Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım böyle giderse bende işlerimin yoğunlğundan giremeyeceğim hemde işyerinde nete kota getireceğiz öyle olunca giremeyebilirim buraya. tam net bir durum yok ama.

canım tartıldınmı kaç kilosun? süpersin yaa kendi kendini motive ediyorsun ? kaç beden aldığın pantolon söyle bakim

**10.TAKIM 231.ETAP**
sezilmel(59.3/ )
tutku(61.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5/73.3/0.2/%0.27)
tecnesyum(87.0)
duru81(77.1/77.1/0.0/%0,0)
dinmeyen (59.0/58.7/0.3/0.51)
celudar(80.1/) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7/64.5/0.2/0.31)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : %
[/B][/B]

ceycem eline koluna sağlık valla.. sabah toplantıya bir girdik, bitmek bilmedi..

**10.TAKIM 231.ETAP**
sezilmel(59.3/59.3/0.00/%0.00)
tutku(61.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5/73.3/0.2/%0.27)
tecnesyum(87.0) bildirimde bulunmadı
duru81(77.1/77.1/0.0/%0,0)
dinmeyen (59.0/58.7/0.3/0.51)
celudar(80.1/) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7/64.5/0.2/0.31)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.18
[/B][/B]

Kızlar bu şekilde kardeş takıma gönderiyorum listeyi..

Kızlar 9. takımdan gelıyorum lıstede bı problem yok gıbı gorunuyor...Herkese hayırlı ve az kcl bır cuma olsun

canım tartıldınmı kaç kilosun? süpersin yaa kendi kendini motive ediyorsun ? kaç beden aldığın pantolon söyle bakim

kızlar ya 1 haftadır yazıyorum aynı kilodayım diye bildirim keşke olanı bildirseydiniz.iş yerinde netimi aldılar benim elimden
Ceyce kilom aynı canım ama ben spor yapmadan sıkılaştım çok tuhaf 48 bedenden 44'e düştüm. Dünde 42 beden aldım bakalım girebilecekmiyim içine 3 haftada zaman dilimi verdim kendime

Biraz sende dikkat et kendine uzun zamandır diyettesin kiloların eksilemeli biraz. Fazla yediğinde öğün atla faydası oluyor.

Son düzenleme:

canım pardon ya ben geçmiş yazını farketmedim. ooo süper gidiyorsun canım sporla sıkıştırmışsın vücudunu. benim kilom ancak yediğime içtiğime dikkat edersem gidecek ama artık diyet fln kalmadı bende. bende düşünmeye başladım gruptan çıkmayı.

sonunda evime geldim ..
artık toparlanma zamanı yediklerime dikkat ettim ama sadece 500 gram falan verebildim

sanırım herke cıkmak istiyor.. kalanlarla devam edebiliriz herkes cıkmak istersede takımı kapattırabiliriz.

sonunda evime geldim ..
artık toparlanma zamanı yediklerime dikkat ettim ama sadece 500 gram falan verebildim

sanırım herke cıkmak istiyor.. kalanlarla devam edebiliriz herkes cıkmak istersede takımı kapattırabiliriz.

canım hoşgeldin, nasıl kuzucuğun? sen nasılsın?

herkes gelsin, kararını bildirsin.. bir karar verelim canım..

canım hoşgeldin, nasıl kuzucuğun? sen nasılsın?

herkes gelsin, kararını bildirsin.. bir karar verelim canım..

iyiyiz canım melisa biraz hasta iyileşme safhasındayız
senin oğlus nasıl..

sabak 1 simit cay
öğlen bir dilim kek
akşam tarhana corbası erişte

sonunda evime geldim ..

hoşgeldin canım. melisamada geçmiş olsun. herkes bir gelsin bakalım bakalım neyapacağımıza karar verelim diyeceğim ama çoğunluk katılmadığı için karar vermemizde zor olacak

hoşgeldin canım. melisamada geçmiş olsun. herkes bir gelsin bakalım bakalım neyapacağımıza karar verelim diyeceğim ama çoğunluk katılmadığı için karar vermemizde zor olacak

haklısın canım sen ben frangi giriyor sadece birde tecnesyum arada. cumaya kadar katılım olmazsa kapatırız artık..

iyiyiz canım melisa biraz hasta iyileşme safhasındayız
senin oğlus nasıl..

sabak 1 simit cay
öğlen bir dilim kek
akşam tarhana corbası erişte

kıyamam melisama.. geçmiş olsun çok..
bizimki iyi maşallah, nerelere vursam bilmiyorum ama uzun bir süredir pek hastalanmadı çok şükür.. sizi de hava değişimi mi etkiledi acaba?

sabah: 2 dilim tam buğday ekmek, 1 karper, biraz zeytin ezmesi
öğlen: çorba, tavuk şiş cacık
akşamı bilmiyorum henüz..

ben son 1 aydır tum cabalarıma yediklerime dikkat etme artı haftada en az 3 gun 1,5 saat spor bir sonuc alamayınca
olaya direk ve en katı sekilde girmeye karar verdim
ve dün dukana basladım
3 gunluk atak devresi kısmını uyguladıktan sonra
seyire ne kadar devam edebilirsem edicem
dayanamadıgım yerde
kuzenim ayca kaya ya gidiyor ve 29 haftada 19 kg verdi , nerdeyse her seyi yedi ama dengeli yedi
ankaradan gelip gittigi icin haftalık menülerini hep yazmıs onlara bakıp kendimce bir plan yapıcam

dün ne yedigime gelirsek
sabah
yulaf kepegi ile yapılan galetasından yedim yanında yogurt
oglen
et doner ve yanında maydanoz ve yogurt
arada beyaz peynir atıstırdım
aksam ızgara balık yanında maydanoz ve roka

bugun

sabah kahvaltıda hindi füme beyaz peynir maydanoz ve dereotu
oglen fırında tavuk sis yanına yogurda dereotu dogradım ve 3 4 parca salatalık tursusu

aksam ise ekmeksiz yulaf kepegi ile yapılmıs köfte yanına da haydari yapıcam

bu dukan diyeti biraz pahalıya patladı bana devamlı et ürünleri , peynir vs almak market alısveris masrafımı 2 gunde fırlattı

moni dukanla cok güzel kilo verdiler. insallah sende basarılı olursun.. takıma girecekmisin bu arada

frangim herkes hasta zaten bekliyordum hasta olmasını bugün daha iyi tabi gece pijamalarını cıarmış yatakta cıbıldı insaalah tekrar nüksetmez..

evet ceycem cözüm lazım.. en azından 4 kişi olsan gelmeyenleri diskalifiye eder yeni kişiler buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…