Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

valla insallah oyle olur 3 gunluk atak evresinde 1.2 kg vermem gerekiyordu 1 kgsu gitti bile
cok ii motivasyon toparlayıcı oldu benim icin
spora giderken filan cok zorlanıyordum aman gidiyorum da noluo bir ise yaramıyor diyordum
ben takıma girmek istiyorum

selam kızlar ben geldim

moni inş.başarırsın canım dukanı nasıl bi diyet ki oyauv bir araştırayım ben. karatay diyetini çok öven var asıl önemli olan sağlıklı az az ve sık sık yemek ama işte onu uygulayamıyorum bi uygulasam toparlıcam kendimi

herkese günaydın..
selam moni nasısın

merhaba sezilmel
iyiyim canım sen nasılsın
tartılar bir iki gündür beni mutlu yapıyor :)
yarın da sebze yemeye baslıyorum daha da mutluyum
insan olmayınca degerini anlıyor sanırım
normalde meyve yiyen biri degildim simdi
yasak ya nasıl canım cekiyor anlatamam :)

ceyce sen dukan yapmamışmıydın..aslında karatayın kitabını almak lzım..
brawoooo moni darısı bize
ytasemincim azimle hersey oluyor 30 kg vermiş biri olaraktan

3 günlük atak devrem sonucu toplam 1.4 kg verdim
ama bundan sonra kendi dukanımı kendim yaratıcam
bu sürece biraz motivasyon icin ihtiyacım vardı
ama önümüzdeki 3- 5 ay icinde cocuk icin calısmalara baslamayı dusundugumden her ne kadar cabuk kilo vermek istesem de vucudumu zayıf dusurmek hic meyve yemeyip vitaminsiz kalmak istemiyorum
onun yerine olabildiginde karbonhidrat miktarı düsük sebze ve meyveleri diyetime makul ölcülerde sokmayı düsünüyorum
kilo verme düzeyim cok azalıcak eminim ama
kuzenim 29 haftadada nerdeyse her seyi tatlı dahil ama ölcülü yiyerek 19 kg vermeyi basardı , iş aslında kendini kontrolde bitiyor hep yapabilsek keske

ceyce sen dukan yapmamışmıydın..aslında karatayın kitabını almak lzım..
brawoooo moni darısı bize
ytasemincim azimle hersey oluyor 30 kg vermiş biri olaraktan

şekerim bir dukanı yapmadım zaten sonuç ne dersen iki kilo verirsem bırakınca alıyorum azim yok bende şekerim azim yok. dukanı facede takip ediyorumda uygulamadm atak dönemleri kötü birde meyve yememe olayı beni bozar. en iyisi aslında kontrollü olarak herşeyden yemek vede spor sonuç süper olurda. bende nerdeeeeee

moni harika o zaman dukan bana zor geliyor ve ben ara öğünde yiyemiyorum nedense..
ceyce 36-38 beden olmak istemiyormusun .. dar stresc pantolanlar giymek denizde bikini giymek .. biraz ödün versen bazı seylerden hayal değil

moni harika o zaman dukan bana zor geliyor ve ben ara öğünde yiyemiyorum nedense..
ceyce 36-38 beden olmak istemiyormusun .. dar stresc pantolanlar giymek denizde bikini giymek .. biraz ödün versen bazı seylerden hayal değil

içimi okudun kız moni yazacaktım bende adını hatırlayamadım moni harika yaaa onu yapalım hadi hepberaber yeniden. kuzum dürtülmek istiyorum ben yaa istemez olurmuyuz kız istiyorum unuttum ben o streç pantalonlarımı fln gardolabımda hala duruolar vermeye kıyamıyorum eski kiloma dönecem deyip ama benim tembelliğim den böyleyim baksana bir adım ilerleyemedim. ahaa hayaldi gerçek oldu demek isterim.

ceycem illa dukan yada baska bişide yapmak zorunda değilsin bak ne güzel bir ara diyetisyene gittin hemde kg verdin yaza kadar istediğin sekle girebilirsin ama azim hareket spor la bak ben 58-59 arasıyım 38 bedene giriyorum ama bana yetmiyor ben 36 beden istiyorum

**10.TAKIM 232.ETAP**
sezilmel(59.3
tutku(61.0) kendi isteğiyle ayrıldı
ceyce(81.4
frangipani(73.3
tecnesyum(87.0
duru81(77.1
dinmeyen (58.7
celudar(80.1/) diskalifiye
daesi(64.5

evet arkadaslar yarın bildirim yapan en az 4-5 kişi olursak bu işi devam ettiririz ama olmazsa takımı kapatırız

**10.TAKIM 232.ETAP**
sezilmel(59.3
ceyce(81.4
frangipani(73.3/73.0/0.3/%0.41)
tecnesyum(87.0
duru81(77.1
dinmeyen (58.7
daesi(64.5

10. TAKIM YÜZDELEME ORTASI

günaydın kızlarr..

dün yediklerim
sabah: 1 tahıllı poğaça, peynir
öğlen: fırında tavuk, salata, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği, yoğurt, 2 tane mücver

**10.TAKIM 232.ETAP** [/COLOR]
sezilmel(59.3/58.9/0.4/%0.67)
ceyce(81.4
tecnesyum(87.0
duru81(77.1
dinmeyen (58.7
daesi(64.5

10. TAKIM YÜZDELEME ORTASI[/B]

herkese günaydın..frangim 2 kişi daha bekleyelim 12 ye kadar gelmeyenler diskalifiye olur kalan sağlar bizimdir

dün yediklerim
sabah: 1 tahıllı poğaça, peynir
öğlen: fırında tavuk, salata, yoğurt
akşam: karnıbahar yemeği, yoğurt, 2 tane mücver[/QUOTE]

**10.TAKIM 232.ETAP** [/COLOR]
sezilmel(59.3/58.9/0.4/%0.67)
ceyce(81.4/80.7/0.7/%0,86
tecnesyum(87.0
duru81(77.1
dinmeyen (58.7
daesi(64.5[/B]

10. TAKIM YÜZDELEME ORTASI[/B]

günaydın kızlar

kaçılın kaçılın hatun kişi bu hafta kilo verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…