Basarirsin kendine guven ve inan asla kimseye taviz verme en yakin arkadasinda olsa bir lokmadan bisey cikmaz diyenlere asla inanma kirilacaklarmi kirilsinlar bossver onemli olan sensin senin sağlığın ve almadigin bir lokma o kadar gurur veriyorki sana inan hirs geliyor hayir dedigin an kalorili yiyeceklere gerisi gelir zaten. Yeterki yilma kilon takilir iner cikar hic sorun etme ve asla birakma benim defalarca takildi 15 gun aynikiloda kaldigimi bilirim pes etmedim hic ic sesimye dedikce ben ic sesimi duymamazliktan geldim sende oyle yap. Yaparsin basarirsin bunu hic unutmainsallah yarından itibaren herzamankinden daha dikkatli olucam yemek gördüğümde özellikle tatlı hayır diyebilmeyi öğrenecem
Sporlada destekle hic sevmiyorsan bile buladik makinasina tutunarak otur kalk 20 ile basla sonra zaten yukseltirsin. Sandalyede otururken ayaklarini karnina cek birak bunuda en azla basla hergun yapsanda 4 gun yap bunlar bile cok etkili cocugun var galiba allah bagisladin nu sana onunla evde kovalamaca oyna kosustur evde bunlar bile spor duvara yaslan otur kalk al iste spor ev isi bile spor benim evim 4. Katta asonsor kullanmiyorum hala alusverise bile gitsem merdivenlerden cikariyorum . Carsidan uzak bizimbulundugumuz site toplu tasima kullanmiyorum yuruyerek gidip geliyorum biraz zaman aliyor varmak carsiya ama kendimle gururduyuyorum spor oluyor yurumek. Gece yataga yattiginda havafa bisiklet cevir bunu aliskanlik haline getirirsen kendindeki degisikleri aynafa 15 gunsonra gorursun zaten. Cocugunla muzigi ac dans et al onu kucagina birlikte oynayin basen ve bacak icin cok faydali dans. Hic yapmiyorsan 100 kre kalcani saga sola salla bunu her yemkten sonra yap lutfen olurmu kalcanin erime basladigini goruceksin duzenli yapincainsallah yarından itibaren herzamankinden daha dikkatli olucam yemek gördüğümde özellikle tatlı hayır diyebilmeyi öğrenecem
inşallah azimli olacam yılmayacam bazen o kadar zor geliyorki ama herkes zayıflıyor bendezayıflayabilirim bi 5 kilo vrdim zatrn dahasinida verebilirimBasarirsin kendine guven ve inan asla kimseye taviz verme en yakin arkadasinda olsa bir lokmadan bisey cikmaz diyenlere asla inanma kirilacaklarmi kirilsinlar bossver onemli olan sensin senin sağlığın ve almadigin bir lokma o kadar gurur veriyorki sana inan hirs geliyor hayir dedigin an kalorili yiyeceklere gerisi gelir zaten. Yeterki yilma kilon takilir iner cikar hic sorun etme ve asla birakma benim defalarca takildi 15 gun aynikiloda kaldigimi bilirim pes etmedim hic ic sesimye dedikce ben ic sesimi duymamazliktan geldim sende oyle yap. Yaparsin basarirsin bunu hic unutma
Zaten günde 45 dakika leslie yapmaya çalısıyorum dışarı çıkabilirsem yürüyüşte yapıyorum bebekten fırsat bulursam emziriyorumda bölgesel hareketlerde ekleyebilirsem insallah dediklerini yapmaya çalısıcam beni motive ettigin icin tesekkur ederim insallah aynaya baktigimda bigün istedigim gibi görürüm kendimiSporlada destekle hic sevmiyorsan bile buladik makinasina tutunarak otur kalk 20 ile basla sonra zaten yukseltirsin. Sandalyede otururken ayaklarini karnina cek birak bunuda en azla basla hergun yapsanda 4 gun yap bunlar bile cok etkili cocugun var galiba allah bagisladin nu sana onunla evde kovalamaca oyna kosustur evde bunlar bile spor duvara yaslan otur kalk al iste spor ev isi bile spor benim evim 4. Katta asonsor kullanmiyorum hala alusverise bile gitsem merdivenlerden cikariyorum . Carsidan uzak bizimbulundugumuz site toplu tasima kullanmiyorum yuruyerek gidip geliyorum biraz zaman aliyor varmak carsiya ama kendimle gururduyuyorum spor oluyor yurumek. Gece yataga yattiginda havafa bisiklet cevir bunu aliskanlik haline getirirsen kendindeki degisikleri aynafa 15 gunsonra gorursun zaten. Cocugunla muzigi ac dans et al onu kucagina birlikte oynayin basen ve bacak icin cok faydali dans. Hic yapmiyorsan 100 kre kalcani saga sola salla bunu her yemkten sonra yap lutfen olurmu kalcanin erime basladigini goruceksin duzenli yapinca
Muhtesemsin iste bu 5 kilo vermissin bile gerisitakir takir gelecek yetrki yilmainşallah azimli olacam yılmayacam bazen o kadar zor geliyorki ama herkes zayıflıyor bendezayıflayabilirim bi 5 kilo vrdim zatrn dahasinida verebilirim
Canim benim herzaman motive ederim basaracaksin biliyorum emziriyormussun bak cok da ac kalma leslie coketkili gercektenZaten günde 45 dakika leslie yapmaya çalısıyorum dışarı çıkabilirsem yürüyüşte yapıyorum bebekten fırsat bulursam emziriyorumda bölgesel hareketlerde ekleyebilirsem insallah dediklerini yapmaya çalısıcam beni motive ettigin icin tesekkur ederim insallah aynaya baktigimda bigün istedigim gibi görürüm kendimi
Hoşgeldin tabi baştaki bilgileri doldur canm keyifle katılabilirsinGunaydin kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Cuma günü mu bilgileri göndermem gerekiyorHoşgeldin tabi baştaki bilgileri doldur canm keyifle katılabilirsin
Canim takim kaptanı görür seni aday olarak eklerYaşınız : 38
Boyunuz: 159
Mesleginiz:-
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayir
Evli/bekar:Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 6 yaşında
Emziriyor musunuz:Hayir
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : Evlendikten sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Aynada gördüğüm görüntüyü hic sevmiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :-
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayir
Şu anki kilonuz: 72.6
Hedef kilonuz:55
Insallah canim hepimiz istediğimiz kilolara kavuşur bir dahada almayız.Canim takim kaptanı görür seni aday olarak ekler
Hoşgeldin umarım en kısa sürede kalıcı olarak ulaşırsın
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | ||||
| - | - | - | ||||
@emxeren | - | - | - | ||||
B Bugunneselibirgun | +120 | +240 | +180 | ||||
| - | - | - | ||||
| +120 | +60 | - | ||||
@Baby Cat | - | - | - | ||||
E Eftalios | - | - | - | ||||
| - | - | - | ||||
@Babsy baby | - | - | - | ||||