gayet güzel bir başlangıçSabah
muzlu yulaflı pankek yağsız unsuz şekersiz
1 adet Domates
1 adet salatalık
1 adet kapya biber
Akşam
3 yemek kaşığı ince bulgurlu bol sebzeli salata
2 yemek kaşığı sebzeli tavuk göğsü
3 yemek kaşığı közlenmiş sebzeli patlıcan
2kepçe mercimek çorbası
1 bucuk litre su içtim uyuyana kadar 1 litre daha su tüketeceğim ve bir bardak yeşil çay içeceğim
2 oğun yaptım öğle yemeği yemedim
geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl daha iyidir inşSelamlar hanımlar maşallah şimdilik artı yok inşallah olmazda anca geldim benim kız rahatsızdı sabah onla uğraştım
Kesinlikle bende öyle dusunuyorum sağlık oldukdan sonra herşey yoluna girer inşallah :))çok minnaksın henüz kuzum, bebiş de gelir vakti saati gelince hayırlısıyla merak etme.sen daha bebeksin, bu kadar erken yıpratma kendini
tekrar hoşgeldin, azimle çok kısa sürede kilolarından kurtulacağına eminim. hadi bismillah
Kendi azmimle kilo veriyordum diyet tarzı beraber motive olacagım kişiler arıyordum ve sizi buldum cok mutluyum hep birlikte güzel eksilere inşallahgayet güzel bir başlangıç
babym listeye girebilmen için 6 ayın dolması gerekiyor evet kontrol ederim tekrar.Monim ben takima girebiliyor muyum acaba?
6 Ay gecmeliydi diye hatirliyorum
1 ocakta mezun olduysam oluyor galiba
Gayet istikrarli da gidiyorum ne dersin
Benim icin fark etmez takim ici de listede de her turlu dikkatliyim
geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl daha iyidir inş
Ben de yeşil çay kayısı çayı ananaslı Hindistan cevizi yağlı çay içiyorum sindirimle ilgili sıkıntılar oluyor bazen iyi geliyorBol su yeşil çay ve kiraz sapı çayı öneririm kiraz sapını sabah aç karnına birde akşam yemeğinden önce aç karnına cok faydası oluyor ödem konusunda birde bol su ben bu hafta cok fayda gordum
Valla ben kiraz saplı çayı daha bu hafta keşfettim önceki hafta 1.600 vermiştim bu hafta hem yediklerimle beraber kiraz sapı çok iyi geldi sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz bu hafta da hindiba kahvesi kullanmaya başladım metopolizma hızlandırma etkisi varmış bakalım haftaya güzel sonuclar alırsam faydası olmuş demektirBen de yeşil çay kayısı çayı ananaslı Hindistan cevizi yağlı çay içiyorum sindirimle ilgili sıkıntılar oluyor bazen iyi geliyor
Yeşil çayı poşetli almıyorum Migros da 100 Gr 10 TL'ye satılıyor gittim paket halinde ondan aldım yeşil çayın poşetlisi hiç hosuma gitmiyor eger yakınızda varsa migros ordan alabilirsin kutu içerisinde gerçek den onunda faydası olduğunu dusunuyorumBen de yeşil çay kayısı çayı ananaslı Hindistan cevizi yağlı çay içiyorum sindirimle ilgili sıkıntılar oluyor bazen iyi geliyor
Kaptanım ben verdim kilo ama sabaha karşı ve gece okdar susadimki çok su içtim yoksa rahat yarım kilo verdim çok zorlanıyorum akşam çok meyve yiyiyorum adepte olamıyorum akşam 5 e ya@MydestinyyEddaak Zerosima @Etabiti
kızlar artıları temizlemek ve eksi gelmek için neler yaptınız?
açıklamalarınızı bekliyorum, yarın tartı da eksi gelip telafi ettiğinizi düşünmek istiyorum..
Oo çok güzel vermişsin bir hafta daValla ben kiraz saplı çayı daha bu hafta keşfettim önceki hafta 1.600 vermiştim bu hafta hem yediklerimle beraber kiraz sapı çok iyi geldi sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz bu hafta da hindiba kahvesi kullanmaya başladım metopolizma hızlandırma etkisi varmış bakalım haftaya güzel sonuclar alırsam faydası olmuş demektir
Evet ya susuz olmiyor sıcak oluyor evler klimada olsa insan içiyor ister istemezKaptanım ben verdim kilo ama sabaha karşı ve gece okdar susadimki çok su içtim yoksa rahat yarım kilo verdim çok zorlanıyorum akşam çok meyve yiyiyorum adepte olamıyorum akşam 5 e yayuruyuslerim düzenli 10 12 bin adim arası mutlaka yapıyorum. Bugün tekrar kendimi motivasladim
Gecen cuma 72.5
-300
25 Mayıs da 95.8 dimOo çok güzel vermişsin bir hafta da
Başlangıç kilon nedir
Kiraz sapı da yaptım temizledim kurusun diye attım. Bizim herif kendi çöpünü kaldırıp atmaz onları çöpe atmış.
Yok ben akşam sosisli sandviç yemiştimEvet ya susuz olmiyor sıcak oluyor evler klimada olsa insan içiyor ister istemez
Bende dün biraz acı yedim diye bugün sancısını çekiyorum
Oo çok güzel vermişsin bir hafta da
Başlangıç kilon nedir
Kiraz sapı da yaptım temizledim kurusun diye attım. Bizim herif kendi çöpünü kaldırıp atmaz onları çöpe atmış.
Hoşgeldin iz çok iyi kilo verimi tebrikler. Motivem varken bütün kilonu ver vallahi25 Mayıs da 95.8 dim
18 Hazirana kadar 3.300 verdim
Geçen hafta 1.600 verdim
Bu hafta 1.900 verdim şuan güncel kilom 89.0
Çok geçmiş olsun canm inşallah önemli birsey yokturValla patronum şehir dışında diye işe gelmek zorunda kaldım annem iyi olduğunu söyledi belki ben üzülmeyeyim diye belki gerçek bilemiyorum tabi akşam olsa da kuzuma kavuşsam diye bekliyorum kaptanım
Hoşgeldin iz çok iyi kilo verimi tebrikler. Motivem varken bütün kolonu ver vallahi
Vallahi inanır mısın eskiden hiç inancım yokdu kilo vermeye ama şu 5 haftadır
Sen yapacaksın Fatma diye diye kendimi motive ediyorum biliyorum başaracagım. Şuan kilolu oldugum için ilk başlarda fazla gidiyor sanırım
Sizinle birlikte daha da çok motive olacagım :)Hoşgeldin iz çok iyi kilo verimi tebrikler. Motivem varken bütün kilonu ver vallahi