Benimki inattır kilo alırım diye yemezOooo dedikoduya gel. Benim midem niye bu kadar çabuk büyüdü acaba
Cikolari bana yollayabilirsinBu surecte şunu anladim insan acliktan ölmüyormuş aksine daha saglikli oluyormus. Canim hicbisey cekmiyor artik. Eskiden canim ne çekerse alir doldururdum cok cabukta biterdi. 5 aydir canimhic cekmedi bir ara cekiyordu yalan soyleyemem ama irademi kirmayi ogrendim. Esim benim yemem icin cikolata getiriyor elimin tersiyle itiyorum. Aksama kadar gozumun onunde dursada bir kez bile birparca agzima atayim demiyorum.size yeminle. Cikolatanin yerine marulu tercih ederim okadar diyeyim size .bana sebze versinler aksama kadar yerim. O kadar alistim yani.
Yollarim vallahi hepsi senin olsunCikolari bana yollayabilirsin
Galina bu pandemi surecinde ozledigim tek sey oldu oda kuaförbugün dışarıda işim vardı. kuaföre falan gittim, çarşıya gittim. çok yorulmuşum. gelince az oturdum sonra 2 saat uyumuşum.
Şimdi Çayırova ya alistınız miT500 burda yok onu bilmiyorum. Simdi tren de kalmadı :)
canının abur cuburu istememesi, gereksiz yere yeme isteğinin olmaması çok güzel. ama şunu söyleyeyim canım: insan sadece suyla ve sebzeyle yaşayamaz. bir süre sonra vücudunu hasta eder. sen 1.85 boyunda bir insansın. zaten yağ kalmadı bedeninde. hergün düzenli olarak belli miktarda protein, sebze, salata, meyve, sağlıklı yağ ve sağlıklı karbonhidrat almalısın.Bende butun gun alisveristeydim sabah pazar alisverisi baya yurudum geldim dinlenmeden aylik alisverise ciktim 2 saat ordan. Sonra tekrar geldim esyalari biraktim geri carsiya yurudum 2 saatte magaza magaza dolastim birde ordan yurudum aksam girdim eve toplam 30.000 adimi gecmis baya gecmis hemde rekor kirdim bugün bide ac ciktim alisverise aslinda hic acikmiyorum inananin artikyemek bileonsanin aklina gelmiyor tek dayanamadigim su 5 litreye yakin su tuketiyorum yemek aklimda bile yok bazen diyorumki aaa yemek yemem lazimmis diyorum meyveyle geciştiriyorum cok yanlis aman yapmayin canim ben acikmadigim icin yemiyorum cok sukur rabbim dayanma gucu veriyor. Yesil cay kahve tuketiyorum o galiba beni tok tutan acikmamamin sebebi
Haklisin canimcanının abur cuburu istememesi, gereksiz yere yeme isteğinin olmaması çok güzel. ama şunu söyleyeyim canım: insan sadece suyla ve sebzeyle yaşayamaz. bir süre sonra vücudunu hasta eder. sen 1.85 boyunda bir insansın. zaten yağ kalmadı bedeninde. hergün düzenli olarak belli miktarda protein, sebze, salata, meyve, sağlıklı yağ ve sağlıklı karbonhidrat almalısın.
ayrıca 30.000 adım çok fazla bir yürüyüş. okuyunca çok cazip geldi ama, sağlık yönünden bakarsan eğer kalp sağlığın için maksimum 15.000 adım yeterli. sen zaten zayıfladın. sana 10.000 adım bile çok ideal. fazla spor iyi bir şey değil, kalbi zorlar. bunu sakın unutma.
eğer iştahını çok kesiyorsa, o içecekleri daha az içebilirsin.
