Sporlada destekle hic sevmiyorsan bile buladik makinasina tutunarak otur kalk 20 ile basla sonra zaten yukseltirsin. Sandalyede otururken ayaklarini karnina cek birak bunuda en azla basla hergun yapsanda 4 gun yap bunlar bile cok etkili cocugun var galiba allah bagisladin nu sana onunla evde kovalamaca oyna kosustur evde bunlar bile spor duvara yaslan otur kalk al iste spor ev isi bile spor benim evim 4. Katta asonsor kullanmiyorum hala alusverise bile gitsem merdivenlerden cikariyorum . Carsidan uzak bizimbulundugumuz site toplu tasima kullanmiyorum yuruyerek gidip geliyorum biraz zaman aliyor varmak carsiya ama kendimle gururduyuyorum spor oluyor yurumek. Gece yataga yattiginda havafa bisiklet cevir bunu aliskanlik haline getirirsen kendindeki degisikleri aynafa 15 gunsonra gorursun zaten. Cocugunla muzigi ac dans et al onu kucagina birlikte oynayin basen ve bacak icin cok faydali dans. Hic yapmiyorsan 100 kre kalcani saga sola salla bunu her yemkten sonra yap lutfen olurmu kalcanin erime basladigini goruceksin duzenli yapinca