- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah
Muhteşem sin
Senin farkında çok güzelGünaydın hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen cuma 81,4
Bu gün 80
Fark 1,4
Yüzde 1,719
Öyle yaptım canm çokta güzeldiTatilde bol bol aktivitilere katil bol bol sabah erken sahil kenarinda yuruyus yap canim valla ben oyle yaptim
süperGünaydın hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen cuma 81,4
Bu gün 80
Fark 1,4
Yüzde 1,719
Hoşgeldin canımSelaaammm kızlar dün geldim tatilden fırtına ile mücadele ettik geldik olsun hava değişikliği bile çok iyi geldi ben herzaman herseye şükrederim ondan tat almaya bakarım. Artık 2 aşı yi olduktan sonra giderim bidaha.
Sizler ne yapıyorsunuz zzz
Günaydın, hayırlı cumalar canlar
Günaydın kızlar
izne çıkabiliyor musun diye kontrol edip cevap vericem kuzum. tartını götürme imkanın var mı?moni kaptanım ben cumartesi günü İzmir’e gidiyorum 1 ay oradayım annemlerdeki tartı bozukmu çalışıyor mu ya da doğru tartıyor mu bilmiyorum ne yapabilirim beni izne ayırabilir misin bu süreçte
geçmiş olsun canım.Şükür diyelim canım dün oğlanla kafa kafaya tokustum gözümde morluk oldu acı var.
geçmiş olsun canım.Bende iyiyim canım
Kansızlık çıktı bende ondan bayılmışım Çok şükür başka bir sıkıntı yok
Canım az yediğin için metabolizma duruyor olabilir miYa kızlar bir haftalık menülerime bakın ben nerde yanlış yapıyorum da hiç gitmiyor en basiti dün öğlen yedim bir daha bişey yemedim misafirliğe bile gitmedim sırf tartı var diye ama verdiğim kilo 100 gr gerçekten çok canım sıkıldı bu hafta full yicem bakalım ne olacak :) cidden moralim bozuluyor