Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Good morning

Eklentiler

• 806b0b057d08922a2995839329aff97b.jpg
    806b0b057d08922a2995839329aff97b.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 24
Saat 18.00 gibi 1 kase mercimek corbasi yedim baska da bir sey yok :)

Deneyecegim :) Ama Turk kahvesini de sekersiz icemiyomm
Şekersiz bende çok sevemedim, şekerlede içemiyorum , oysa öteki kahveye ne süt ne şeker atarım, sade kapkara severim

Canım felaket çekiyor direnmeye çalışıyorum fazlalıklar acilen gitmeli eltim izine gelecek onun yanında şişko olmak istemiyorum kendi çıtı pıtı biri ama tabiki öyle olmak için ameliyat oldu 100 kilo üstüydü kimseyede demiyor zayıflamak için midemde yara vardı diyor öyle olsa yarayı alırlar mideyi niye alıyorlar 😅😅haksızmıyım 😛
Benimkide safra kesesinden taş aldırmış 😂😂😂

Açık ve net birileri zayıflamak için oldun deyince triplere giriyor 🤣🤣eşim diyor sende onun gibi ameliyat olursun özenirsin falan dedim ben ameliyat olsam bi deri bi kemik kalırım o kadar da aşırı bi kilom yok o sadece kilosu aşırı olanlara yapılıyor diye biliyorum Ayy eltim şimdide yemek yemiyor kahveyle ölecek bana yedirmeye çalışıyor (iç sesim "çakal") diyor ona 🤣🤣
Kız valla aynısı, sofrada tabağına normal alır, bir, iki lokmadan sonrası ziyan olur, güya milletin gözünü boyayacak. Bize gelince yiyinde yiyin

Kız valla aynısı, sofrada tabağına normal alır, bir, iki lokmadan sonrası ziyan olur, güya milletin gözünü boyayacak. Bize gelince yiyinde yiyin
He valla abla bizimkide aynı geçen sene izine geldiğinde restorana gittik yemek söyliycez bu diyor ayrı getirmeyin bir tabak getirin birlikte yeriz yani belki ben yicem kızım var benle birlikte yicek artı bide hamileydim ay ben şok oldum ama garson getirince ayrı porsiyonlar ikimize ağzında geveledi ikimiz birlikte yeriz demiştim ama çok cimri aşırı hemde bir çöpünü bile bırakmaz hiç bilmiyor zerre kadar umrumda da değil

X