ceycem illa dukan yada baska bişide yapmak zorunda değilsin bak ne güzel bir ara diyetisyene gittin hemde kg verdin yaza kadar istediğin sekle girebilirsin ama azim hareket spor la bak ben 58-59 arasıyım 38 bedene giriyorum ama bana yetmiyor ben 36 beden istiyorum
**10.TAKIM 232.ETAP**
sezilmel(59.3
tutku(61.0) kendi isteğiyle ayrıldı
ceyce(81.4
frangipani(73.3
tecnesyum(87.0
duru81(77.1
dinmeyen (58.7
celudar(80.1/) diskalifiye
daesi(64.5
evet arkadaslar yarın bildirim yapan en az 4-5 kişi olursak bu işi devam ettiririz ama olmazsa takımı kapatırız
aynen katılıyorum ya devam ya tamam diyelim böyle az kişiyle motivasyonsuz yürütemeyiz biz bu işi
kızlar gelen giden yok, o zaman kapatalım biz bu grubu.. biz zaten kendi aramızda bir şekilde motive ederiz birbirimizi.. zaten sene sonu geliyor, işler acayip yoğunlaşacak hiç giremem buralara diye korkuyorum.. akşamları desen ege hep 10.30 - 11.00 civarı uyuyor artık.. sanırım hava karanlık diye sabahları geç kalkıyor, öyle olunca öğlenleri de geç uyuyor ve akşam uykusu kayıyor... o uyuduğunda benim de pilim bitiyor maalesef.. kendimi koltuğa atıyorumm yarım saat tv keyfinden sonra yatıyorum.. çünkü sabah 6.45 uyanıyoruz..
1 ocak itibariyle bizim orda marmara forumda açılan spor salonuna gidicez görümcemle.. inşallah fırsat bulucaz da gidicez, üye olduk çoktan.. pilates yapmak istiyorum.. haftanın 2 günü iş çıkışı direkt spora gitmem lazım aksi takdirde olmaz bu iş.. şu kilolardan çook dertliyim çooook.. ama şundan eminim sporsuz olmaz bu iş.. bütün gün masabaşında oturunca metabolizma yavaşlıyor otomatikman.. hareket şart!!!
kızlar takımı kapattırıyorum...
bir kişi daha yaa bir kişii herkes ne vurdumduymaz saygısız .. haftalardır sizleri bekliyoruz ne sorumsuzmussunuz yaaa
Bir haftada insanın hayatında pek çok şey olabilir. sabahın erken saatlerinden beri acil işlerim vardı ve nete hiç giremedim. Bu nedenle bugün bildirim yapamadım.
"saygısız" kelimesi şahsım için söylenmediyse bile hoş değil.
Grup açık kalsada, kapansa da ben ayrılıyorum.
İyi forumlar.
öncelikle hoş geldin.... ben 5. takım kaptanıyım bu takımı oluşturacak olan ve sizi buraya çağıran kişide şuanda bizim takımda yarışmacı olan arkadaşımız chentiq... mezun olmasına ramak kaldı ama buralardan kopup kilo almak istemediği için aklına kaptanlık yapma fikri geldi ve bizde destekledik... İnşallah takıma katılanların da desteği ile burada güzel sonuçlar elde edeceksiniz...bu takıma kimse gelmeyecek mi ya(( sabah tartıldım kilom 60,3 gr idi...
merhaba, bu konu uzun zamandır pasifmiş sanırım, yeniden aktifleştiririz inşallah tabi verdiğimizi kilolar ile birlikte ...
azıcık kendimi tanıtayım 27 yaşındayım, 1,52 boyunda tahminen 60 lı kilolardayım yarın sabah tartılıp buraya güncel kilomu yazacağım.. 10 aylık evliyim , çalışıyorum,, kiloların yaklaşık 6 kilosu evliliğimden bana hediye( ben şöyle havalar sıcacık olana kadar incelmek istiyorum....
Ben de varım :)))
İnşallah biran önce kalabalıklaşıp başlarız yarışa. Ama bu toparlanma evresi uzun sürmese de gelenlerin de şevki kırılmasa.
Kendimden bahsedeyim. 30 yaşındayım. 1.64 boyun ve 75 kg. Im. Doğum yapalı bir yıla yaklaştı ama bem doğumdan sonra kilo vermek şöyle dursun aldım. İnş. Birlikte motive olarak veririz kilocukları. Temmuz ayının başında 65 kg. A inmeyi hedefliyorum. 10 kg. Vermek ilk herefim yani. Daha 2 ay var verebilirim inşallah.
İstanbul da yaşıyorum bu arada. Çalışıyorum. Yeni arkadaşlarla tanışmak ve beraber zayıflamak için sabırsızlanıyorum.