsey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…