Nasılsın alisabildin mi?T500 burda yok onu bilmiyorum. Simdi tren de kalmadı :)
Bir türlü dirayetli oluyamiyorum kilo veremiyorum düzenli bir sekilde yapsam verebilecegimi biliyorum ama yapamıyorum sen nasıl verdin bu 40 kiloyu kendini nasıl motive ettin benimde ihtiyacım var çünküBu surecte şunu anladim insan acliktan ölmüyormuş aksine daha saglikli oluyormus. Canim hicbisey cekmiyor artik. Eskiden canim ne çekerse alir doldururdum cok cabukta biterdi. 5 aydir canimhic cekmedi bir ara cekiyordu yalan soyleyemem ama irademi kirmayi ogrendim. Esim benim yemem icin cikolata getiriyor elimin tersiyle itiyorum. Aksama kadar gozumun onunde dursada bir kez bile birparca agzima atayim demiyorum.size yeminle. Cikolatanin yerine marulu tercih ederim okadar diyeyim size .bana sebze versinler aksama kadar yerim. O kadar alistim yani.
Canim ben bebek sahibi olmayi planliyorum o yuzden ilk tedavim kilolarim yuzunden tutmadi ikinciye daha odaklandigim icin ben kilo verme surecimde ruyalarimda hep bebek goruyordum bu beni dahada hirslandiriyordu kendi goruntumdende rahatsiz oluyordum. bir hedef koyarsan kendine odaklanirsin ve hirsin artar basaracagim yapacagim de herzaman. Aynaya bak once suanki goruntune bak ve deki bu kilolar gidecek ben ozelim de ve hedef koy once evdeki aburcuburlari cope at. Hic bisey birakma evde bu senin hedefini baslatmana yardimci olacak. Sakin basaramam deme basaricam de eskiden giydigin suan sana olmayan elbisenin birini al veya tisortun ve deki kendine 3 dort ay sonra ben bunun icine giricem de hirslanBir türlü dirayetli oluyamiyorum kilo veremiyorum düzenli bir sekilde yapsam verebilecegimi biliyorum ama yapamıyorum sen nasıl verdin bu 40 kiloyu kendini nasıl motive ettin benimde ihtiyacım var çünkü
Bende geçen cilt bakımına gittim ilk kez dünya vqrmis dedimGalina bu pandemi surecinde ozledigim tek sey oldu oda kuaför
Rabbim nasip etsin canım sanaCanim ben bebek sahibi olmayi planliyorum o yuzden ilk tedavim kilolarim yuzunden tutmadi ikinciye daha odaklandigim icin ben kilo verme surecimde ruyalarimda hep bebek goruyordum bu beni dahada hirslandiriyordu kendi goruntumdende rahatsiz oluyordum. bir hedef koyarsan kendine odaklanirsin ve hirsin artar basaracagim yapacagim de herzaman. Aynaya bak once suanki goruntune bak ve deki bu kilolar gidecek ben ozelim de ve hedef koy once evdeki aburcuburlari cope at. Hic bisey birakma evde bu senin hedefini baslatmana yardimci olacak. Sakin basaramam deme basaricam de eskiden giydigin suan sana olmayan elbisenin birini al veya tisortun ve deki kendine 3 dort ay sonra ben bunun icine giricem de hirslan
Amin canim insallahRabbim nasip etsin canım sana
insallah yarından itibaren herzamankinden daha dikkatli olucam yemek gördüğümde özellikle tatlı hayır diyebilmeyi öğrenecemCanim ben bebek sahibi olmayi planliyorum o yuzden ilk tedavim kilolarim yuzunden tutmadi ikinciye daha odaklandigim icin ben kilo verme surecimde ruyalarimda hep bebek goruyordum bu beni dahada hirslandiriyordu kendi goruntumdende rahatsiz oluyordum. bir hedef koyarsan kendine odaklanirsin ve hirsin artar basaracagim yapacagim de herzaman. Aynaya bak once suanki goruntune bak ve deki bu kilolar gidecek ben ozelim de ve hedef koy once evdeki aburcuburlari cope at. Hic bisey birakma evde bu senin hedefini baslatmana yardimci olacak. Sakin basaramam deme basaricam de eskiden giydigin suan sana olmayan elbisenin birini al veya tisortun ve deki kendine 3 dort ay sonra ben bunun icine giricem de hirslan