İsmim Fatma
20 yaşındayım
1.56 boyum var
Ev hanımıyım
Hanhangi bir işde çalışmıyorum
Emzirmiyorum
Çocugum yok
Çocukluğumdan beri hep kilolu bir yapım vardı son 2 bucuk yıldır guatr rahatsızlığım oldugunu öğrendim baya zayıf çalışıyormuş 4 senedir de kiloluyum 70 den 96 ya kadar cıktım.
Kilo vermeyi hem kendi sağlıgım için hemde daha rahat gebe kalabilmek için veriyorum.
20 yaşındayım 4 yıla yakındır evliyim boyum 1.56 orantılı bir vücudum var kilo verirken bütün vucud dan veriyorum sanırım yeterli.
Her hangi bir takımda yarışmadım 5 sene once diyetisyen eşliğinde zayıflıyordm sonra bıraktım isim değişikliği yapmadım hiç bu isimle de kalırım sorun yok.
Başlangıç kilom:95.8
Şuanki kilom: 90.9
Hedef kilom:65
Yarın tartı gunum inşallah güzel eskiler kaybetmişimdir genelde Leslie yapıyorum 45 dk 1 saat eger cok yürüyüş yaptıysam 30 dK kadar Leslie yapabiliyorum yada ev işleri coksa yine 38 dklık yapmaya çalışıyorum hafta da bir gun ara veriyorum.
Bu puanlamayı kendimiz mi yapıyoruz acaba yarışma için
Hoşbuldum teşekkür ederim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlarla tanışmak beni mutlu ediyorhoşgeldin aramıza
Tamamdır bugün yaptıgım sporla başlayabilirim oyleyseBirinci sayfada yaptığın sporlar için puanlamalar var sende yaptığın sporlarıordaki puanlamalara göre yazabilirsin :)
Hoşbuldum teşekkür ederim sizin gibi iyi niyetli güzel insanlarla tanışmak beni mutlu ediyordaha fazla motive olacagıma inanıyorum
Tamamdır bugün yaptıgım sporla başlayabilirim oyleyse
Bol su yeşil çay ve kiraz sapı çayı öneririm kiraz sapını sabah aç karnına birde akşam yemeğinden önce aç karnına cok faydası oluyor ödem konusunda birde bol su ben bu hafta cok fayda gordumEki Görüntüle 2881240
Kızlar geçen cuma 65. 3 tüm
Bu cuma -300
Ama pzt de 65 i görmüştüm.
Muhtemelen ödem.
Bol su yeşil çay ve kiraz sapı çayı öneririm kiraz sapını sabah aç karnına birde akşam yemeğinden önce aç karnına cok faydası oluyor ödem konusunda birde bol su ben bu hafta cok fayda gordum
kolaylıklar diliyorum canım, inş gönlünüze göre ev bulursunuzAynen kimsecikler yok bizde taşınıcaz ev arıyoruz bi yandan çocuklar sürekli uyuyasım var ya
çok minnaksın henüz kuzum, bebiş de gelir vakti saati gelince hayırlısıyla merak etme.İsmim Fatma
20 yaşındayım
1.56 boyum var
Ev hanımıyım
Hanhangi bir işde çalışmıyorum
Emzirmiyorum
Çocugum yok
Çocukluğumdan beri hep kilolu bir yapım vardı son 2 bucuk yıldır guatr rahatsızlığım oldugunu öğrendim baya zayıf çalışıyormuş 4 senedir de kiloluyum 70 den 96 ya kadar cıktım.
Kilo vermeyi hem kendi sağlıgım için hemde daha rahat gebe kalabilmek için veriyorum.
20 yaşındayım 4 yıla yakındır evliyim boyum 1.56 orantılı bir vücudum var kilo verirken bütün vucud dan veriyorum sanırım yeterli.
Her hangi bir takımda yarışmadım 5 sene once diyetisyen eşliğinde zayıflıyordm sonra bıraktım isim değişikliği yapmadım hiç bu isimle de kalırım sorun yok.
Başlangıç kilom:95.8
Şuanki kilom: 90.9
Hedef kilom:65
Yarın tartı gunum inşallah güzel eskiler kaybetmişimdir genelde Leslie yapıyorum 45 dk 1 saat eger cok yürüyüş yaptıysam 30 dK kadar Leslie yapabiliyorum yada ev işleri coksa yine 38 dklık yapmaya çalışıyorum hafta da bir gun ara veriyorum.